| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: Eureka
daso je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: ...nisam mislio ništa takvog, već način upotrebe na ispitu  pa tako vec moze ...ti si prostak!!! ...samo na gluposti misliš!...sutra je novi nastavak... ...gledamo??
| uto 24 srp, 2007 2:20 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Upravi sam pogledao najnoviji nastavak i još uvijek mi je serija pre monotona. Niš se specijalno ne dešava osim par nezgoda u lab-u... 
| pet 27 srp, 2007 10:58 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ja je redovito gledam na tv-u, i baš mi je ok serija  ...i nastavit ću je gledati...
| pon 03 ruj, 2007 7:36 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
samo ti...
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| pon 03 ruj, 2007 7:48 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Par puta sam "bacio oko" kad je bila na telki i nisam oduševljen.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pon 03 ruj, 2007 8:46 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
shit. jel to bilo danas? 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 05 ruj, 2007 11:39 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Ja sam gledao malo unaprijed... ah radnja se razvija no mislim da su malo stali sa glavnom pricom i razvlace je u nepotrebno...
| čet 06 ruj, 2007 12:13 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...jel bila epizoda sad u srijedu??
| pet 07 ruj, 2007 10:43 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Da na SciFi-u koji gledam preko neta...  Spoiler-** radi se o onoj psihijatrici i curi od onog nedefiniranog nigera koji radi sve po Eureci... 
| pet 07 ruj, 2007 10:55 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...ja sam mislio na hrt-U. .. !!
...kaj na isti dani ide i na SciFi-u... ?
| pet 07 ruj, 2007 11:11 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Tako nekako link dodje.. 
| pet 07 ruj, 2007 12:25 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
Novi mutavi termin emitiranja eureke...
...PETAK 18:45 !!!
...pa to nije humano!!
| sri 19 ruj, 2007 5:02 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
uuu, frak, ja upravo skuzio da sam u skoli tad! (a mislio sam ono, petak, pa to je cisto ok, tad mogu gledati u kojem god vampirskom terminu da ju smjeste)
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 21 ruj, 2007 11:05 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Ljudi ak nemate net nabavite si neki aparat koji ce se po teletekstu moci skordinirati sa vasom omiljenom serijom... ili nabavite aparat koji moze snimiti cijeli dan isti program na hard, a ako hrt promjeni program najbolje da vam snima 3 programa istovremeno dok se ne vratite iz skole... na kraju krajeva tu je net za koji netreba puno ulagati za propustenu epizodu... Sto se tice najnovije americke epizode eureke jos uvijek se drze primarnog plota sa psihijatricom cini mi se da ce to ic kroz cijelu seriju, a ostale stvari ce izmisljat okolo koje su totalno nebitne za pricu... mislim da ce sudbina serije bit ista kao 4400 super se odvija prica do kraja i u zadnjoj epizodi nabrzihen razrijese sve u 5 minuta... katastrofa... 
| pet 21 ruj, 2007 1:53 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Shadowmaster je napisao/la: Ljudi ak nemate net nabavite si neki aparat koji ce se po teletekstu moci skordinirati sa vasom omiljenom serijom... ili nabavite aparat koji moze snimiti cijeli dan isti program na hard, a ako hrt promjeni program najbolje da vam snima 3 programa istovremeno dok se ne vratite iz skole... na kraju krajeva tu je net za koji netreba puno ulagati za propustenu epizodu... Sve bi se moglo snimat bez ikakvih problema da naše jadne televizije imaju showview. Utipkaš kod za željenu emisiju, seriju ili bilo što drugo i ne moraš se uopće zabrinjavat oko promjene satnice ili programa. Prije 9 godina sam kupio video koji je podržavao showview i nažalost nije doživio da ikad nešto snimim sa naših programa pomoću te opcije, a strane televizije to godinama imaju.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sub 22 ruj, 2007 12:07 am |
|
 |
|