| Autor/ica |
Poruka |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
 Re: Baltar
The Boz je napisao/la: Lik ima isklesan izraz lica "I made you cookie but I eated it"... vjerojatno jer svaki put nekaj zas*re 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| pet 26 lip, 2009 2:16 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
tako je! Baltar je kriv za sve! a ne... ovoga... ja... 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sub 27 lip, 2009 1:50 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
sto kaze zohar bas me sekirao sve do kraja... toliko mi je iso na zivce jer sve vuce za nos i onda ladno izvuce svoje dupe... definitivno za batine 
_________________ http://www.forum.hr/showthread.php?t=607234
http://s233.photobucket.com/albums/ee199/mivicek/20090724%20Liburnicon%202009/?action=view¤t=IMG_1855_resize.jpg
|
| ned 16 kol, 2009 9:21 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Meni je bio pregenijalan na pocetku... Stvarno je lik imao potencijala, mislila sam da ce bit nesto kao "galaktičarski McKay" Ali sto dalje gledam, sve mi je manje zanimljiv... Ponekad je stvarno prevelika pi*ka...  Onak, ima epizoda u kojima mi je super, onda opet ima epizoda u kojima bi ga najradije zadavila Doduse, ne postoji lik u BSG-u kojeg ja nisam bar jednom imala potrebu zaklat 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| uto 01 ruj, 2009 3:33 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
OGamer je napisao/la: sto kaze zohar bas me sekirao sve do kraja... toliko mi je iso na zivce jer sve vuce za nos i onda ladno izvuce svoje dupe... definitivno za batine  ...slažem se, najveci krivac za sve i na kraju uspio izvuci živu glavu...frak 
| uto 01 ruj, 2009 10:31 pm |
|
 |
|
Fiktorolog
Pridružen/a: sub 25 tra, 2009 10:11 pm Postovi: 1283 Lokacija: where the wild things are Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: ST: IV Opis Stanja: andy warhol <3
|
Baltar mi je bio okej u prvih par epizoda ali kasnije mi se baš i ne dojmi nešto jer je totalan bezkičmenjak i sa onom svojom puppy eyes facom ko djete od dvije godine je :rol
|
| pet 04 ruj, 2009 12:37 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
| sub 05 ruj, 2009 12:12 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
redhair je napisao/la: Baltar mi je bio okej u prvih par epizoda ali kasnije mi se baš i ne dojmi nešto jer je totalan bezkičmenjak i sa onom svojom puppy eyes facom ko djete od dvije godine je :rol e da upravo to! jedna običan, olinjali, dosadna, has groopie sex whatever girls around him, beskičmenjak i na kraju preživi. To me fascinira, bio je zakon u prvoj sezoni ono fakat mi je bio jedan od onih likova koji mi je bio dosta zanimljivi ali kasnije više ne...
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| sub 05 ruj, 2009 5:24 pm |
|
 |
|
Fiktorolog
Pridružen/a: sub 25 tra, 2009 10:11 pm Postovi: 1283 Lokacija: where the wild things are Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: ST: IV Opis Stanja: andy warhol <3
|
yanna je napisao/la: redhair je napisao/la: Baltar mi je bio okej u prvih par epizoda ali kasnije mi se baš i ne dojmi nešto jer je totalan bezkičmenjak i sa onom svojom puppy eyes facom ko djete od dvije godine je :rol e da upravo to! jedna običan, olinjali, dosadna, has groopie sex whatever girls around him, beskičmenjak i na kraju preživi. To me fascinira, bio je zakon u prvoj sezoni ono fakat mi je bio jedan od onih likova koji mi je bio dosta zanimljivi ali kasnije više ne... Ko lik mi je isprva imao potencijala očekivala sam nekog evil znastvenika ali totalno se srozao kasnije -.-
|
| sub 05 ruj, 2009 5:56 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
u zadnjoj sezoni je bezveze. nije mu trebao onaj cijeli vođa-harema / propovjednik thing.
|
| sub 05 ruj, 2009 9:09 pm |
|
 |
|
fluffy
|
...a morali su mu nešto nakalemit, prvo je bio veliki znanstvenik, pa predsjednik, pa mucenik pa na kraju svetac...
| pet 25 ruj, 2009 9:20 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
pahuljica je napisao/la: ...a morali su mu nešto nakalemit, prvo je bio veliki znanstvenik, pa predsjednik, pa mucenik pa na kraju svetac... Ma meni to bezveze sto su ga toliko masakrirali. Ka da ni sami nisu znali sta bi s njim... 
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
| sub 26 ruj, 2009 1:43 am |
|
 |
|
fluffy
|
ma totalno, dobro da se bližio kraj jer stvarno više ne znam šta bi s njim izmislili 
| sub 26 ruj, 2009 1:43 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
ma najjace su mi bile one price kako ce se Galactica vratiti u vrijeme prije kojih 2k godina i da ce Baltar postati Isus.
dobro da se tako nesto nije dogodilo, i ovako su ga overextendali.
|
| ned 27 ruj, 2009 12:34 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
Ant je napisao/la: ma najjace su mi bile one price kako ce se Galactica vratiti u vrijeme prije kojih 2k godina i da ce Baltar postati Isus.
dobro da se tako nesto nije dogodilo, i ovako su ga overextendali. Baltar Isus e to bi bila kršiona stoljeća 
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| ned 27 ruj, 2009 1:35 pm |
|
 |
|