| Autor/ica |
Poruka |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
 Re: Boja trek uniforme
Suikotreki je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: U prijevodu od 2371. godine je zelena, ali ju u seriji još uvijek nazivaju plavom.  Da čuo sam već za tu prepirku oko boje znanstvene i medicinske uniforme. To dali je i zelena i plava ili samo plava? I samo ću reči da je službeni kanon da postoji samo jedna boja... a to je plava i za znanstvenu i za medicinsku. A to što se u nekim nastavcima TNG-a pojavljuje ta famozna zelena... a očito su se sami scenaristi dvoumili dali bi ubacili zelenu ili ne... pa je tu nastala ta zbrka. Zapravo u cijelom Voyageru Doktor je u zelenoj uniformi, dok je bashir u DS9-u u plavoj. 
|
| sri 04 ožu, 2009 9:12 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
ovako nije čas ovo čas ono... jedan dio povijesti u modi je bila fora da se medicina koristi zelenom a znanost plavom...od 2371 koristi se jedna nijansa zelene koja se naziva prašumska zelena... evo boje.... http://en.wikipedia.org/wiki/Jungle_green
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| sri 04 ožu, 2009 9:17 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
evo primjera te boje.... iliili ova
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| sri 04 ožu, 2009 9:19 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Meni je dobra ova plava Spockova iz novog filma. 

|
| sri 04 ožu, 2009 10:16 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
..tesko mi se odlucit, mozda crvena za kormilo, a mozda zuta posto volim popravljat stvari ..

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| čet 05 ožu, 2009 7:19 pm |
|
 |
|
Cadet 3rd year
Pridružen/a: pon 02 ožu, 2009 9:05 pm Postovi: 36 Lokacija: Kašina
|
naravno crvena, i po mogučnosti da ima 4 "čvarka" na kragni....  :)
_________________ We are the Borg. Lower your shields. Your biological and technological distinctivness will be added to our own. Resistance if futile!
|
| čet 05 ožu, 2009 8:15 pm |
|
 |
|
Cadet 3rd year
|
plavaaa 
|
| uto 10 ožu, 2009 10:11 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
dvoumila sam se između crvene i plave na kraju sam shvatila da crveni imaju zanilmjiviji posao od plavih istraživanje stanica s novog planeta ili odlazak na novi planet.. samo bi Barcklay izabrao prvo zbog straha prema teleporterima 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| uto 10 ožu, 2009 10:21 pm |
|
 |
|
Cadet 3rd year
Pridružen/a: pon 02 ožu, 2009 9:05 pm Postovi: 36 Lokacija: Kašina
|
Mimi Sky je napisao/la: istraživanje stanica s novog planeta ili odlazak na novi planet.. pa to zna nekad bit zanimljivo...  )
_________________ We are the Borg. Lower your shields. Your biological and technological distinctivness will be added to our own. Resistance if futile!
|
| uto 10 ožu, 2009 11:11 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: pon 13 tra, 2009 3:20 pm Postovi: 139 Lokacija: Red Dwarf
|
ja sam od onih koji vole sjediti u udobnoj stolici i zapovjedat nekome da zapovjeda drugima. Crvena.
_________________ Nisam pročito forumska pravila.
|
| sri 15 tra, 2009 7:44 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ja sam se odlučio za plavu...
...najime pošto je Egzobiologija moja najjača karika... ...to pristaje plavoj boji, no jednog dana ako mi to dosadi , mogu se prebaciti na crvenu...
...žuta mi totalno ne paše... ja i mehanika baš i nismo na ti...
| sri 15 tra, 2009 8:00 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
.
|
| sri 15 tra, 2009 11:41 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...službena boja za znanstvenike je plava... to stoji... ...prije su imali neke nijanse zelenkaste boje, ali generalno je plava ta...
| sri 15 tra, 2009 11:45 pm |
|
 |
|
Lieutenant
Pridružen/a: sub 28 ožu, 2009 10:04 pm Postovi: 171 Lokacija: Holodeck Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
hmmm, ja upravo zamislih Wesleya u minjaku iz TOS-a Inace crvene su bas hawt, zute su mi onak, bezveze. Al moram dodat da su mehanicari majstori zanata. Oni uvjek sav poso obave dok ona bagra u crvenom ladi jaja na mostu 
_________________ "I'm a doctor, not a battery."
|
| čet 16 tra, 2009 12:33 am |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
.
|