| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
 Re: Dosjei X
jucer.... i tako nasto Borg na zemlji 
| uto 24 ožu, 2009 1:43 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
tako je nastala priča za djecu o kojoj se piše i govori nu medijima! Pozdrav Osnovnoškolska 6

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 24 ožu, 2009 1:52 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Bila je dobra epizoda. Bio mi je dobar uvod, kad su se svi oni kriminalci međusobno poubijali. 
|
| uto 24 ožu, 2009 7:56 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Sinoćnja epizoda mi je bila odlična. Neke scene su mi bile baš smiješne.Vampiri bez oštrih zuba. Opsesivno-kompulzivni koji moraju pokupit sve sjemenke. 
|
| sri 25 ožu, 2009 7:29 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Vanpisko naselje i to jos u Sad-u Ajd da su nasli u Rumnjskoj ili Srbiji ,ali u Sad-u gdje koji zive u autokamp kucicama sele se po Sad-u i piju krv kravama ovo me posjetilo na neke nisko budetne horore !
| sri 25 ožu, 2009 8:20 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Ta epizoda od sinoć je napravljena na neki luckast, šaljiv naćin. Mislim da joj i bila svrha da bude takva. U epki se spominju naši susjedi Srbi i njihovi vampiri sa crvenom kosom.
| sri 25 ožu, 2009 8:24 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
|
| sri 25 ožu, 2009 8:34 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
| sri 25 ožu, 2009 8:55 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
BrickTop je napisao/la: Ta epizoda od sinoć je napravljena na neki luckast, šaljiv naćin. Mislim da joj i bila svrha da bude takva. U epki se spominju naši susjedi Srbi i njihovi vampiri sa crvenom kosom. To zato sto svim mrtvim vodama koje nevole zabiju glogov kolac u srce ,ili zato sto ti bdiju(jedu i piju okol mrtvog ) na mrtvim 8 sati da se nevrati u zive ! A sto sa kolcem u srce to je njihov obicaj sto su ameri uzeli i dodali u sve serije i knjige !
| sri 25 ožu, 2009 9:02 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ponekad dok gledat tu seriju ne znam jel komedija ili SF. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| sri 25 ožu, 2009 9:15 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
-fallen-one- je napisao/la: http://forsakenworld.blog.hr/2007/03/1622239764/legende-o-vampirima-diljem-svijeta-dio-1.html  Zanimljivo štivo. 
|
| sri 25 ožu, 2009 9:17 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Bobo jel skonto sad malo sta je projekt zanimljva stvar 1997-15 g. 2012 
| čet 26 ožu, 2009 9:25 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
4 od 1 je napisao/la: BrickTop je napisao/la: Ta epizoda od sinoć je napravljena na neki luckast, šaljiv naćin. Mislim da joj i bila svrha da bude takva. U epki se spominju naši susjedi Srbi i njihovi vampiri sa crvenom kosom. To zato sto svim mrtvim vodama koje nevole zabiju glogov kolac u srce ,ili zato sto ti bdiju(jedu i piju okol mrtvog ) na mrtvim 8 sati da se nevrati u zive ! A sto sa kolcem u srce to je njihov obicaj sto su ameri uzeli i dodali u sve serije i knjige ! ti ... znaš da su vampiri izmišljeni? od Brama Stokera?  je da je utemeljeno na stvarnoj osobi (Vladu Tepešu), koji je bio poznat da nabija neprijatelje na kolac ... dakle, nisu Ameri tu niš "uzeli".
| čet 26 ožu, 2009 10:57 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ima predavanje o vampirima u ponedjeljak u 18 u knjižnici Filozofskog fakulteta u Zagrebu pa tko želi... 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| čet 26 ožu, 2009 11:12 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Brama Stokera je izmisio drakulu koji zapravo rumnjski nacionalni junak Vlado Tepes . Ali inace vampiri se na ovim prostorima su dio obicaja ,tako u Srbiji svako tko los kriminalac ,ubojica,pedofil kad umre ubo mu glogov kolac u srce da nikad vise ne ustane ! Ameri su izsmili Bufi to je ruganje svim ozbiljnim vanpirskim temama 
| pet 27 ožu, 2009 1:42 pm |
|
 |
|