|
Sada je: pet 01 svi, 2026 9:06 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
|
Stranica: 1/1.
|
[ 13 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 4x07 - Scientific Method
Scientific Method (Znanstvena metoda)Sezona: 4 Epizoda: 07 Datum premijere: 29.10.1997 Prikazano na HRT-u: 12.10.2009 Scenarist: Lisa Klink Redatelj: David Livingston Stardate: 51244.3 Gostujući Glumci:Rosemary Forsyth - Alzen Annette Helde - Takar Kratak sadržaj: (preuzeto s ST CENTRA) Janeway trpi tešku glavobolju. Zbog glavobolje nema nikakvu želju za znanstvenim istraživanjima, čak ni onda kad ju Chakotay izvjesti o postojanju binarnih pulsara u blizini. Međutim, nitko od njih ne primjećuje kako se netko ili nešto nalazi na brodu i pažljivo skenira sve članove posade. Detaljnije informacije: Memory alphaScenarij: Scientific Method...
| pon 12 lis, 2009 4:29 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
 Re: 4x07 - Scientific Method
Pozitivno:
- zanimljiva radnja - Paris & Torres Negativno:- Neelix preživio epizodu Ocjena:- 7 -
|
| pon 12 lis, 2009 4:36 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Sutra je pakao na djelu ali danas je epizoda bila sasvim solidna Bellana je sedmoj odrzala predavanje o timskom radu , isto je predavanje i sama dobila na pocetku serije  , Tom i Bellana se stalno nesto ljubakaju a citav brod to primjecuje Kapetanica je neispavana i umorna a bome i dosta ljuta zbog toga , razlog nitko nezna sve dok chakotay ne pocne naglo starit a neelix se ne pretvori u Myleana , smijesno je bilo kad su se chakotay i neelix natjecali tko je vise ostecen , tko manje vidi , tko manje cuje i slicno Tek tada je ekipa pocela istrazivat uzroke tih cudnih događanja ali su ih alieni sprijecili i doktor je morao ici u egzil  , to jest skrivanje u holodeck i uz pomoc tajnih vjestina i sedmine borg tehnologije , otkrit sta se zapravo na voyageru zbiva  , sedma i doctor to the rescue Magicni duo je uspio otkrit aliene koji vrse pokuse na posadi voyagera i odgovorni su za nevolje koje posada dozivljava , zanimljivo je kako ta rasa uopce nema moralnih zapreka u onom sta rade i da im je sakacenje kao i smrt druge inteligentne rase , kao i koristenje resursa iste , nista posebno , to jest oni to shvacaju kao normalnu stvar Sreca sto je iracionalna janeway uletjela kao kamikaza u podrucje blizu pulsara gdje brodovi tesko mogu ostat citavi , bas je bilo cool vidjet razljucenu babu janeway kako suicidno pokusava igrat na sve ili nista i tako otjerat aliene sa voyagera , na kraju je sve uspijelo i voyager je nekako prezivio a alieni su lose prosli 8
_________________ Surviving the new decade
|
| pon 12 lis, 2009 6:18 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Ocjena 8. Zanimljiva epizoda, koja možda sugerira kako se osjećaju životinje kad na njima ljudi rade razne pokuse i testiranja. 
|
| pon 12 lis, 2009 6:31 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Ocjena 9 - jako napeta i zanimljiva epka  Ovi alieni mi se gade i njihove metode nikako ne odobravam (gori su čak od aliena i the thinga, jer niti nevidiš, a niti ne znaš šta ti sve mogu spremit) Neelix i Chakotay se prepucavaju ko je više bolestan - zakon  Bellana i Paris su se počeli ljubakat u strojarnici i istisnuli sve tipke na konzoli , al bi im se smijao da su izbacili warp jezgru Sedma i doktor su ih dobro otkrili, a Janewayica ih se fakat dobro otresla  Najbolje mi je kad je Janewayica došla ljuta i rekla: Who are you and what the hell are you doing to my crew?
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pon 12 lis, 2009 7:11 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Ma čista desetka! Izvrsna mi je Sedma u epki i hvatanje Toma i B'Elanne Također  za Neelixovo preživljavanje 
_________________ It's me. Dax !
|
| pon 12 lis, 2009 7:22 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Janeway je danas mislim bila raspizđena do kraja , jos kad joj je tuvok odgovoria jednom : dal da ih istucem Odgovarajuci na zelju kapetanice da malo posadu dovede u red 
_________________ Surviving the new decade
|
| pon 12 lis, 2009 7:36 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
captain je napisao/la: Janeway je danas mislim bila raspizđena do kraja , jos kad joj je tuvok odgovoria jednom : dal da ih istucem Odgovarajuci na zelju kapetanice da malo posadu dovede u red  E to mi je bilo isto prezakon - umro sam od smijeha
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pon 12 lis, 2009 7:41 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
...joj sjecam se te epizode od ranije, meni je super ...fora su mi ti alieni, kao nevidljivi ali zato imaju dobru opremu za istraživanje...fora mi je sedmino viđenje toga...one igle iz kapetanicine glave hehe  a da ne govorim ovi ostali... ...kapetanica je stvarno pukla danas, ona scena sa Tuvokom je stavrno bila luda...on onako mrtav hladan da ih istucem ...Tom i B'Elanna kao skrivaju se, a cijeli brod sve zna... 
| pon 12 lis, 2009 8:32 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...meni je epizoda za 10...
...zanimljivi alieni... koji su bili u nekom faznom pomaku... ...i radili pokuse na posadi... koi su izgledali šokantno kad ih je sedma gledala... a uz to cijela posada se osjećala vrlo loše... ...pogotovo kapetanica...
...a kad je redshirt poginula, kapetanica je poludila... ...i krenula u gotovo samoubilačku misiju, ali su se uspijeli izvući...
...Doc i sedma spašavaju stvar... ...te Sedmine Borg preformance imaju svoje prednosti...
Tom i B'Elanna su se konačno malo više približili jedno drugome... 
...a i Neelix i Chakotay su mi bili fora kad su staračke tegobe nabrajali...
...no nije bilo rečeno kako su im vratili genom u prvobitno stanje...
| ned 18 lis, 2009 6:25 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Joj, ja opet nisam stigla na početak, al sredina i kraj epizode su mi bili super... dođe mi da se zapitam što se sve događa oko nas u potprostoru kad nas zaboli glava... 
| pon 19 lis, 2009 2:27 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
10 zakon epka... jooj chakotay i neelix su me nasmijali  staračke izjave.. ludnica a tek so pissed off Janeway...  ( hm podsjeća me na moju šeficu dok dođem pitati da idem na godišnji.. )
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| sri 21 lis, 2009 1:12 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
8 Dobra epizoda. Ona scena sa Janeway i cjevčicama koje joj vire iz glave me skroz podsjetila na Datin san iz epizode TNGa kad je sanjao da alieni piju ekipi iz glave. Janeway je zbilja bila loše volje ovu epizodu (ajd, s razlogom), a kulminacija je bila kad se odlučila na tako radikalnu mjeru kao što je prolazak između 2 pulsara (sunca)! Fakat hrabro  .. i ludo  Sličnu je stvar i Picard napravio kad se našao pred sličnom situacijom u "Where silence has lease" (kad je bio spreman uništiti Ent radije nego da ono biće nastavi eksperimentirati na njima) Neelix i Chakotay su zbilja bili smješni kao 2 starca koji jedan drugome jadikuju što im sve ne valja  Bellana i Tom - bili su donekle komični, a fora je bilo na kraju što ih nije briga da li je to što su se zaljubili utjecaj aliena ili "real thing" (u biti dođe na isto ... sve je to "biokemijska neravnoteža"  ) captain je napisao/la: zanimljivo je kako ta rasa uopce nema moralnih zapreka u onom sta rade i da im je sakacenje kao i smrt druge inteligentne rase , kao i koristenje resursa iste , nista posebno , to jest oni to shvacaju kao normalnu stvar Jedna od mnogih takvih rasa.... Između ostalih isto su i Kardasijanci radili u Bajor kampovima, i ono biće koje sam spomenuo gore, a i u našoj zemaljskoj povijesti je bilo sličnih slučajeva. Recimo Mengeleovi nacistički pokusi, pa proučavanje razvoja sifilisa kod crnaca u SADu.... ništa neuobičajeno, nažalost.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 09 stu, 2009 1:19 pm |
|
 |
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 13 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|