| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 6x11 - Fair Haven
Fair HavenSezona: 6 Epizoda: 11 Datum premijere: 12.01.2000. Prikazano na HRT-u: 19.01.2010 Scenarist: Robin Burger Redatelj: Allan Kroeker Stardate: Unknown (2376) Gostujući Glumci:Jan Claire - Frannie Fintan McKeown - Michael Richard Riehle - Seamus Henriette Ivanans - Maggie Duffie McIntire - Grace Kratak sadržaj: (preuzeto s ST CENTRA) Harry Kim i Tom Paris napravili su novi holoprogram, čija se radnja događa u irskom selu Fair Haven. Uskoro posada Voyagera sazna da je brod na kursu prema ionskoj oluji . Dok se posada priprema za nadolazeci sudar, kapetanica Janeway daje dopuštenje za cjelodnevno korištenje holodeka da posada ne razmišlja o nadolezećoj prijetnji. Detaljnije informacije: Memory alphaScenarij: Fair Haven
| sri 20 sij, 2010 3:15 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: 6x11 - Fair Haven
EMH se zaredio  ... dobra epizodica di se kapetanica zaljubila u hololika i krojila ga prema sebi ..uzasno je smijesno bilo kad bu je izbrisala zenu ...na kraju je ipak zbog svecenikove (doktorove) moralne propovijedi odlucila zabranit sebi pristup modificiranju covjeka u kojeg se zaljubila Tuvok ima svemirsku bolest ..smijesno je bilo kad su ga paris i kim gnjavili ..super mi je ovaj irski ugođaj  7
_________________ Surviving the new decade
|
| sri 20 sij, 2010 3:17 am |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Ocjena 8. Lijepa i opuštajuća epizoda. Lijepo je vidjeti posadu u malo drugačijim ulogama. Kapetanica se zaljubila u Holo-lik, te ga je ''prekrojila'' prema svojim željama. Baš lijepa epizoda za opuštanje.
|
| sri 20 sij, 2010 3:31 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Filler najgore vrste. Plus, Neelix... Znate već. Ocjena 1 
|
| sri 20 sij, 2010 3:35 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
kao i skoro sve druge holodek epizode totalni trash
ocena -1
_________________ http://www.forum.hr/showthread.php?t=607234
http://s233.photobucket.com/albums/ee199/mivicek/20090724%20Liburnicon%202009/?action=view¤t=IMG_1855_resize.jpg
|
| sri 20 sij, 2010 12:58 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Ocijena 3 sviđa mi se kako je u epki razrađen Janeway-ičin lik, što nam govori da je ipak i ona od krvi i mesa inaće je epka  & 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| sri 20 sij, 2010 3:00 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Ocjena 6. Inače dosta dobra 'character build' radnja koja se vrti oko Janewayinog stava da se ne želi prikazati ranjivom pred posadom; a ta 'ranjivost' bi bilo podlijeganje emocijama sa bilo kime; bilo posadom; bilo nekim alienom. Stoga su strasti malo proradile i u njoj (konačno), i odlučila se za hololik kojeg je skrojila prema svojim željama. To mi se ne sviđa što nije prihvatila lika takvog kakvog jest; no to su očito čari holodeka; stvorit si ljubavnika ili ljubavnicu prema volji (to bi trebali i kod nas što prije izumit). Fair Haven kao gradić se čini kao ok mjesto za opuštanje. Holodek u Voyageru je kroz sezone imao francusku krčmu, talaksijsko-havajsko odmorište te doktora Chaoticu, a sada ima ovaj pitoreskni gradić. Zgodno osmišljeno odmorište.
|
| sri 20 sij, 2010 3:50 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Dosadna epizoda, jedino dobro je kad doktor viče ljudima koji se tuku: ,,Ljubite bližnjeg svoga!"  Također mi se sviđa Fair Haven kao mjesto, ali zaplet je, po mom mišljenju, bezvezan. Dajem trojku.
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| sri 20 sij, 2010 4:35 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| sri 20 sij, 2010 8:51 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
7... realizacija baš i nije bila najbolja iako mi se ideja sviđa...
fair haven je stvarno super.... pogotovo the man with a Trinity college degree...
katica je bila legendarna... mijenanje lika... epic...
_________________ It is smaller on the outside!
|
| sri 20 sij, 2010 10:13 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...nisam gledao najave...no kad je prvi kadar krenuo znao sam naziv epizode... ...Tom je valjda završio s svojim ludorijama u kapetanu Protonu, pa si je opet dao truda i kreirao zanimljiv holodeck program....
LOOL - Doc kao svečenik... LOL
...fora mi je kad sedma navede borgovsku oznaku za neku pojavu...
Neelix je tako drago stvorenjce, uvijek ima neke inovativne ideje za raspoloženje posade... ...ako ikad završim na Voyageru, je oću biti Neelix...
...kapetanica se malo zacopala... no čudi me što je išla promijeniti postavke lika...
LOL Tom i Harry su upali u barsku tučnjavu... ...a ko drugi nego oni...
...muzika mi je fantastična... obožavam Irske melodije...
...ha ha Doc je postao i bračni savjetnik... kapetanica se distancirala od svog dragog holodecka...
...LOL još Chakotay kaže ''mene to nikad nije spriječavalo'' ... 
...no oluja je malo poremetila rad holodecka... te su ga morali žrtvovati da se izvuku iz nje...
...no ne kužim jednu stvar... ako je program oštećen... ...pa zar ne postoji zapisan negdje originalni program... ?? ...resetira se holodeck i ubaci ponovo program... ...samo ne kužim kaj će popravljati 6 tjedana... pa to je puno vremena...
...dajem 9...
| čet 21 sij, 2010 10:51 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
...joj ta epizoda mi je baš kjutiš ...kata se zaljubila u konobara, aaaaaaaaaaaaaaaaa ...bilo mi je super kada ga je uređivala po svojim željama...hehe, kada je pricala doktoru da je u stanju i hrkanje promijeniti  no ipak je na kraju nešto u njoj reklo da to mora stati te je odlucila "prekinuti" s tim...jea, samo si je zabranila daljnje preinake na liku...ona i dalje ima virtualnog decka 8
| pon 25 sij, 2010 8:52 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
da dobra epka.....malo razonode u holodeku....ono je bilo legendarno...kapetanica kompjuteru.."izbriši ženu" dotur svećenik..tipično baš mu pristaje....... ocjena 8
|
| sri 27 sij, 2010 1:30 am |
|
 |
|