| Autor/ica |
Poruka |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
 Najdraži hibrid u star trek svemiru
Koji hibridi su vam najdraži. Izaberite 3.Spock Lorian Bethany Sela Linnis Paris Naomi Wildman
K'Ehleyr B'Elanna Torres Alexander Rozhenko Miral Paris Deanna Troi Tora Ziyal Ba'el Neelix Talla
|
| sub 28 vel, 2009 10:53 am |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
 Re: Najdraži hibrid u star trek svemiru???
Pa čeg je neelix hibrid.... on je talaksijanac.....
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| sub 28 vel, 2009 11:27 am |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
dašo je napisao/la: Pa čeg je neelix hibrid.... on je talaksijanac..... U jednoj se epizodi spominje da je djelomično Milenac. Vrsta čiji se planet nalazi blizu Talaksa.Meni su najdraži Spock, B'Elanna i Naomi Wildman. 
|
| sub 28 vel, 2009 11:53 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
| sub 28 vel, 2009 1:28 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
RAI'TARA je napisao/la: dašo je napisao/la: Pa čeg je neelix hibrid.... on je talaksijanac..... U jednoj se epizodi spominje da je djelomično Milenac. Vrsta čiji se planet nalazi blizu Talaksa.Meni su najdraži Spock, B'Elanna i Naomi Wildman.  ne.....on nije hibrid.....on je čistokrvni talaksijanac.... koji je odrastao na Rinaxu sa roditeljima, sestrama i bratom..... http://memory-alpha.org/en/wiki/Neelix
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| sub 28 vel, 2009 1:36 pm |
|
 |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
dašo je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: dašo je napisao/la: Pa čeg je neelix hibrid.... on je talaksijanac..... U jednoj se epizodi spominje da je djelomično Milenac. Vrsta čiji se planet nalazi blizu Talaksa.Meni su najdraži Spock, B'Elanna i Naomi Wildman.  ne.....on nije hibrid.....on je čistokrvni talaksijanac.... koji je odrastao na Rinaxu sa roditeljima, sestrama i bratom..... http://memory-alpha.org/en/wiki/NeelixNa tom linku koji si dao i piše desno ispod njegove slike da je Species: 7/8 Talaxian, 1/8 Mylean
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| sub 28 vel, 2009 2:16 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
Lore je napisao/la: dašo je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: U jednoj se epizodi spominje da je djelomično Milenac. Vrsta čiji se planet nalazi blizu Talaksa.Meni su najdraži Spock, B'Elanna i Naomi Wildman.  ne.....on nije hibrid.....on je čistokrvni talaksijanac.... koji je odrastao na Rinaxu sa roditeljima, sestrama i bratom..... http://memory-alpha.org/en/wiki/NeelixNa tom linku koji si dao i piše desno ispod njegove slike da je Species: 7/8 Talaxian, 1/8 Mylean Tako je. Neelix je jednu osminu Milenac. 
|
| sub 28 vel, 2009 3:25 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
 Re: Najdraži hibrid u star trek svemiru
Glasovala sam za Tallu, Ziyal i Alexandera.
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| sub 28 vel, 2009 3:35 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
brojevi 1,7 i 11 u anketi 
_________________ Surviving the new decade
|
| sub 28 vel, 2009 3:43 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Na prvom mi je mjestu Talla - najslađa je Na drugom mi je Spock - prava legenda A na trećem mjestu mi je Neelix - oriđiđi presmiješan
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sub 28 vel, 2009 6:13 pm |
|
 |
|
dr.med.
|
RAI'TARA je napisao/la: Tako je. Neelix je jednu osminu Milenac.  e ovo nisam znao.... koja je to epizoda gdje kažu to....
|
| sub 28 vel, 2009 6:33 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
dašo je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: Tako je. Neelix je jednu osminu Milenac.  e ovo nisam znao.... koja je to epizoda gdje kažu to.... 7. epizoda 4. sezone ''Scientific Method''.
U toj epizodi vrsta srivani, vršila je pokuse na posadi Voyagera. Neelix-ove milenske gene su hiper-stimulirali i on se počeo transformirati u mileanca. 
|
| sub 28 vel, 2009 6:40 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
captain je napisao/la: brojevi 1,7 i 11 u anketi  ...a ti fakat objasniš svoja stajališta i razloge za...
| sub 28 vel, 2009 7:30 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Spock i B'Elanna. Spock je jedan od najboljih likova ikada... B'Elanna mi je fora. (e, da, i Neelixa ne smatram hibridom... to sto mozda ima 1/8 ili 1/11 (  ) neznam cijih gena mi i nije nesto...)
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sub 28 vel, 2009 7:40 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
Ant je napisao/la: Spock i B'Elanna. Spock je jedan od najboljih likova ikada... B'Elanna mi je fora. (e, da, i Neelixa ne smatram hibridom... to sto mozda ima 1/8 ili 1/11 (  ) neznam cijih gena mi i nije nesto...) To znači da je njegov pradjed bio čistokrvni milenac.Neelix jest hibrid, samo što ima više talaksijanskih gena nego mileanskih.
|
| sub 28 vel, 2009 7:50 pm |
|
 |
|