|
Sada je: uto 25 kol, 2026 11:17 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
 Re: Rušenje kanona!
Ted;DeA je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: Enterprise je star trek i poštuje kanon. A to o pucnjavi, imaš jako puno u DS9-u. Ent postuje kanon Gle ne da mi se copy pastat pet stranica sa tema o Entu jos od prije dve godine....o svim zivim krsenjima kanona...stoga si to malo prolistaj A sto se tice pucacine i DS9/a nisam ja ni rekla da mi je DS9 olicenje Treka. TOS i TNG su Temelj Treka...al DS9 i VOY se unatoc ajmo rec ne Trek duhu trude i ne gaze po kanonu i nisu brod koji nigdje u povijesti ne postoji itd... Gle procitaj starije teme pa bus vidla kolko je kanona pregazeno,bezobrazno pregazeno  Jedino šta ti mogu predložit jest da se upucas(kalsnjikov=dosta je rasiren na ovim prostorima, pa ga nije tesko nabavit) jer pricas gluposti... ...Znaci ENT rusi kanon prakticki prema tebi svaku epizodu, ono ko lud, ali TNG nije ni jedanput prekrsio kanon?? sam TOS cak krsi kanon, cak proturijece nekim epizodama od prije...a onda ti govoris nest za ENT...

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| sri 25 vel, 2009 9:55 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
Ted;DeA je napisao/la: Cmd Data je napisao/la: Ted;DeA je napisao/la: Ok gle ovo bi i vrijedilo objasnjavati osobi koja je mozda trekki ili koja ima imalo mozga,trek duha i znanja o tome kako i zasto je trek nastao. Ali da ti to nemas. Sretan si i odusevljen sa ENTom jer je to bas na tvojoj raznini... *Des,ba ajd da uzmemo puske i kolji...* Jej... blago tebi sa takvom inteligencijom,sigurno te nista ne muci  Ljudi ee, cak sam osto miran na ovakve provokacije i uvrede ee, jel mozete vjerovat..
gle jednu stvar... ja trek volim zato jer se radi o svemiru(sto me fasciniralo od malih nogu,svemir), zatim jer se radi o buducnosti sto takoder volim(nove, bolje tehnologije..ono super ne), zatim jer naravno viđamo "aliene", izvan emaljci ono eee, superiska ee...e a sada dolazimo do onoga "napucavanje"...gle meni je jako zanimljivo i lijepo vidjet svemirske borbe i to napucavanje, nije to isto ko sto ti kazes "uzmi pusku", meni je to zanimljivo i gotovo....zato mi je i DS9 drugi najbolji TREK serijal
sad mi se prava javila za inteligenciju..dode tu na forum, psuje, neznam sta sve..a meni govori za inteligenciju..lolJa samo jednu stvar ne kuzim...sve to sto si nabrojao da volis oko Star Treka ima i u StarGateu,BSG.... Zasto Trek  gle..Trek sam prije pogledao, prije BSG i SG(mada i njih nisam bas nest kako treba pogledao) tako da sam Trek zavolio 

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| sri 25 vel, 2009 9:59 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
KAKO JE TOS MOGO DA RUSI KANON I molim te zasto odmah od pocetka nije pisalo da je ent trek....zato sto ni oni koji su ga napravili ni oni koji su ga gledali nisu u to vjerovali... A bezobrazno su bezobrazno gazili kanon.... jer ih nije bilo briga. al su vec stavili su vulkance u seriju i brod po imenu ent pa su morali rec da je star trek...svi trekkiji koji su imalo cijenili i voljeli TOS*orginalnu seriju* i TNG nisu gledali ent kao trek... JEL TI TO STA GOVORI Jel znas povijes Treka,jer znas kako je Gene i zasto napisao Trek, jer znas zasto se istice nasuprot drugog sfa? DA LI ZNASSSS? Pitam ja tebe
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| sri 25 vel, 2009 10:02 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
di bi TOS rusio kanon kakve su sad to gluposti kak je uopce moguce da orginal rusi kanon???? oke,ja ne znam tko je ovdje lud... najbolje bi bilo da po tome izvedemo zakljucak da cijeli trek krsi kanon pa mislim WTF???
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| sri 25 vel, 2009 10:03 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
|
Lijepo, tako kako je...pogledaj si jos jedanput TOS kako treba pa ces vidjet da u nekim epizodama proturijece necemu recenome u epizodi/-ama prije
Ted;DeA je napisao/la: SI LUD ja ne, ti daTed;DeA je napisao/la: I molim te zasto odmah od pocetka nije pisalo da je ent trek....zato sto ni oni koji su ga napravili ni oni koji su ga gledali nisu u to vjerovali... A bezobrazno su,prokleto su bezobrazno gazili kanon.... jer ih nije bilo briga. stvarno bi se mogla upucat....navedi mi samo jednu stvar koju su pregazili, jedan momenat iz te 2 sezone...ajde pa da te vidimoTed;DeA je napisao/la: al su vec sj**** stavili su vulkance u seriju i brod po imenu ent pa su morali rec da je star trek...svi trekkiji koji su imalo cijenili i voljeli TOS*orginalnu seriju* i TNG nisu gledali ent kao trek... da naravno...tocno tako..da..dada nisi bas bistra(a bogme nisam ni ja, se s ovakvom osobom razgovaram)Ted;DeA je napisao/la: DA LI ZNASSSS?????Pitam ja tebe  ja glup? 

|
| sri 25 vel, 2009 10:11 pm |
|
 |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
Mislim da sam negdje pročitao da se u novom filmu spominju Archer i njegov pas Porthos.
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| sri 25 vel, 2009 10:37 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| sri 25 vel, 2009 10:38 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
|
I ponovo pitanje, ja sam neinteligentan i glup??
Da, vele da je prvi kontakt s Kligoncima doveo do dugogodisnjeg rata, ali nije receno te iste godine, mozda bi to bilo negdje u 6 sezoni ..pa bilo je 5 Enterprise, 5 Federacijskih brodova Enterprise, ovaj Enterprise nije federacijski a ovo ostalo ti je samo !!nespominjanje!! u prijasnjim/kasnijim serijama
spomenula si Kligonce i prvi kontakt...velis bio je neugodan, pa jesu li ga tkavog prikazali u ENT-u? jesu, znaci postivali su kanon.. ..oan epizoda s Borgom---najbolja epizoda u povijesti Star Treka sto se tice pracenja kanona i toga---u FC se vracaju u proslost, unistavaju Borgovu sferu,sfera pada, 100 godina kasnije ju pronalaze--opet su slijedili kanon... i tak...ima toga...prolistaj forum,pa nisi valjda oduzeta... I gle ne brijem ti ja da si nes kao pametna jer dosta ljudi tu s foruma znam koji su pametni i nitko nije ko ti...stoga koristi glavu da ti ne sluzi samo ko ukras na vratu 

|
| sri 25 vel, 2009 10:51 pm |
|
 |
|
Predsjednica
|
Archeru fali onaj federacijski feeling... ...a taj Temporal Cold War, npr., skoro se čisto protivi skoro svemu što smo vidjeli o putovanju kroz vrijeme u drugim serijama...oj dzisus krajst... ...stalno vracaju u proslost i time kvare koncept ST-a i kvare ljepotu TOS-a...vec mi je dosta toga I sto je najgore od svega fanovi ENTa se usuduju reci da su TOS i TNG losi i da krse kanon i ne znam ni ja sta a oni su temelj,oni i jesu pravi STAR TREk... fakat ne kuzim... ...i ne nisi glup...najpametniji si 
|
| sri 25 vel, 2009 11:12 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|

|
| čet 26 vel, 2009 12:16 am |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Ted;DeA je napisao/la: Archeru fali onaj federacijski feeling... Archer nije dio Federacije... pa naravno onda da nema "federacijski feeling" kako sama kažeš. Osim toga Archer je po meni puno originalniji od bilo kojih "prijašnjih" kapetana. Ted;DeA je napisao/la: ...a taj Temporal Cold War, npr., skoro se čisto protivi skoro svemu što smo vidjeli o putovanju kroz vrijeme u drugim serijama...oj dzisus krajst...  A u čemu se to Temporal Cold War protivi prijašnje viđenom? Što je toliko drugačije u Voyageru kad su se vračali kroz vrijeme i ovdje? Ted;DeA je napisao/la: ...stalno vracaju u proslost i time kvare koncept ST-a i kvare ljepotu TOS-a...vec mi je dosta toga   Kaj si postala T'Grel? Ne vračaju se u prošlost...VEČ se radnja odvija u prošlosti i tu je razlika. A nitko nije rekao da se to nesmije. A ako misliš da to kvari "ljepotu" TOS-a onda valjda ti nije bio nešto lijep. Jer meni ako je nešto lijepo to će mi uvijek ostat bez obzira kolko serija napravili poslije toga. Ted;DeA je napisao/la: I sto je najgore od svega fanovi ENTa se usuduju reci da su TOS i TNG losi i da krse kanon i ne znam ni ja sta a oni su temelj,oni i jesu pravi STAR TREk... Htjela ti to priznat ili ne TNG a pogotovo TOS ima dosta nelogičnosti i u mnogim nastavcima nisu dosljedni sami sebe...(naravno da ne krše kanon ali mana i to velikih imaju). Enterprise ne samo da je dosljedan samog sebe već je pokušavao da što više nadopuni radnju TOS, TNG-a i ostalih prijašnjih serijala... Tu je razlika. U Enterprise-u su scenaristi dali tome puno više pozornosti i to nitko ne može pobiti...
| čet 26 vel, 2009 12:34 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ok ekipa, vidim da nekina još uvijek nisu jasne neke činjenice... ...no ne trebate prozivati za to jedni druge glupim ili neinteligentnim...
...argumente o treku prihvačam... ...osobne uvrede ne... ! ...ljutili se vi na njih ili ne... 
...u protivnom , sankcije sljede... ... i TDA... bolje argumente nađi za raspravu... jer ovi tvoji ne drže vodu... ...mogao bi replayati na svaki tvoju... ali, da li bi to donjelo kakvu promjenu...?
| čet 26 vel, 2009 1:23 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Pridružujem se komentaru, slobodno raspravljajte o Entu i kršenju kanona do 40. stranice topica, ali nemojte se nazivati imenima, svađati i govoriti jedno drugom da je glup/glupa.... primarno to ide Teddeu koja je prva počela  Budite malo domišljatiji i indirektniji ako se već morate častiti 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 26 vel, 2009 1:45 am |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Cvicek je napisao/la: Pridružujem se komentaru, slobodno raspravljajte o Entu i kršenju kanona do 40. stranice topica, ali nemojte se nazivati imenima, svađati i govoriti jedno drugom da je glup/glupa.... primarno to ide Teddeu koja je prva počela  Budite malo domišljatiji i indirektniji ako se već morate častiti  Da slijedite moj primjer! 
| čet 26 vel, 2009 10:55 am |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
ENT ne krši kanon, sve se u ENT-u može objesniti. ENT je čak kanonski i objasnio neke nelogičnosti kao klingonsko čelo, odnosno zašto neki klingonci imaju a zašto neki nemaju grebene.
Puno stvari koje su ENT-u zamjerali kao rušenje kanona bio je fandom a ne kanon, kao recimo prvi kontakt sa klingoncima.
Što se tiče TOS-a, on je orginal, prvi primjerak kanona, on ne ruši kanon on je temelj kanona. Tako savjetujem ljudima da pogledaju obnovljeni TOS pa tek onda da komentiraju. 
|
| čet 26 vel, 2009 11:13 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|