|
Sada je: čet 20 kol, 2026 1:18 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Vaša omiljena svemirska nepogoda:
Vaša omiljena svemirska nepogoda:
| Autor/ica |
Poruka |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
 Re: Vaša omiljena svemirska nepogoda:
hehe, Q pobro vise glasova od ostalih kandidata zajedno. al' ajde... ipak je on svemocan i tako to...
hm... Q Vs Chuck Norris... hm... to bi bilo nesto za pogledati...
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| ned 06 ruj, 2009 6:55 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Huh... mislio sam da sam odavno glasao u ovoj anketi... Glasao sam za nevidljivo biće... ali i nabrijani vanzemaljci su mi na vrhu... Dobro osmišljeni poremečaji su fora a zvijezda koja implodira je zijev  Q mi nije svemirska nepogoda nego Svemirska zabava tako da ne glasam za njega... 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 06 ruj, 2009 7:00 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
Q je stvarno pojava, lik, legenda. Ali dobro kaze Cvicek da i nije bas nepogoda.
Od drugog bi odabra nabrijane vanzemaljce, iako mi izbor i nije bas nesto.
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
| ned 06 ruj, 2009 10:06 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
pa... Q je definitivno vise nepogoda od napada XYZ izvanzemaljaca... 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 07 ruj, 2009 11:54 am |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pon 27 tra, 2009 8:19 pm Postovi: 463 Lokacija: Zemlja-Europa-Hrvatska-Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: I Opis Stanja: Space is cool and so am I
|
Meni su omiljena svemirska nepogoda nabrijani vanzemaljci, što RPG-eri jako dobro znaju  . Ant je napisao/la: pa... Q je definitivno vise nepogoda od napada XYZ izvanzemaljaca...  Sjeti se RPG-a i svih onih rasa; kukaca, guštera, ptica, Von Neummana... U tom svemiru bi i Q (koji se tamo zove Z  ) ostao bez živaca (i zato više nema Z-ova u tom svemiru, odselili se i promjenili ime [u Q]  )
| pon 07 ruj, 2009 1:17 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
galasah ha ovo ... svjesno,nevidljivo biće,koje ih nenamjerno,ali opasno ugrožava... cool Poltergeist whatever 
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| sri 09 ruj, 2009 9:44 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|