| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
 Stvari koje će nam najviše faliti [BSG]
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
| sub 10 lis, 2009 12:32 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: Stvari koje ce nam najvise faliti [BSG]
Glasala sam za Toasted Toasters ,Frak!, i So say we all. Ali nedostajat će mi i The Survivor Count, uvodna špica, cylon raiders, itd.
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| sub 10 lis, 2009 12:38 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
definitivno frak, koji me isprva iritirao, no kasnije sam shvatila da je sasvim nova razina psovanja, njihova osobna futuristicka cenzurirana verzija drugo mjesto pripada crvenoj haljini drage nam sixice, upotpunjuje njezin karakter i zadnje, so say we all i grupno skandiranje vodeno adamom 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| sub 10 lis, 2009 12:41 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Tigh's Eye Patch  Jer mi je Tigh od pocetka serije uzasno isao na zivce, pa sam bila bas happy kad je ostao bez oka Cottleove cigarete  jer sam i ja morala zapalit svaki put kad bih vidjela njega da pusi I crvene haljinice i opcenito sixicina garderoba, jer je jedina modno osvjestena u toj seriji  i jer su mi jako lijepe 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sub 10 lis, 2009 1:44 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
glas za Octagonal Corners, So Say We All! i "Frak!" ..."Frak!" 
| pon 12 lis, 2009 4:11 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
Glasala za jednu opciju i dok vidjela da su mogućnost tri opcije naravno da mi je ta prva opcija izletjela FRAK!!! Naravno Tigh i njegova zakrpa!!! Zakon mi je lik, na početku mi je bio draži  ono mjerenje sa prstima po flaši koliko ima alkohola Naravno Doc Cottle and his Cigarettes, i njegova legendarna izajava dok je Adama ležao u komi a Tigh ga je pitao kao dali će se Adama probuditi... Cottle; Do I look like some kind of fortune-teller! Get the frack out of my Hospital  legenda....
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| sri 14 lis, 2009 7:35 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
Ja san glasa za Pilot Call Signs, obozava san te njihove nadimke; The Red Dress(es) , sta rec vise nego Tricia i Sixica?  I "So say we all!" jer mi je to prelegendarno. Ma ima tu jos puno stvari i na popisu ovom (Frak npr. ali vec ima puno glasova), a i stvari kojih nema na popisu... spica, glazba u seriji... 
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
| sri 14 lis, 2009 8:14 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
...što nece više biti soundtrackova 
| sri 14 lis, 2009 8:34 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
pahuljica je napisao/la: ...što nece više biti soundtrackova  Pa nema serije - nema soundtrackova. Nije li to logicno?
|
| sri 14 lis, 2009 8:55 pm |
|
 |
|
fluffy
|
Mr.Good je napisao/la: pahuljica je napisao/la: ...što nece više biti soundtrackova  Pa nema serije - nema soundtrackova. Nije li to logicno? je hehe 
| sri 14 lis, 2009 9:58 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
bice bice stize caprica 
_________________ http://www.forum.hr/showthread.php?t=607234
http://s233.photobucket.com/albums/ee199/mivicek/20090724%20Liburnicon%202009/?action=view¤t=IMG_1855_resize.jpg
|
| uto 20 lis, 2009 3:59 am |
|
 |
|
Cadet 4th year
Pridružen/a: sub 31 lis, 2009 6:35 pm Postovi: 40 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI
|
Red dresses i frak 
| pon 02 stu, 2009 5:54 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
joj, najviše mi fali frack. pa onda i svi njegovi derivati. motherfracker i slično. nadalje, fale mi i crvene haljinice. u biti, Sixica u njima, ali ajde...  i za kraj, fale mi i otfikareni rubovi.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 18 stu, 2009 12:44 am |
|
 |
|