|
|
Registracija • Chat • ČPP
• Pretražnik • Prijava |
|
Sada je: uto 04 kol, 2026 5:08 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
 Re: V 2009
Lampyris je napisao/la: Nisam došla do tog dijela da saznam tko joj je kćer. Je li to možda ona mlađahna V-ica koja mami maloljetne momke u ambasadore?  Jup, Lisa... 

|
| pet 04 ožu, 2011 1:18 am |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: pet 04 vel, 2011 10:11 pm Postovi: 396 Lokacija: Zg Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Ocampa/Klingon
|
Meni je Erica ipak više kjut... onako... baš je prava The Žena. .jpg)
_________________ Shakespeare: How can a man so young have eyes so old? The Doctor: I do a lot of reading.
|
| pet 04 ožu, 2011 1:33 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Dobra je i ona...  Baš sam na SGA forumu komentirao kako sam nisko pao kad gledam seriju radi zgodnih glumica i da bi mogao počet i sapunice gledat... 

|
| pet 04 ožu, 2011 1:38 am |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: pet 04 vel, 2011 10:11 pm Postovi: 396 Lokacija: Zg Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Ocampa/Klingon
|
T'Rapavi je napisao/la: Dobra je i ona...  Baš sam na SGA forumu komentirao kako sam nisko pao kad gledam seriju radi zgodnih glumica i da bi mogao počet i sapunice gledat...  Ma nema ti u sapunicama ovako zgodnih žena. U biti, ja ne isključujem mogućnost da ću pogledati još koju epizodu (onako... iz očaja jer nemam ništa drugo za gledati)... ali definitivno moram imati neko društvo. Treba spavati (sama) nakon tih vanzemaljaca. 
_________________ Shakespeare: How can a man so young have eyes so old? The Doctor: I do a lot of reading.
|
| pet 04 ožu, 2011 1:45 am |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: sri 28 vel, 2007 9:29 pm Postovi: 474 Lokacija: Pula Spol: Ženski Naj Serija: TOS Opis Stanja: ludi vulkansko betazoidni zec Koje si vrste?: vulcan/betazoid
|
ima tko kakav link za "nabaviti" cijelu sezonu? ili barem ako ima neka dobra dusa za "staviti" na cd i shipnuti?
_________________ Bunnyema
ST heart beats in this bunny..  .(\_/). = '-' = (")-(")
|
| pet 04 ožu, 2011 11:36 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 17 sij, 2012 10:34 pm Postovi: 953 Lokacija: Winterpyke Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: ENT pobedjuje TNG al' za dlaku,pm odlucivali :) Koje si vrste?: Romulan
|
Serija je baš ali baš napeta iz epizode u epizodu baš po mom ukusu Obe sezone su odlične jedino o samom kraju neću da komentarišem jer umalo mi nije stradao komp kako sam se bio iznervirao 
| sub 19 svi, 2012 1:12 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Kraj je izrazito glup i potroših vrijeme gledajući seriju s tako glupim krajem. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| sri 08 svi, 2013 9:05 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|