| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
kralj svemira je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: [ ...nisu ni pogledali 3 i 4 sezonu koja definitivno ima sve trekovski što je potrebno... i to moraju prihvatiti čak i njihovi "visoki" kriteriji !!! ...a to što se oni inate, nema veze s kanonom...  Nije li treća sezona samo dugački akcić koji uključuje Ksindije? pozdrav Ne! T'Grel je napisao/la: E, upravo se o tome radi. Zato jer su ENT-ovci pogledali prvo ENT, što je i logično jer su ENT-ovci, zato ih i nije briga za ostale serije te ih nije briga za kanon jer po njima je ENT ustanovio Federaciju:
...meni je Ent 4 trek serijal koji sam pogledao...
[color=cyan]VOY TOS TNG ENT DS9
| pet 25 svi, 2007 10:02 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
i nije te bilo briga sto su ocito krsili prije postavljene "cinjenice"?
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 25 svi, 2007 11:37 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...zašto bi me bilo briga... ...to je trek , super je posada, komedična... ...super su mi epizode, i baš me briga za "sitnice koje umanjuju vrijednost serijala"...
...meni je odlično... a to mi je jedino bitno...
| pet 25 svi, 2007 12:07 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 17 pro, 2006 2:34 am Postovi: 584 Lokacija: bie you tian di
|
Mr.bobo je napisao/la: kralj svemira je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: [ ...nisu ni pogledali 3 i 4 sezonu koja definitivno ima sve trekovski što je potrebno... i to moraju prihvatiti čak i njihovi "visoki" kriteriji !!! ...a to što se oni inate, nema veze s kanonom...  Nije li treća sezona samo dugački akcić koji uključuje Ksindije? pozdrav Ne!
Ne? Nisam valjda propustio nešto pametno?
pozdrav
_________________ BATracer
Otkad sam na forumu prepucavam se s T'Grelom, a to mi nije strano ni s drugim korisnicima te uvijek želim potencirati na to da je ne znam što pa se njegove teme ne mogu kozinstento čitati.
Blessed Be Her Holy Hooves, Peace Be Unto Her
I like your flowers...
|
| pet 25 svi, 2007 12:25 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...daj pogledaj jednu od najboljih sezona u startreku, gdje se ne biraju sredstva da se dođe do cilja...
| pet 25 svi, 2007 12:47 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
"...a sad odjednom zelis prokomjerno fictiona?.."
Pa mislin da nije prekomijerno ficktiona ak bi se skupili likovi omiljeni , naravno bez Picarda ,Rikera , one telepatkinje ciju funkciju uopce ne kuzin tamo .ka savijetnica !?.., Data obavezno spada u omiljene iz TNGa bi njega uzea jedinog , Worf mozda ima je zanimljivu ulogu u drugom dijelu DS9 .,. na jednom mijesto ..sto ne znaci da bi radnja morala bit "full ficktion ".....
Ne kuzim da ENT kritiziraju uglavnom ljudi koji ga nisu ni gledali !? ili su zaista jakooo pametniii ili imaju previsko misljenje o sebi ...
Mislin da ce bit ovo druigo no... !? 

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 25 svi, 2007 1:01 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
spajanje tih svih likova je veliki fiction
ti se trebas konacno odluciti za svoj stav prema SF-u... da li bi ti pomoglo da ti kazem svoj stav... tak da izaberes dijametralno suprotan?
buco je napisao/la: Ne kuzim da ENT kritiziraju uglavnom ljudi koji ga nisu ni gledali !? tu imas za primjer samo jednog covjeka... t'grela nemoj generalizirat bezveze buco je napisao/la: ili su zaista jakooo pametniii ili imaju previsko misljenje o sebi ... Mislin da ce bit ovo druigo no... !? 
ma mi koje ne obozavamo ono sto ti volis smo totalni papci
nema sanse da razmisljamo drugacije a da nismo jaaaako pametni ili da imamo previsoko misljenje o sebi...
ti naravno nemas previsoko misljenje o sebi? 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 25 svi, 2007 1:18 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
"..ti naravno nemas previsoko misljenje o sebi?"
Ja bar kritiziran ono sto sam gledao , i naravno kao svaki relativno normalan covik imam pozitivno misljenje o sebi ...
"..tu imas za primjer samo jednog covjeka"
Kak znas za ostale ..?
"..ma mi koje ne obozavamo ono sto ti volis smo totalni papci "
Hehe..necu bas to komentirat ....skoro mi je uteklo rec...
ali mislio sam na one ljude koji nisu gledali nesto [recimo ENT] a to komentiraju .... ja neznam koliko ih je nisan trca po boardu zbrajat ... al cini mi se da @T'grel nije jedini ....

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 25 svi, 2007 1:29 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
buco je napisao/la: "..tu imas za primjer samo jednog covjeka" Kak znas za ostale ..?
iz druzenja 

|
| pet 25 svi, 2007 1:37 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...mislim da ni TerNek nije sve pogledao... ...pokušao je , ali ga je depresija uhvatila pa odustao i propustio je najbolje...
| pet 25 svi, 2007 1:44 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
eh... probao covjek... i odustao ... ako mu se ne svidja, zasto da se forsira
nije to isto kao kritizirat seriju a da nisi pogledao nista od serije...
ali to me cudi... TerNek voli Trek ... i sad kad se ne snima novi Trek... zasto ne pogledat seriju koja je uzasno bliska Treku? (kad ju vec ne smatra trekom)

|
| pet 25 svi, 2007 1:50 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...pa ni mene se nije dojmio DS9... bio mi je pomalo dosadan, ali sam ga odgledao, Jadzia je spašavala stvar... no prožvakao sam tih 7 sezona...
...bilo je zanimljivih epizoda, a i onih dosadnih...
...no to je trek... ipak se moralo pogledati...
| pet 25 svi, 2007 1:56 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Chaky je napisao/la: eh... probao covjek... i odustao ... ako mu se ne svidja, zasto da se forsira  nije to isto kao kritizirat seriju a da nisi pogledao nista od serije... ali to me cudi... TerNek voli Trek ... i sad kad se ne snima novi Trek... zasto ne pogledat seriju koja je uzasno bliska Treku? (kad ju vec ne smatra trekom)
Pokušao sam, no uz najbolju volju nisam uspio u komadu pogledati više od prve sezone Enterprisea. Osjetio sam mučninu u želucu i morao sam prestati sa gledanjem i liječiti se gledanjem kompletnog TNG-a, DS9 i TOS-a. Trenutno sam u fazi apsorbiranja Stargatea, pa možda nakon toga dobijem snage i volje pogledati ENT do kraja, ako ništa pametnije ne naiđe.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pet 25 svi, 2007 3:37 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 17 pro, 2006 2:34 am Postovi: 584 Lokacija: bie you tian di
|
Mr.bobo je napisao/la: ...daj pogledaj jednu od najboljih sezona u startreku, gdje se ne biraju sredstva da se dođe do cilja...
Ali ne zanima me, radnja je bedasta.
pozdrav
_________________ BATracer
Otkad sam na forumu prepucavam se s T'Grelom, a to mi nije strano ni s drugim korisnicima te uvijek želim potencirati na to da je ne znam što pa se njegove teme ne mogu kozinstento čitati.
Blessed Be Her Holy Hooves, Peace Be Unto Her
I like your flowers...
|
| pet 25 svi, 2007 5:38 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Molim lijepo, T'Grel je pogledao prvu sezonu ENT-a i dalje nije mogao.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pet 25 svi, 2007 8:53 pm |
|
 |
|