|
Sada je: pet 31 srp, 2026 7:56 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
 Re: BSG: Caprica
pa... sto se mene tice pilot je ok. nije udarna stvar ko The Miniserija, ali ajde... tako nesto je fakat tesko ponoviti. ali ovaj pilot mi ima dovoljno zanimljivih stvari. govori se o nastanku Cylona (fakat su predobro napravili one "stare" cylone) plus vidi se malo high-techa (onaj robotic na kugli sto se vozi po kuci mi je pregenijalan) plus ima i prica o religiji, terorizmu i slicnim socioloskim komentarima koje smo navikli ocekivati od BSGa. plus, ne smeta mi ni taj najavljivani "drama" stil. stovise, nije ni toliko izrazen koliko sam ocekivao. hm... da vidimo, sto jos? ima i politicke intrige, ima korupcije, kriminala. posebno mi je dobar onaj dio kad stari od Old Mana (hm... yung mana?  ) dođe malom Williamu i kaze mu ono kako je njihovo prezime u stvari Adama. bas mi je taj dio nekako sjeo... sa tom mafijom i prilagođavanjem Adama obitelji zivotu na Caprici i tom nekom potragom za mjestom u drustvu, taj neki prikaz "american dreama" koji se izjalovio. sve u svemu, ja se veselim seriji. nece to biti Galactica, ali moglo bi biti nesto novo i potencijalno dublje od ostalog SFa dansnjih dana, a upravo je "novo i duboko" bilo ono sto me prvobitno privuklo BSG-u.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| ned 27 ruj, 2009 12:42 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
 Re: Battlestar Galactica: Caprica
Pogledala pilot sad čekam nove epke da dobijem konačni dojam. Ovako ne mogu reći da me je oduševio pilot kao npr Miniserija od Galactice, koja me naprosto oduševila. Sad sam sa nekom zadrškom treba mi još epki da steknem neki dojam. i ja bi potpuno shebanog Adamu nećem klinca 
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| ned 27 ruj, 2009 1:30 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
...ja iskreno nisam nešto ocekivala od Caprice ali nakon štp sam ju odgledala shvatila sam da mi se dopada...i da jedva cekam nove nastavke ...seka od Adame se zove ko i ja 
| ned 27 ruj, 2009 5:11 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Da, jedva čekam da vidim kako je Zoe ta koja je vodila pobunu. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| ned 27 ruj, 2009 5:18 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
pahuljica je napisao/la: ...ja iskreno nisam nešto ocekivala od Caprice ali nakon štp sam ju odgledala shvatila sam da mi se dopada...i da jedva cekam nove nastavke ...seka od Adame se zove ko i ja  pahuljica? 
_________________ http://www.forum.hr/showthread.php?t=607234
http://s233.photobucket.com/albums/ee199/mivicek/20090724%20Liburnicon%202009/?action=view¤t=IMG_1855_resize.jpg
|
| uto 20 lis, 2009 3:47 am |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
hehe, ne 
| uto 20 lis, 2009 5:30 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Pogledao sam pilot prije nešto vremena i okej mi je, kao što je i Ant napisao, ima od svega pomalo... religija (općeprihvačen politeizam i "zli terorististički" monoteiza, počeci cylonaca, a pogotovo to s prijenosom umjetne/ljudske inteligencije i sl. Ono sa prijenosom Zoe u umjetnu stvarnost, pa kako je ona šokirana jer ne zna što se događa, kuži da nešto ne valja s njom ali ne zna šta... je poprilično dojmljiv...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 20 lis, 2009 7:00 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
jel zna neko kad krece caprica? izvinjavam se unapred ako je neko vec napisao 
_________________ http://www.forum.hr/showthread.php?t=607234
http://s233.photobucket.com/albums/ee199/mivicek/20090724%20Liburnicon%202009/?action=view¤t=IMG_1855_resize.jpg
|
| sri 11 stu, 2009 3:55 am |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
29.1.2010. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| sri 11 stu, 2009 2:15 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Ja baš neku večer pogledao pilot, kao da sam znao da kreće uskoro... Pilot mi nije loš, ugodno sam iznenađen. Valjda zato što nisam imao neka očekivanja od toga.

|
| čet 21 sij, 2010 2:13 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
I meni se je dojmio... i sada imam relativno visoka očekivanja os serije... nadam se da me neće razočarati Jedino mi je nekako bezveze što se odvija prije BSGa, tako da znamo kako će se sve to završiti.... no možda nas iznenade tko zna kakvim detaljima i ludim hintovima na buduće događaje... već je i u samom pilotu dosta toga bilo pojašnjeno... BTW, ona moja priča o Dejanira botu je djelom nastala kao inspiracija nakon gledanja Caprice 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 21 sij, 2010 10:08 am |
|
 |
|
fluffy
|
cujem da je krenula epka, to bi se moglo skidati 
| pon 25 sij, 2010 8:44 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
pahuljica je napisao/la: cujem da je krenula epka, to bi se moglo skidati   Nećemo tako... BTW, to je onaj TV film/pilot koji je vani već mjesecima...
|
| pon 25 sij, 2010 8:47 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
evo, prosli tjedan dosla i prva nova epka serije, pa slijedi kraci komentar od mene, kad vec nitko drugi nece. dakle, pomalo sam razocaran samom epizodom. nije se vise manje nista novo dogodilo sve do samog kraja. ok, Zoe je u onom svom cylonskom tijelu i skriva se tamo. to mi i nema previse smisla, ali ajde. biti ce da ima nekakav plan. jedino sto sam se najezio kad se pojavio onaj mladi inzinjer koji se brinuo o njoj. to smrdi na nekakve teenagerske ljubavne pricice zasnovane na bajkama poput male sirene ili tako necega sto definitivno ne bih volio vidjeti u seriji. (zovite BSG sapunicom koliko god hocete, ali postoje granice koje ni ona nije presla) s druge strane imamo malog Adamu koji upada u neprilike sa svojim stricem. ni ta prica mi nije bila nesto narocito zanimljiva. rađe bi vidio rasplet (ili barem nastavak) one price o ubojstvu ministra iz pilota. to je smjer u kojem bi bilo dobro da "mafijaska" strana price ode. nadalje, vidjeli smo i onu uciteljicu i njezinu zanimljivu obitelj. to je bilo ok. iznenadilo me, sto je uvijek lijepo. a tu je i Zoeina majka koja provodi vrijeme u sazaljevanju. logicna ideja, i relativno ok prikazana, ali nije me bas usrecila. i da, od "nasljednika" BSG-a je za ocekivati da ce prikazivati ljude u depresiji, no ovaj put mi to nije bilo zabavno. sam kraj je bio ok, stvari su se ponovno zahuktale, nadam se da ce se taj moment prenjeti i na sljedecu epku te da ce se tempo serije dici na visi nivo. plus, uvodna spica je fora. za vas osobni uzitak: LINK na syfyi sa samim izgledom Caprica Citya sam i vise nego zadovoljan, podsjeca na mjesavinu New Yorka iz Watchmena te Gotham Citya (Burtonovog)
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 04 vel, 2010 2:51 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Je, slazem se, i meni je pilot bio bolji 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| ned 07 vel, 2010 12:52 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|