| Autor/ica |
Poruka |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
 Re: Andromeda
andromeda ima (po meni) dosta dobar pocetak, dakle prvu i pocetak druge sezone. (finale prve sezone je super epka, mozda cak u prvih 10 SF epki koje sam ikad vidio) ali onda sve ode u qurac. prica se totalno raspadne i izgubi svaki kontinuitet, negativci se pocnu pojavivati nasumicno i svako malo neki novi. da bi sve to dostiglo svoj vrhunac u nekoliko epki koje nemaju veze s vezom. likovi odjednom nestaju i onda ih svi ko idu traziti, pa se onda ovi opet stvore, ali onda su kao zli, a to sve bez ikakvog razloga! onda se nesto kasnije okane tih samodestruktivnih ideja snimanja nasumicnih scena koje kasnije spoje u epizode pa su opet poceli pokusavati snimati po nekakvim scenarijima. i to je onda jos imalo nekakvog smisla, i polako su opet ulovili nekakvi (koliko toliki) kontinuitet, ijako to jos nije bilo ni blizu onoga s pocetka serije. da bi u posljednjoj sezoni potpuno izokrenuli stvari naglavacke, a jedina poveznica sa dotadasnje cetiri sezone serije bilo je ono pola glumacke postave sto je ostalo (cak se ni brod vise nije pojavljivao). i sve to ponovno bez nekog objasnjenja. u ovom trenutku prestao sam s gledanjem serije i dao ju bobi  dakle, sve u svemu, ja bih predlozio gledanje prve i pocetka druge sezone, a ako se gleda ostatak onda covijek nikako nesmije poceti traziti neki smisao jer ce samo zavrsiti sa glavoboljom. (btw, CGI i Lexa Doig rasturaju  )
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 30 stu, 2007 11:56 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
 Andromeda !?
Neki dan sam slučajno na jednom od SCIFI kanla naletio na "Andromedu" U potpisu scenarija milsim da je bio G.Rodenbery ( ili kak se već piše na kineski) ! Scenografija , bar u tom dijelu što sam gledao (oko 15tak-20 min ), je bila zanimljiva a i bija je jedan "alien" isti Jem'Hadar , jedino je mjesto unuforme ima neko krzno ( ka majmun) !! Jeli tko to gledao možda , i kako ga se dojmilo , mislim ta "Andromeda" ? Pozdrav Bratska 2

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 11 srp, 2008 9:04 am |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: pon 16 srp, 2007 12:45 pm Postovi: 245 Lokacija: The one and only: Osijek
|
 Re: Andromeda !?
Da Gene Roddenberry je napisao scenarij prije nego sto je umro .poceli su je snimati dosta nakon njegove smrti - mislim cak da je njegov sin radio na toj seriji (Eugene Roddenberry)
Ja sam gledao prije koju godina na neko njemackom progranu,nije lose,svidja mi se ideja Commonwealtha,poput federacije u star trek-u
| pet 11 srp, 2008 11:15 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
Ja sam gledao par epizoda, nije losa serija i definitivno mi je na must have listi. 

"This is usually the part where people start screaming."
|
| pet 11 srp, 2008 11:33 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Da , i meni se čini da bi mogla biti dobra ,bar po onom kratko viđenom . Joj zaboravio sam , ali mislim da sam je vidjeo ns SCFI kanalu francuskog providera C+France (Astra) . Oni su poznati po puno boljoj rezoluciji slike nego sto je pustaju kanali SCFI na PW ili D+ .
Pozdrav Susjedna 2
P.S. endless misil da si u pravu E.R je čini mi se također bilo pisalo u odjavi.

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 11 srp, 2008 3:07 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
evo, vec imam topic o andromedi, pa sam vam spoijo.
inace, kao sto sam vec rekao, serija mi se jako svidjela u pocetku, i ima neke zaista zanimljive ideje iz kojih se jaaako puno toga dobroga moglo izvuci. nazalost nije.
ali i dalje vrijedi pogledati, ako nista drugo, prvih par sezona.
|
| pet 11 srp, 2008 3:14 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Ant je napisao/la: evo, vec imam topic o andromedi, pa sam vam spoijo.
A pa super ! Ja sam bio gledao po ovom "Ostali SF " forumu ali je nisam vidio , mislim topic .!? Možda ću morat naočale počet nosit ! I tako , zanči 2 sezone drže vodu ostalo je tako-tako !?! Pozdrav --------

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 11 srp, 2008 3:26 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
Cuo sam da je serija u pocetku dobra, a da sa svakom sezonom postaje sve losija
Muzika sa spice je odlicna u prvoj sezoni, a kasnije je sranje
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| pet 11 srp, 2008 3:33 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
da, negdje na pola druge sezone stvari polako odu kvragu. zadnju sezonu se nisam jos uvijek uspio natjerati da pogledam.
|
| pet 11 srp, 2008 7:17 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 17 sij, 2012 10:34 pm Postovi: 953 Lokacija: Winterpyke Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: ENT pobedjuje TNG al' za dlaku,pm odlucivali :) Koje si vrste?: Romulan
|
Andromeda je super serija jedna od boljih SF i za svaku preporuku je  I da Connowealth je super mada je uradjen na bazi United Kingdom-a posto je ako se ne varam parlameterna monarhija ,a ne republika jer je on samo preolikovano Vedransko Carstvo posto je ovo doticno bila cista apsloutna monarhija 
| uto 28 kol, 2012 8:10 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pon 22 kol, 2011 4:24 pm Postovi: 437 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Covjek
|
Norexan je napisao/la: Andromeda je super serija jedna od boljih SF i za svaku preporuku je Prve dvije sezone su odlicne, u trecoj i cetvrtoj je osjetan pad kvaliteta a peta je  Ali ako uspijes da se vezes za likove onda se i ta peta sezona nekako izgura. Ima dosta fantasticnih ideja u seriji od kojih su neke dobro a neke malo manje dobro odradjene. Najlosiji utisak je ipak ostavio razvoj likova sto se najbolje vidi u slucaju Trance Gemini i Tyr-a. U svakom slucaju, ja sam bio fasciniran serijom i pregledao sam je za 20ak dana 
_________________ Mr. Paris, set a course...for home!
|
| sri 29 kol, 2012 3:16 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 17 sij, 2012 10:34 pm Postovi: 953 Lokacija: Winterpyke Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: ENT pobedjuje TNG al' za dlaku,pm odlucivali :) Koje si vrste?: Romulan
|
Uh..da..5..sezona...  ...ali dobro mislim ako gledas seriju od pocetka do kraja veoma lako mozes da prodjes kroz nju 
| sri 29 kol, 2012 7:51 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Ok su mi prve sozene kasnije mi se zardnja razvodnjava nekako...
| čet 06 pro, 2012 12:09 pm |
|
 |
|