| Autor/ica |
Poruka |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
 Re: SEZONA 4. - komentari
captain je napisao/la: Koji amoral na forumu svi nesto negativce vole  lol ... meni bas draze sixica i osmica  ma nije da ga baš volim, pogotovo ne nakon jedne grozne scene sa njim i još jednom osobom ali kao lik me oduševljava tom svojom ufuranošću u nešto više što želi i u što vjeruje 
| ned 03 lis, 2010 8:46 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
captain je napisao/la: Koji amoral na forumu svi nesto negativce vole  lol ... meni bas draze sixica i osmica  ja ne volim negativce. i ne volim ubijanja.  jedino zato mi je i trek tako drag, jer nema koljačine/egzekucija ko u većini popularnih SF filmova. OGamer je napisao/la: Spet je napisao/la: ne kužim zašto se tako puno ubijaju?  ne bi shvatila ali ukratko... sexualna revolucija kao na zemlji 60ih... Seksualna revolucija je dovela do masovnog ubijanja?? 
| ned 03 lis, 2010 10:20 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Pa i ja vise volim pozitivce ali u smislu zakuhavnja radnje su negativci zanimljiviji ..s tim da to tribaju bit kompleksni negativci i da je sve ipak svit maste ...jer neke stvari su ipak samo za filmove 
_________________ Surviving the new decade
|
| ned 03 lis, 2010 10:25 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
jadan Gaeta, ni kriv ni dužan dobio metak u nogu ...drago mi je bilo vidjeti Kiru iz DS9-a u galactici, fora mi je sve to bilo sa onim brodom koji ih prevozi preko rijeke...
| ned 03 lis, 2010 10:32 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
pahuljica je napisao/la: jadan Gaeta, ni kriv ni dužan dobio metak u nogu ...drago mi je bilo vidjeti Kiru iz DS9-a u galactici, fora mi je sve to bilo sa onim brodom koji ih prevozi preko rijeke... Da, to se i meni svidjelo! A ovo ostalo niš nisam skužila. 
| pon 04 lis, 2010 12:18 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Athena pucala u sixicu natalie  ...stvarno mislin da natalie nije tila nista lose ucinit ditetu  Natalie mi se onako ucinila ko pozitivac ..koji je zeljan promijene ..sad mi je bas za sta su je ubili 
|
| pon 04 lis, 2010 2:15 pm |
|
 |
|
fluffy
|
ajme ja totalno zaboravila na današnju epizodu damn, tek u 1:20h...prije ću ja to sa svog dvd-a pogledati 
| pon 04 lis, 2010 5:18 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Lee adama el presidente ..zanimljiv zavrsetak epizode Dok su drugi adama i saul tigh onako malo se potukli..da bi na kraju saul dobija promaknuce a ovaj da ostavku pa krenija u potragu za predsjednicom roslin ..to jest sad vec bivsom predsjednicom 
|
| uto 05 lis, 2010 2:14 pm |
|
 |
|
fluffy
|
fajt njih dvojice mi je najjači...bitno da je Adama svom svojom težinom legao na onaj svoj brod što ga radi godinama 
| uto 05 lis, 2010 10:40 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Sad bas na chatu mi sinulo da su ljudski cyloni ko vorte ..kloniraju se i cim umru dobiju novu kopiju 
|
| uto 05 lis, 2010 11:22 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Predsjednica svaki put kad cylonski brod skoci ..ima vizije ..cyloni pobunjenici i ljudi se udruzuju ...samo steta sta je roslin odlucila izdat cylonce ..nekako mi je to ruzno ispalo A roslin je umalo ubila baltara kad ga je pustila da krvari a onda se zbog vizije pridomislila ..pobunjenici i kolonijalci su unistili brod za uskrsavanje ..a trica je opet ziva ..super mi je kako je jedinici zavrnila vratom 
|
| sri 06 lis, 2010 2:23 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
cekaj onda epizodu kad chief sazna da mu je tory ubila zenu 
_________________ http://www.forum.hr/showthread.php?t=607234
http://s233.photobucket.com/albums/ee199/mivicek/20090724%20Liburnicon%202009/?action=view¤t=IMG_1855_resize.jpg
|
| sri 06 lis, 2010 7:01 pm |
|
 |
|
fluffy
|
super mi je scena kada trica kaže roslinki da je jedna od petero, zatim ona njezina faca...i onda this is a joke 
| sri 06 lis, 2010 9:40 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Da ..to je ono bilo urnebesno 
|
| čet 07 lis, 2010 12:06 am |
|
 |
|
fluffy
|
...kraj je stvarno komatozan, sjećam se još svoje reakcije kada sam ju prvi put gledala...ono veselje popraćeno uz onu divnu muziku je jako kratko trajalo tako da svaki put kada slušam tu muziku sjetim se tog ružnog kraja i te uništene Zemlje 
| čet 07 lis, 2010 7:00 pm |
|
 |
|