| Autor/ica |
Poruka |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
 BSG shipovi (nisu brodovi!)
starbuck je zakon. sa kracom kosom. (kao u flashbackovima zadnje sezone) nadalje, Starbuck i Anders su koma skupa. ona treba bit sa Leejem. da ovaj prestane cmizdriti okolo.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sub 27 lip, 2009 1:56 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 29 ožu, 2009 5:44 pm Postovi: 788 Opis Stanja: Valhall Awaits
|
 Re: Koji Adama vam je draži?
a mozda nebi bilo lose da se lee napucao u nogu ko jos jedan lik samo ovaj put bi trebao iskrvarit  to je idealno rijesenje ,dalo bi mu da seriju napusti in character, cmizdravo ,a onda bi krepao i prestao cmizdrit
| sub 27 lip, 2009 3:42 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ant je napisao/la: nadalje, Starbuck i Anders su koma skupa.
Ajme ne, meni je preslatko kak se ona brinula za njega.  Lee ne treba biti s nikim. On samo otima drugima žene. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| sub 27 lip, 2009 4:17 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Starbuck+ duga kosa= big no-no I ona treba bit s Leejem svakako. A Dualla s Andersom. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| sub 27 lip, 2009 4:43 pm |
|
 |
|
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Dualla je trebala ostati sa Billyem. 
|
| sub 27 lip, 2009 4:49 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| sub 27 lip, 2009 4:51 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Starbuck+ duga kosa= big no-no I ona treba bit s Leejem svakako. A Dualla s Andersom.  hvala! tako... napokon da se netko slozi i samnom.  i da, D je trebala sa Billyem biti. ali sad kad je on odapeo... mogla je bit s kim ju volja, izuzev Leea.
|
| sub 27 lip, 2009 4:51 pm |
|
 |
|
Častoljupka
|
Eto, a ja se trudim sa spojler alertima i dođe Ant. I onda pokušava tvrdit da nije kriv ni za šta.  Ahaaaaa.....
|
| sub 27 lip, 2009 4:53 pm |
|
 |
|
|
Pa Billy je umro jer je vidio Duallu sa Leejem. Dobro nije baš zato ali to je onak ispod površine.  Hoću reć da Lee ne zaslužuje da ima ženu jer svima otima žene.  A Starbuck i Lee su previše emocionalno oštećeni tako da je to ubitačna kombinacija. 
|
| sub 27 lip, 2009 4:55 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
po meni njih dvoje ne mogu biti s nikim drugim. bi li funkcionirali skupa neznam, ali ne funkcioniraju s drugima. edit: eto, da se iskupim za to sto sam skrivio, topic za shiperiranje. tko s kim i zasto? (pa se cudim kad netko nazove BSG sapunicom...  )
|
| sub 27 lip, 2009 5:04 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
 Re: BSG shipovi
BSG shipovi su totalno bez veze (barem meni).
Jedini par koji je kolko/tolko imao "kemiju" (glupa riječ, al ne znam bolju) je Dualla/Billy, svi drugi su crap uključujući i Baltar/6.
|
| sub 27 lip, 2009 5:14 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
_Oz je napisao/la: Jedini par koji je kolko/tolko imao "kemiju" (glupa riječ, al ne znam bolju) je Dualla/Billy Starbuck/Lee?
|
| sub 27 lip, 2009 5:25 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Ant je napisao/la: _Oz je napisao/la: Jedini par koji je kolko/tolko imao "kemiju" (glupa riječ, al ne znam bolju) je Dualla/Billy Starbuck/Lee? Ma možda, al Lee mi je jednostavno previše išo na živce da bi me bolilo dupe za njega i Karu.
|
| sub 27 lip, 2009 5:31 pm |
|
 |
|
Častoljupka
|
A Roslin i Adama? 
|
| sub 27 lip, 2009 5:36 pm |
|
 |
|
bubica
|
Mir'Na Riker je napisao/la: A Roslin i Adama?  Baka i Deda su relativno okej, al opet... Baš da je neka ljubavna priča u pitanju, pa sad, ono... 
|
| sub 27 lip, 2009 5:43 pm |
|
 |
|