|
Sada je: sub 15 kol, 2026 3:01 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
|
Stranica: 1/1.
|
[ 6 post(ov)a ] |
|
Remake Zabranjenog planeta
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
|
 Remake Zabranjenog planeta
Novi 'Zabranjeni planet' kao trilogija U posljednjih nekoliko dana u javnost je izašlo dosta detalja o nadolazećem remakeu Zabranjenog planeta (Forbidden Planet) iz pera J. Michael Straczynskog (Babylon 5). Tako je Latino Rewiev otkrio kako Straczynski planira, ne jedan film, već trilogiju, a u javnost su izašli i prvi detalji radnje. S druge strane, IESB je plasirao informaciju kako je James Cameron zainteresiran režirati film. Valja spomenuti kako će ekranizacija Zabranjenog planeta zasigurno razveseliti brojne Trekije, budući je Gene Roddenberry često isticao kako je taj film umnogome utjecao na njega dok je stvarao Originalnu seriju.
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| ned 21 pro, 2008 3:46 pm |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
 Re: Remake Zabranjenog planeta
ajoj, ne! moj jedini komentar će biti da je to svetogrđe.
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| uto 23 pro, 2008 12:09 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Novi scenarij Zabranjenog planeta U nedavnoj izjavi za Sknr.net, J. Michael Straczynski, tvorac serije Babylon 5 i scenarist remakea Zabranjenog planeta je rekao da je zajedno sa Warner Bros. odlučio odbaciti prvotnu verziju scenarija te se posvetiti novoj.
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| pon 09 ožu, 2009 11:04 pm |
|
 |
|
Environmentalist
|
znači, nešto kao the time machine? potpuno novi film ali istog naslova
|
| pon 09 ožu, 2009 11:09 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Sviđa mi se ideja o novoj verziji Zabranjenog planeta! Uz to što je Miroslav naveo - da je taj film bio jedno od nadahnuća Geneu za stvaranje treka, veseli me ako će Straczynsky (tvorac Babylona 5) pisati scenarij za film.... možda će tako film imati i malo duha i treka i B5 ... nice .. jedva čekam modesty blaise je napisao/la: ajoj, ne! moj jedini komentar će biti da je to svetogrđe. modesty blaise je napisao/la: znači, nešto kao the time machine? potpuno novi film ali istog naslova Zašto ti to smeta? I dalje će orginal biti orginal, i cjeniti će se kao takav... isto kao i "Time Machine" koji spominješ... mislim da je dobra usporedba.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 10 ožu, 2009 12:44 am |
|
 |
|
Environmentalist
|
nije da mi smeta. malo sam šokirana. oriđiđi iz '56. je jako dobro osmišljen. i fabula i scenarij i likovi i scenografija i specijalni efekti - ravni današnjima, bez pretjerivanja. likovi imaju svoju dubinu, njihove sudbine smisao. strah me je da će remake likove učiniti preplitkima kao i u svim filmovima nakon sredine 80ih, a upravo su oni, ono što je u njima, sva njihova previranja, sumnje i unutrašnje borbe, bit tog filma. ako ih seciraš, osobinu po osobinu, vidjet ćeš da su kompleksno obrađeni. danas u sf filmovima toga više nema. taj stari film je sf verzija Shakespearove Oluje.
|
| uto 10 ožu, 2009 12:58 am |
|
 |
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 6 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|