|
Sada je: pet 17 tra, 2026 9:47 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Battlestar Galactica brbljaonica
| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Da, totalno sam iznenadjen s krajem.
Sad bih ga komentirao nasiroko i naveliko ali treba dati vremena da i drugi koji zele pogledaju prvo...
Neke stvari su se dale naslutiti u par prijasnjih epizoda (Baltar) ali vecina ih je totalno neocekivana.
Nadam se da ce serija i dalje ostati slicne atmosfere i da to nece biti pocetak kraja.
Zanima me sta ce napraviti s onom uvodnom spicom (i tekstom) za sljedecu sezonu 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 20 lip, 2006 8:47 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: čet 27 tra, 2006 1:58 am Postovi: 206 Lokacija: Bird of pray....(New model)
|
Ah cvicek napokon pogledao sve epizode... Duze ih je gledao nego sto je NBC-u trebalo da ih snimi....
_________________ ..." I am constant as a northern star! "....
http://www.kmt-ts.com
|
| sri 21 lip, 2006 1:16 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Jel ti to govoris o onim epizodama koje sam ti ja skinuo i donio na DVDima?
One epizode koje si mi spoilao i gledao u klubu iako sam zamolio da to ne radis?
BTW, ne smatram da je mjesec i nesto sitno dana predugo razdoblje da se pogleda 2 sezone neke serije... veci mi je gust bio pogledati po 1-2 epizode nego 10 komada na dan.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 21 lip, 2006 5:16 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: čet 27 tra, 2006 1:58 am Postovi: 206 Lokacija: Bird of pray....(New model)
|
Sve to stoji, ali isto tako je istna da je proslo tri mjeseca od kad si ih donio u klub.
Svatko normalan bi mislio da si ih vec pogledal.
|
| čet 22 lip, 2006 1:13 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
BSG mi je jednostavno bila predobra serija da je upropastim tako da gledam vise od 2 epizode dnevno..... ima 35 epizoda, a jedini nacin da vidimo kad sam je donio u klub je da pogledamo kad su "stvoreni" ti DVDi koje sam donio (moj komp kaze 6.6.) al mu bas i nije 100% za vjerovati 
|
| pet 23 lip, 2006 12:21 am |
|
 |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
Gdije se moze nabaviti prve dvije sezone BSG
|
| pet 23 lip, 2006 12:42 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Vidi moju poruku u private (bolje ne o tome javno) 
|
| pet 23 lip, 2006 12:55 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Evo i ja sam počeo gledati... pogledao sam pilot serije... ...neznam zakaj ali me malo podsjetilo na SeaQuest!!
...imama nekoliko pitanja... ...kak prevesti Cylon?? (na Hrvatski) ...u kojem se stoljeću radnja odvija?? ...svemir je nekek čudan!! ...i kak rde one skokove??
...stručnjaci-odgovorite!! TNX
| sub 01 srp, 2006 9:32 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
...imama nekoliko pitanja...
...kak prevesti Cylon?? (na Hrvatski) ... nikako, imena se ne prevadjaju u Hrvatskom
...u kojem se stoljeću radnja odvija??... ne zna se... znati ce se kad i ako stigno do Zemlje
...svemir je nekek čudan!! ... kako to mislis?
...i kak rde one skokove?? ... upale motore za skok 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sub 01 srp, 2006 9:35 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...imama nekoliko pitanja...
...kak prevesti Cylon?? (na Hrvatski) ... nikako, imena se ne prevadjaju u Hrvatskom
...a to su ovi nazovimo ih "strojevi ljudskog oblika" ili?
...u kojem se stoljeću radnja odvija??... ne zna se... znati ce se kad i ako stigno do Zemlje
...pa Zemlaj ne postoji, tj ona je mit...
...svemir je nekek čudan!! ... kako to mislis?
...pa mutan, kaj ja znam , ko neki tuneli se vide kroz "oblake"... ...jednostavno čudan...
...i kak rde one skokove?? ... upale motore za skok
...ha, ha... duhovito... mislio sam detaljnije... ...jel samo nestanu ili je ko Warp, postignu nadsvjetlosnu brzinu?
| sub 01 srp, 2006 9:42 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Motore, prije bih rekao uređeje. 
| sub 01 srp, 2006 9:58 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...a jel moram slova vući iz vas... ...ajd amlo detaljnije... please...
| sub 01 srp, 2006 10:01 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
...a to su ovi nazovimo ih "strojevi ljudskog oblika" ili?
oboje... i oni koji izgledaju poput ljudi i oni koji ne izgledaju poput ljudi... oboje se zovu Tost... ovaj Cylonci
...pa Zemlaj ne postoji, tj ona je mit...
a mozda... ali ako mislis da je mit kako onda ocekujes stoljece u kojem se odvija radnja
...pa mutan, kaj ja znam , ko neki tuneli se vide kroz "oblake"... ...jednostavno čudan...
a nema vise u SF serijama crnog svemira... sad je in obojani svemir
...i kak rde one skokove??
evo ti jos jedan odgovor:
jako dobro, hvala na pitanju. 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sub 01 srp, 2006 10:07 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...pa Zemlja ne postoji, tj ona je mit...a mozda... ali ako mislis da je mit kako onda ocekujes stoljece u kojem se odvija radnja ...uuu , dobra ti je ova... o tome nisam razmišljao... ...pa mutan, kaj ja znam , ko neki tuneli se vide kroz "oblake"... ...jednostavno čudan...a nema vise u SF serijama crnog svemira... sad je in obojani svemir ...ok, prihvačam......i kak rde one skokove?? evo ti jos jedan odgovor: jako dobro, hvala na pitanju. ...joj , joj!![color=#][/color]
| sub 01 srp, 2006 10:33 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
|
Skokovi su u BSG-u na principu svijanja svemira. Kao u DUNE-u ak se sjecas. Trenutno nestanu i stvore se na odredistu.
Inace po meni je svemir crn u BSG-u ili mi je monitor bio prljav dok sam gledal seriju.
|
| sri 05 srp, 2006 1:35 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|