| Autor/ica |
Poruka |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
 Re: Naj evil rasa u ST-u
i ja glasam za 8472. onaj tko ima broj 47 u samom imenu mora biti najbolji 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 07 kol, 2007 12:23 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...glas za 8472... ...Kes je rekla da osjeća samo zlo u njima...
...a ni Borgovi baš nisu anđeleki... ...imaju neki čudni društveni sustav koji tlači...
...o'š ne'š Borg si...
| sri 05 ruj, 2007 3:40 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Borg i Klingonci...
|
| sri 05 ruj, 2007 5:56 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Mislin apsolutno najgoru ste zaboravili dodat !? cudno..ili je u pitanju nesto drugo ..ili ste popili onaj slatki sok s mjehuricima .ca bi reka Quark..!? I kak' cu ja sad glasat ? hmm... nije vrag da se pitate tko bi to moga bit ?!..pa zna se , i ne pocinje sa H...  ....pa... Zemljaci naravno ..braaaavvvooo cestitan na pogotku...! Pozdrav Samoljublja 5

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 05 ruj, 2007 7:51 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Mr.bobo je napisao/la: ...glas za 8472... ...Kes je rekla da osjeća samo zlo u njima... ti bas zapeo za tu Kes, a?  a sto se tice borga... neznam... nisu mi oni bas "zli" vise je tu nesto drugo... njih bi najbolje okarakterizirao kao psihopata. da. recimo.
|
| sri 05 ruj, 2007 7:56 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
"...borga... neznam... nisu mi oni bas "zli"....." Cuj jes ti siguran da se nije nista strasno desilo u Grckoj...!? Pa i nisu zli samo sto ljudima sarafe cijevi u glavu , lece , ruke in malo ovaj "dotjeruju" ... i tako to ....sta tu ima loseg !?... Nebi ih bog prepozna poslije....ajme ..ni lose .. Pozdrav Svetog grala 5

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 05 ruj, 2007 8:23 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
a, cuj buco, jesu Windowsi zli kad mi nabace BSOD? Borga (imho) najbolje opisuje onaj quote iz Voya u kojem Janewayica citira Picarda: Jean-Luc Picard je napisao/la: In their collective state, the Borg are utterly without mercy, driven by one will alone: the will to conquer. They are beyond redemption, beyond reason.
|
| sri 05 ruj, 2007 8:41 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
"...a, cuj buco, jesu Windowsi zli kad mi nabace BSOD?.." A sta je mladi pjesnik tia rec !? ..ak se more znat .? I da cundo kak ti se omaklo da ne pobrises moj post [ onaj gornji za ovog nisan siguran ..bas.......! Pozdrav Nesavijesnog 18

Tehnika Pucanstvu !
|
| čet 06 ruj, 2007 1:14 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
buco je napisao/la: A sta je mladi pjesnik tia rec !? ..ak se more znat .? BSOD=blue screen of death sorry buco, zaboravio sam da si ti DOS generacija.
|
| čet 06 ruj, 2007 1:59 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Ant je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: ...glas za 8472... ...Kes je rekla da osjeća samo zlo u njima... ti bas zapeo za tu Kes, a?  . ...Kes je meni super... ...mi bi bili savršeni spoj 
| čet 06 ruj, 2007 2:42 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Mogao bih u svoj raniji izbor uvrstiti i Jem'Hadare. Danas sam pogledao DS9 epizodu "Soldiers of the empire" gdje ih general Martok ovako opisuje: "They are soulless creatures fighting for no goal, no purpose except to serve the Founders. They take no pleasure in what they do... nothing is glorified, nothing affirmed. To the Jem'Hadar, we are nothing more than targets to be destroyed!".
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| ned 09 ruj, 2007 1:29 am |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
Vec jesam, trebao mi malo potraziti....
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| ned 09 ruj, 2007 12:51 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
borgovi  ofkors njahaha 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| ned 16 ožu, 2008 5:36 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
TerNek je napisao/la: Mogao bih u svoj raniji izbor uvrstiti i Jem'Hadare. Danas sam pogledao DS9 epizodu "Soldiers of the empire" gdje ih general Martok ovako opisuje: "They are soulless creatures fighting for no goal, no purpose except to serve the Founders. They take no pleasure in what they do... nothing is glorified, nothing affirmed. To the Jem'Hadar, we are nothing more than targets to be destroyed!". Zasto jem hadar nije htio ubit martoka i worfa? Ja mislim da oni imaju duse i da u necem uzivaju a to mogu potvrdit s time sta je jedan radije zrtvovao sebe nego isao ubit dostojnog neprijatelja inace koliko se sjecam cak je i onaj kentracel neovisan jem hadar bio i u neku ruku dobar jer nije htio ubit bashira a mogao je bez problema to ucinit Mislim da nisu oni toliko evil i da se nemogu mjerit sa borgom i vrstom8472 koja cak i nije toliko zla a to s eispostavilo u njenom zadnjem voyager pojavljivanju 
_________________ Surviving the new decade
|
| ned 16 ožu, 2008 7:29 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
borg i osnivači. borg je...zlo zlo zlo. niš ne pitaju, harače bez milosti i asimiliraju što žele, uništavaju svjetove, ne možeš im ništa. a osnivači...đizs...oni imaju cijeli sistem za osvajanje svemira..ništa dobro u njima ne vidim.
_________________ njanjanja
|
| ned 13 tra, 2008 2:10 am |
|
 |
|