|
Sada je: pet 04 ruj, 2026 1:26 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
 Re: BSG asocijacije
Krevet? 
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
| pet 09 lis, 2009 1:26 pm |
|
 |
|
Fiktorolog
Pridružen/a: sub 25 tra, 2009 10:11 pm Postovi: 1283 Lokacija: where the wild things are Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: ST: IV Opis Stanja: andy warhol <3
|
3. sezona nije osoba nije oružje  nije pojava nije planet nije dio brodski sustava predmet je ne nalazi se na galagtici nije pretjerano veliko prvi dio sezone nije old manov predmet ne nalazi se na caprici ne nalazi se na colonial one  ne nalazi se na astral queen moglo bi se reči da je na floti ali nije na colonial fleet ima male indirektne veze sa cyloncima
hmmm nije na floti baš nego hmm kak bi se reklo postoji na floti a zapravo toga uopće nema (s ovim sam baš pojedonstavila xD ) i nema veze s razorom ima veze s nekim od glavnih likova nije lik ali je nešto u nečijoj glavi xD nije Tighovo oko nije mozak to je predmet koji je netko zamislija da postoji, ali on zapravo ne postoji i nema veze sa starbuck ima veze s baltarom nije kad je baltar bio u moru nije halucogena droga  hmmm ima veze sa 6 onom halucinogenom xD ali ne direktne nije čip nije opera house nema veze s nikakvom sondom  pojavljuje se u prvih 15. epizoda nije znacajniji predmet vece je od 20 cm inaće ima korisnu svrhu dovoljno je vidljiv namještaj je nije koljevka e sad nije krevet ali je namjena skoro ista samo što je ovo više za izvan kuće 
|
| pet 09 lis, 2009 1:31 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
Lezaljka? 
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
| pet 09 lis, 2009 1:34 pm |
|
 |
|
Fiktorolog
Pridružen/a: sub 25 tra, 2009 10:11 pm Postovi: 1283 Lokacija: where the wild things are Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: ST: IV Opis Stanja: andy warhol <3
|
|
| pet 09 lis, 2009 1:40 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Konacno! Dakle da nastavimo, radi se o prvoj sezoni. 
|
| pon 12 lis, 2009 8:49 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
predmet?
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| pon 12 lis, 2009 8:52 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Nekakva stolica, tj. nešto za sjesti?
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 12 lis, 2009 8:56 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Prva sezona
Predmet je
Nije stolica ili nesto za sjesti
|
| pon 12 lis, 2009 8:58 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Nisam vidio da ima još jedna stranica teme.. ono za sjedaljku je bilo za to Da li se nalazi na Galaktici?
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 12 lis, 2009 9:00 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
da li je taj predmet posebno vezan za neki lik?
| pon 12 lis, 2009 9:08 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Prva sezona
Predmet je Nalazi se na Galactici Vezan je posebno za jedan lik (zapravo dva)
|
| pon 12 lis, 2009 9:44 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
da li su te osobe muške?
| pon 12 lis, 2009 9:46 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Prva sezona
Predmet je Nalazi se na Galactici Vezan je posebno za jedan lik (zapravo dva) Osobe su muske
|
| pon 12 lis, 2009 9:52 pm |
|
 |
|
fluffy
|
možda upaljac 
| pon 12 lis, 2009 10:07 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Koji upaljac? 
|
| pon 12 lis, 2009 10:09 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|