| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: najvece SF ostvarenje
Battlestar Galactica Series
...za tu opciju sam se odlučio... ...inaće nije mi među najdražim serijama, no dobra je...
...ove ostale su po meni nepotrebne...
| pon 17 ožu, 2008 10:46 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Mr.bobo je napisao/la: ...ove ostale su po meni nepotrebne... apsolutno se slazem! kad su jednom napravili BSG sve ostale SF serije postaju nepotrebne!
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 17 ožu, 2008 12:26 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...mislio sam na ostale Galaktice... 
| pon 17 ožu, 2008 12:32 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Ant je napisao/la: ...kad su jednom napravili BSG sve ostale SF serije postaju nepotrebne! Oš ti ban zbog takvog bogohuljenja na Trek forumu!? 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pon 17 ožu, 2008 3:56 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Mr.bobo je napisao/la: Battlestar Galactica Series
...za tu opciju sam se odlučio... ...inaće nije mi među najdražim serijama, no dobra je...
hehehe... evo i treci glas od covjeka koji postaje sve poznatiji po tome da ne cita ono na sto odgovoara ili bar ne kuzi sto cita (sad si uparvo glasao da ti je BSG serija najdraza serija  ... sto ce ti bakula reci na to?  )... mr. bobo podsjecas me na kramera  ovaj glas bi mogli nazvati: mercy vote 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 17 ožu, 2008 8:12 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...glasao sam za najveće ostvarenje BSG-a... ...SF sam zanemario... da ne budu samo 2 glasa u anketi...
...a da je BSG najveće ostvarenje općenito...
...(nije ni među 10)...
| sri 19 ožu, 2008 5:43 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ovom prilikom ponovno pozivam sve da glazuju u ovoj maloj anketi... mislim svega tri glasa? pa hajde ljudi, ako mozete glasati u velikoj TNG anketi kliknite i u ovoj na taj mali submit vote gumbić! (a dao sam vam i mogucnost predomisljavanja... ) 
|
| uto 27 svi, 2008 9:33 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Evo glasala za sve od navedenog  Doduse, nisam nista gledala, ali vjerujem da je odlicno, posto ti to volis A i da ne cendras jer nitko nije glasao 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| čet 29 svi, 2008 2:54 pm |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: sri 05 ruj, 2007 7:13 pm Postovi: 347 Lokacija: Earth
|
E Ant, ja bi dodao opciju za glasanje: e) nista od navedenog 
| čet 29 svi, 2008 5:31 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
ja sad opet glasala nakon sto sam pogledala puno bsg-a i ja mislim da je najbolji razor jer je admiralica cain bas super i ja nju obozavam i ona je moj novi zivotni uzor. 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sri 16 ruj, 2009 3:23 am |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
...kako je vec dobro znano da sam ja manijak za BSGom definitivno glasam za seriju u cijelosti ...meni je žao ali ja si jednostavno ne mogu pomoci,  BSG
| pet 25 ruj, 2009 9:15 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| sub 26 ruj, 2009 4:11 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
hm... pa... zato sam ostavio i "sve od navedenog opciju"  doduse, sad ce se trebati tu ubaciti i The Plan i Caprica. (cini mi se da bi i od toga moglo nesto dobro izaci)
|
| ned 27 ruj, 2009 12:33 am |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Ništa od navedenog.
|
| pet 27 stu, 2009 8:34 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
RAI'TARA je napisao/la: Ništa od navedenog. Da, stvarno, zašto nema te opcije? 
|
| pet 27 stu, 2009 8:37 pm |
|
 |
|