|
Sada je: pet 17 tra, 2026 11:04 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Battlestar Galactica brbljaonica
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
*** MOGUCI SPOILERI *** (Leo se voli hvaliti kako zna stvari koje drugi ne znaju  ) - edit by Chaky
Neznam da li tko gleda malo unaprijed BSG ali skoro pa ce se obistinit ono kaj sam pretpostavljao od samog pocetka, a vezano je uz Baltara. Za one koje neznaju necu vam spojlat epizode, no upravo sam vidio u traileru stvar koja skoro potvrdzuje moju teoriju koju sam imao prije puno vremena postanu ovdje. Stvar koja ce objasniti zasto Baltar vidi plavusu u mislima i kako je uspio prezivjeti nuklearni napad u prvoj epizodi kad mu je val pogodio kucu.
Takodjer postoje dokazi da je na neki nacin six morala pokupiti sifre od njega a da joj on to nije rekao, to isto nije bilo objasnjeno, no kako sada gledam 3 sezonu ocito je da ce konacno sluzbeno potvrditi kako se to dogodilo i kako je on pezivio, no mislim da vec kuzite o cemu pricam.
| pet 13 lis, 2006 1:39 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
maX je napisao/la: ma kom vi mazete oci  gledate galacticu samo zbog zbog "sajlonskog" modela broj 6 -THE PLAVUŠE ajde ne morate se sramiti -priznajte! PRIZNAJTE!!!  svi ostali su iritantni i nebitni i depresivni -postoji ONA i inervali bez nje...
...ma meni su ona i Baltar najiritantniji likovi!!!
| pet 13 lis, 2006 10:01 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Chaky je napisao/la: *** MOGUCI SPOILERI *** (Leo se voli hvaliti kako zna stvari koje drugi ne znaju Wink ) - edit by Chaky
Ja samo citiram stvari koje su se dogodile u prvoj epizodi i vec nakon nje sam imao isti zakljucak, sad je konacno doslo vrijeme da sam bio u pravu makar su sanse 50:50 to je kao nogometna utakmica, najradze bi se kladio na tu teoriju, ali ne mora znaciti da sam u pravu, jer uvijek postoji onaj faktor iznenadzenja u epizodi koja jos nije prikazana, tako da nemogu spojlati ono sto se jos nije dogodilo, no mogu samo prognozirati. 
| pet 13 lis, 2006 10:09 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
Shadowmaster je napisao/la: *** MOGUCI SPOILERI *** (Leo se voli hvaliti kako zna stvari koje drugi ne znaju  ) - edit by Chaky Neznam da li tko gleda malo unaprijed BSG ali skoro pa ce se obistinit ono kaj sam pretpostavljao od samog pocetka, a vezano je uz Baltara. Za one koje neznaju necu vam spojlat epizode, no upravo sam vidio u traileru stvar koja skoro potvrdzuje moju teoriju koju sam imao prije puno vremena postanu ovdje. Stvar koja ce objasniti zasto Baltar vidi plavusu u mislima i kako je uspio prezivjeti nuklearni napad u prvoj epizodi kad mu je val pogodio kucu. Takodjer postoje dokazi da je na neki nacin six morala pokupiti sifre od njega a da joj on to nije rekao, to isto nije bilo objasnjeno, no kako sada gledam 3 sezonu ocito je da ce konacno sluzbeno potvrditi kako se to dogodilo i kako je on pezivio, no mislim da vec kuzite o cemu pricam. SPOILER je napisao/la: Mislis da je Baltar Cylon? Ako si mislio na to (a i ako nisi, nema veze), uglavnom, ja mislim da Baltar nije Cylon... Bilo bi preocito, a stvari u BSG su uvjek komplicirane
|
| pet 13 lis, 2006 12:46 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
*************SPOILER*********************
Baltar nije cylon... barem ne u prvoj sezoni... ...nek samo ima nekog vraga preko kojeg mu se ova indijanka javlja!!
| pet 13 lis, 2006 1:46 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Da li netko vuce paralelu sa starim BSG-om ili sa novim bsg-om? Ja nazalost nisam gledao stari pa se ne sjecam kaj je bilo tam sa njim. Ja sam gledao samo prvih par epizoda.
| pet 13 lis, 2006 6:02 pm |
|
 |
|
Defiant
|
evo malo sazetaka vijesti sa Galactica Centra, najnovije oko BSG-a (posebno vazno za buducnost serije vijest o NBCu). Za citave vijesti kliknite, ljencine
Najava: "Water"
Cylonski uljez uništava spremnike vode na Galactici. Suočena s nestašicom, flota mora brzo pronaći planet sa zalihama.
Srijeda, 18.10. u 23:10, HRT 2. Druga epizoda prve sezone Battlestar Galactice. Dok grickate nokte u iščekivanju, pročitajte recenziju prethodne epizode ["33"], a ukoliko pak propustite "Water", sadržaj možete pročitati ovdje.
Vrlo dobro otvaranje nove sezone
Treću sezonu Battlestar Galactice u petak, 6. listopada, otvorila je dvostruka epizoda "Occupation / Precipice" i zabilježila prosječnu gledanost od 1.8 po kućanstvu, što je otprilike 2.2 milijuna gledatelja.
Ništa od NBC-a
I službeno je potvrđeno da jedna od najvećih televizijskih kuća u SAD-u, NBC, neće sestrinskom SciFi Channelu ugrabiti zasada vrlo uspješnu Battlestar Galacticu. Glasina tako ipak ostaje samo glasina, a pojavila se zbog rupe koja će se pojaviti u NBC-ovom programu u polusezoni nove hit serije Heroji.
|
| sub 14 lis, 2006 5:44 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Gledah do sada galacticu i dogurah do 3x04 i jedino kaj mogu da kazem je
WOW!
kako su odlicno gradili sve do te epizode i onda tako dobro sve odradili u toj svojevrsnoj zavrsnici. Ja sam ocaran. Epizoda ima toliko toga odlicnog u sebi... i pricu, i glazbu, i pricu, i spec. efekte, i pricu....
Heh, a za pet sati se moram probudit ... ali vrijedjelo je 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| čet 26 lis, 2006 3:40 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
Chaky je napisao/la: Gledah do sada galacticu i dogurah do 3x04 i jedino kaj mogu da kazem je WOW!kako su odlicno gradili sve do te epizode i onda tako dobro sve odradili u toj svojevrsnoj zavrsnici. Ja sam ocaran. Epizoda ima toliko toga odlicnog u sebi... i pricu, i glazbu, i pricu, i spec. efekte, i pricu.... Heh, a za pet sati se moram probudit ... ali vrijedjelo je 
Slazem se s ovim... Jedino je dosta tuzna... Skoro sam se rasplako na onoj sceni kad Saul prolazi kroz guzvu, uz onu muziku 
|
| čet 26 lis, 2006 10:36 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Evo tko sad pise spojlere. 
| čet 26 lis, 2006 11:11 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
ja ne 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| čet 26 lis, 2006 3:11 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Da, zbilja odlicna epizoda... i sad treba cekati jos 2 dana za sljedecu (makar mi se cini da ce ta biti puno usporenija, konsolidacijska...)
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 26 lis, 2006 4:06 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
Nekako mi dosadio Battlestar.........  ...............nabrijan sam na Stargate i Star Trek, barem što se tiče SF serija! 

"This is usually the part where people start screaming."
|
| ned 05 stu, 2006 1:14 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...već ti je dosadio?? ...kažu da je druga sezona zamimljivija...
| pon 06 stu, 2006 10:38 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Evo jedno pitanje koje mi je palo na pamet (zahvaljujuci Maxxx-u)
Da li vam je ova serija depresivna? Ako da zasto?
| pon 06 stu, 2006 2:46 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|