|
Sada je: pet 14 kol, 2026 8:19 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: MAXtv & SF
Biskup je napisao/la: stari kad si toliko močan..daj nešto sredi kod mene u županiji da dobijemo nove stolove za stolni tenis....  LOL... dobra... (ja sam se suzdržao , zakazujem dvoboj u stolnom tenisu)... 
...ma neće biti nikakvih titlova za HISTORY CHANNEL... ...poslat će ekipa pismo T0grelu neka naući ''stručni povijesni negleski''... ...pa će onda sve kužit 100%
| uto 14 lis, 2008 1:15 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Mr.bobo je napisao/la: Biskup je napisao/la: stari kad si toliko močan..daj nešto sredi kod mene u županiji da dobijemo nove stolove za stolni tenis....  LOL... dobra... (ja sam se suzdržao , zakazujem dvoboj u stolnom tenisu)... 
...ma neće biti nikakvih titlova za HISTORY CHANNEL... ...poslat će ekipa pismo T0grelu neka naući ''stručni povijesni negleski''... ...pa će onda sve kužit 100%
Stručni povijesni engleski?? Kakav je to pak jezik?? Očito ga samo ti, Bobo, pričaš. Znam ja engleski jako dobro i razumijem History Channel, sve što kažu ali bolje bi bilo da su titlovi. Zagnjavit ću ja T-Šrot da mi/nam to srede.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| uto 14 lis, 2008 6:25 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
T'Grel je napisao/la: Zagnjavit ću ja T-Šrot da mi/nam to srede. Tako je Tgrel! Pokazi im tko je faca!!!!! 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 14 lis, 2008 7:33 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Cvicek je napisao/la: T'Grel je napisao/la: Zagnjavit ću ja T-Šrot da mi/nam to srede. Tako je Tgrel! Pokazi im tko je faca!!!!!  Kaj pripovedaš? Pa, ono, pokušat ću ih zagnjavit mada sumnjam da će mi udovoljit. Zapravo, 70% sam siguran da neće.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| uto 14 lis, 2008 7:36 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
T'Grel je napisao/la: Kaj pripovedaš? Pa, ono, pokušat ću ih zagnjavit mada sumnjam da će mi udovoljit. Zapravo, 70% sam siguran da neće. Kako si dosao bas do tog postotka? Da li to znaci da smatras da imas cca trecinu sanse da zaista uspijes nesto postici? 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 14 lis, 2008 7:42 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Trebali bi titlovat sve kanale... pa ipak ih plaćamo!
| uto 14 lis, 2008 10:07 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Cvicek je napisao/la: T'Grel je napisao/la: Kaj pripovedaš? Pa, ono, pokušat ću ih zagnjavit mada sumnjam da će mi udovoljit. Zapravo, 70% sam siguran da neće. Kako si dosao bas do tog postotka? Da li to znaci da smatras da imas cca trecinu sanse da zaista uspijes nesto postici?  Jašta, Cviček, jašta! Da ne mislim, ne bi tako napisao. I zašto ne bi mogao nešto kod njih postići? Zar su tako špiljski nerazumni?!? Alokin je napisao/la: Trebali bi titlovat sve kanale... pa ipak ih plaćamo! Slažem se! Sve kanale koji su na stranom jeziku trebali bi titlovat.
|
| sri 15 lis, 2008 6:38 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|