| Autor/ica |
Poruka |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
 Re: Uniforme
Suikotreki je napisao/la: Sve su mi uniforme više ili manje ok... osim možda prve verijacije TOS uniforme ali i ta je na neki način simpatična... Ali ipak najdraža uniforma mi je ENT. Nekako mi onak mornarički izgleda... A pogotovo mi odlično izgleda što ima onak zašivan znak "Earth starfleet" na sebi. I upravo je i to kaj mi je najdraže na uniformi... I u TOS-u, svaka posada ima svoj znak na uniformama zašiven. 
|
| pon 23 ožu, 2009 9:45 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
RAI'TARA je napisao/la: Suikotreki je napisao/la: Sve su mi uniforme više ili manje ok... osim možda prve verijacije TOS uniforme ali i ta je na neki način simpatična... Ali ipak najdraža uniforma mi je ENT. Nekako mi onak mornarički izgleda... A pogotovo mi odlično izgleda što ima onak zašivan znak "Earth starfleet" na sebi. I upravo je i to kaj mi je najdraže na uniformi... I u TOS-u, svaka posada ima svoj znak na uniformama zašiven.  Hmm vidiš... to nisam skužio... Mislim znam da imaju iz Mirror universea tako zašiveno... ali stvarno nisam skužio u regularnom... Ako ima... onda nije loše... jer moja jedina primjedba je bila što su TOS uniforme (barem prve) bile prejednostavne...
| pon 23 ožu, 2009 9:49 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Ent Mirror uniforme su mi najjace !
| pon 23 ožu, 2009 9:51 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Suikotreki je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: Suikotreki je napisao/la: Sve su mi uniforme više ili manje ok... osim možda prve verijacije TOS uniforme ali i ta je na neki način simpatična... Ali ipak najdraža uniforma mi je ENT. Nekako mi onak mornarički izgleda... A pogotovo mi odlično izgleda što ima onak zašivan znak "Earth starfleet" na sebi. I upravo je i to kaj mi je najdraže na uniformi... I u TOS-u, svaka posada ima svoj znak na uniformama zašiven.  Hmm vidiš... to nisam skužio... Mislim znam da imaju iz Mirror universea tako zašiveno... ali stvarno nisam skužio u regularnom... Ako ima... onda nije loše... jer moja jedina primjedba je bila što su TOS uniforme (barem prve) bile prejednostavne... Meni se inače sviđa taj TOS-ov jednostavan ali funkcionalan dizajn.
Znak na uniformama Enterprise posade preuzet je u ostalim serijama kao standardni znak, odnosno oblik komunikatora. U seriji TOS pojavljuju se razni znakovi na uniformama. 
|
| pon 23 ožu, 2009 9:52 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
ENT ENT ENT!  Imaju puno džepova,to je funkcionalno... A da me pitate bilošta što mi je trenutno najbolje,rekla bih ENT. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pon 23 ožu, 2009 9:55 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
RAI je napisao/la: Meni se inače sviđa taj TOS-ov jednostavan ali funkcionalan dizajn.
DA vlo funkcionalne mini suknje u "komada". ZAto oni njihov EL. kapetan bioonako "lak na okudaču".  Pozdrav New age 11

Tehnika Pucanstvu !
|
| pon 23 ožu, 2009 9:59 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
Meni su baš lijepe te minica uniforme. Ali u TOS-u žene su mogle nositi i gaće i tu minicu. Ali najćešće su nosile minicu. 
|
| pon 23 ožu, 2009 10:02 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
RAI je napisao/la: mogle nositi i gaće i tu minicu. Ali najćešće su nosile minicu.
Hmm... ček malo oš' reč da su bile bez budanti? Ajmmeee to moran odma nabavit da pogledan.. ti TOS. Pozdrav FreeX-ST

Tehnika Pucanstvu !
|
| pon 23 ožu, 2009 10:26 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
buco je napisao/la: RAI je napisao/la: mogle nositi i gaće i tu minicu. Ali najćešće su nosile minicu.
Hmm... ček malo oš' reč da su bile bez budanti? Ajmmeee to moran odma nabavit da pogledan.. ti TOS. Pozdrav FreeX-ST Ne nego postoje dvije verzije ženskih uniformi, kao muška i ona minica. 
|
| pon 23 ožu, 2009 10:30 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
OK su mi manje više sve uniforme, osim automehaničarskih... 

|
| uto 24 ožu, 2009 4:30 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
RAI je napisao/la: Ne nego postoje dvije verzije ženskih uniformi, kao muška i ona minica.
Šteta a baš san se bia..khmm... poveselija noetkrivenim blagon TOS-a. Pozdrav Nudistička 77 P.S. Stvarno jel bilo nudističkih plaža u ST-serijalu?

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 24 ožu, 2009 4:53 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
TNG uniforma je definitivno najljepša , a pogotovo ona iz filmova First Contact, Insurrection i Nemesis
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| uto 24 ožu, 2009 10:31 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
meni je najbolja ENT uniforma...
eh... kad bi našla neku takvu....
izgleda baš kao da pripada nekom brodu...
_________________ It is smaller on the outside!
|
| uto 24 ožu, 2009 10:34 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Mimi Sky je napisao/la: meni je najbolja ENT uniforma...
izgleda baš kao da pripada nekom brodu... ...izgleda realno za ono doba... ...i baš fora izgledaju... ...mogu u đepovima nositi uređaje... a ne onako oko pasa...
| uto 31 ožu, 2009 12:23 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Mr.bobo je napisao/la: Mimi Sky je napisao/la: meni je najbolja ENT uniforma...
izgleda baš kao da pripada nekom brodu... ...izgleda realno za ono doba... ...i baš fora izgledaju... ...mogu u đepovima nositi uređaje... a ne onako oko pasa...Da i meni ta uniforma nekako najrealnije izgleda. I pokušat ću je nabavit do Sferakona...jednostavno moram. 
| uto 31 ožu, 2009 12:37 pm |
|
 |
|