| Autor/ica |
Poruka |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
 Preporuka za dobar fantasy.
Može neka preporuka za čitanje, neki fantasy koji ponosno može stati uz LOTR, ASOIAF, MST. Dosadno će biti preko zime pa treba nešto da se ispuni vrijeme. Nemojte samo predlagati Sumrak.
| pon 15 stu, 2010 11:56 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
 Re: Preporuka za dobar fantasy.
BrickTop je napisao/la: Može neka preporuka za čitanje, neki fantasy koji ponosno može stati uz LOTR, ASOIAF, MST. Dosadno će biti preko zime pa treba nešto da se ispuni vrijeme. Nemojte samo predlagati Sumrak. Kažu da je serijal "Sword of Truth" Terryja Goodkinda vrlo zabavan. Ja još nisam čitao, ali sam vidio neke sočne pasuse. Inače, po tim knjigama je snimana serija "Legend of the Seeker", no veoma je različita od izvornog materijala. http://en.wikipedia.org/wiki/The_Sword_of_Truth
|
| pon 15 stu, 2010 11:58 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Harry Potter (ako već nisi pročitao)
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pon 15 stu, 2010 11:59 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
_Oz je napisao/la: BrickTop je napisao/la: Može neka preporuka za čitanje, neki fantasy koji ponosno može stati uz LOTR, ASOIAF, MST. Dosadno će biti preko zime pa treba nešto da se ispuni vrijeme. Nemojte samo predlagati Sumrak. Kažu da je serijal "Sword of Truth" Terryja Goodkinda vrlo zabavan. Ja još nisam čitao, ali sam vidio neke sočne pasuse. Inače, po tim knjigama je snimana serija "Legend of the Seeker", no veoma je različita od izvornog materijala. http://en.wikipedia.org/wiki/The_Sword_of_TruthA dali je to prevedeno na naški jezik naroda i narodnosti, ne baratam najbolje engleskim.
| pon 15 stu, 2010 11:59 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Haaaaaarry!  Ali ček, kolko ti imaš godina? Ne ne, to se mora počet čitat s 11. Nda, čitaj Harryja.
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| uto 16 stu, 2010 12:01 am |
|
 |
|
So Say We All
|
Sovereign X je napisao/la: Harry Potter (ako već nisi pročitao) zaboravih i njega ubacit uz Sumrak za nepreporuku
| uto 16 stu, 2010 12:02 am |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Srce od tinte onda.
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| uto 16 stu, 2010 12:02 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
BrickTop je napisao/la: Sovereign X je napisao/la: Harry Potter (ako već nisi pročitao) zaboravih i njega ubacit uz Sumrak za nepreporuku  A ja baš htio napisat kako čovjek traži preporuku fantasyja, a ne trasha za predškolsku djecu. BTW, nisam siguran za Sword of Truth, bojim se da nije preveden. 
|
| uto 16 stu, 2010 12:05 am |
|
 |
|
So Say We All
|
Mir'Na Riker je napisao/la: :whatever:
Srce od tinte onda. daj malo vise informacija i dali je prevedeno na naški
| uto 16 stu, 2010 12:05 am |
|
 |
|
Častoljupka
|
Uhmmmm.... Pa....taj jedan lik može iščitati likove iz knjige i onda slučajno iščita nekog zlikovca i onda taj zlikovac hoće pokorit svijet tako što otme kćer od tog lika i onda... Ma joj...ti voliš asoiaf, ovo ti se neće svidjet. Predobro je. Oooops, did I do that? http://hr.wikipedia.org/wiki/Srce_od_tinte_(roman) Al ono...za djecu je, priznajem.  I da, prevedeno je.
|
| uto 16 stu, 2010 12:09 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
@Oz: Ti mi se inače činiš kao inteligentan čovjek, al ova tvoja izjava iz gornjeg posta je graniči sa izjavama neinformiranih ljudi s niskim kvocijentom inteligencije.
I da, Harry Potter je fantasy za sve uzraste
EOD!
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| uto 16 stu, 2010 12:13 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Možda Amberske kronike? Osobno nisam čitala, ali sam od dosta ljudi čula da su dobre knjige A i ima ih dosta, imat ćeš šta radit cijelu zimu  i prevedene su na hrvatski 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| uto 16 stu, 2010 12:16 am |
|
 |
|
Častoljupka
|
Eh, ljudi mi masovno hvale Tiganu od Guy Gavriel Kaya.
Općenito nećeš pogriješiti s njim.
|
| uto 16 stu, 2010 12:17 am |
|
 |
|
So Say We All
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Eh, ljudi mi masovno hvale Tiganu od Guy Gavriel Kaya.
Općenito nećeš pogriješiti s njim. To ili nešto drugo od njega sam imao u planu, a nakot toga Sjenovit Među od Williamsa.
| uto 16 stu, 2010 12:18 am |
|
 |
|
bubica
|
Sovereign X je napisao/la: @Oz: Ti mi se inače činiš kao inteligentan čovjek Fala kume. Sovereign X je napisao/la: , al ova tvoja izjava iz gornjeg posta je graniči sa izjavama neinformiranih ljudi s niskim kvocijentom inteligencije. Pogledao sam tri filma. Infantilno je do bola. Deal with it. 
|
| uto 16 stu, 2010 12:20 am |
|
 |
|