|
Sada je: pon 04 svi, 2026 8:37 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 3x21 - Before and After
Before and After (Prije i poslije) Sezona: 3 Epizoda: 21 Datum premijere: 9.4.2009. Prikazano na HRT-u: 23.9.2009. Scenarist: Kenneth Biller Redatelj: Allan Kroeker Stardate: nepoznat (2369/2371/2373/2374/2378) Gostujući Glumci: * Jessica Collins - Linnis Paris * Michael L. Maguire - Benaren * Christopher Aguilar - Andrew Kim * Janna Michaels - young Kes * Rachael Harris - Martis Kratak sadržaj: (preuzeto sa ST centra) Ostarjela Kes leži u brodskoj bolnici, pripremajući se za smrt. Doktor aktivira uređaj imenom bio-temporalna komora, a Kes osjeti pomak u svojoj percepciji. Iznenada se nađe u društvu svoga unuka Andrewa, koji joj dade zakašnjeli rođendanski poklon. Doktor joj otkrije kako će ju staviti u bio-temporalnu komoru da bi joj produljio život. Izađe na vidjelo kako se Kes nalazi u «morilogiju», posljednjoj fazi života Okampa. Detaljnije informacije: Memory AlphaKompletan scenarij: Before and After
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 23 ruj, 2009 5:46 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
 Re: 3x21 - Before and After
...meni je fora bila epka, barem po pitanju tog vracanja iz buducnosti u prošlost...od bake do embrija ...doktor se nazvao Van Goghom, a kao dvoumio se između njega i Mozarta ...hehe, u braju sa Tomom a njihovo dijete u braku sa Harryem... ...no ipak su tu malo pretjerali po bitanju starosti, u samo sest mj. kes se postarala kao da je prošlo 6god. ja znam da je kod njih to drugacije ali ipak... 
| sri 23 ruj, 2009 5:48 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Doktor ima kosu i zove se van gogh a kes je vjencana za parisa i ima dijete s njim koje opet ima dijete s kimom a chakotay je kapetan jer je kapetanica poginula ,neelix radi u osiguranju , bas strasan razvoj događaja Mrvicu me ova epizoda podsjeca na all good things ali samo zbog skakanja kroz vrijeme i tu slicnosti prestaju , kes skace kroz vrijeme i preko tog skakanja i alternativne povijesti , upoznajemo rasu zvanu krenimi , tko bi rekao da je ovo preteca jedne od najboljih star trek voyager epizoda u cijeloj seriji , i nekako mi se cini da se ovaj cijeli timeline izbrisao s obzirom da mi se cini kako se janeway nece sjetit kasnije onog sta joj je ispricala kes o svom preskakanju i napadu krenima u godini pakla , isto tako zanimljivo mi je kako je kes skocila i u doba gdje nije imala svijesti , to jest prije rođenja , i pitam se kako se ona u tome svemu osjecala , kako je uopce postojat bez svijesti , kako bi humanoid u stanju kao kes danas , trebao se osjecat u doba kad se svijest uopce ne razvija , to jest u prvim mjesecima trudnoce ? I da ocampe uistinu malo zive i pitanje je kako kao takve mogu imat djecu sa ljudima , koji opet duze zive ? 9
_________________ Surviving the new decade
|
| sri 23 ruj, 2009 6:25 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
7
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| sri 23 ruj, 2009 6:25 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
8 - zanimljiva epka
Kes skače iz budućnosti u prošlost i obrnuto zbog kronitonskih torpeda Doktor ima kosu i zove se Van Gogh  Kes je s Tomom šta on nebi trebao bit s Belanom Uglavnom kasnije se saznaje da su Bellana i Janewayica poginule dok su ih napadali Krenimi pa je i ta veza Kes/Tom razjašnjena. Kakav ogromni lanser torpeda ima onaj Krenimski brod - zakon , al još ljepše su ga sredili s phaserom BTW Kes s kratkom kosom = Kes s dugom kosom =
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 23 ruj, 2009 6:30 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Dat ću deset jer mi se epizoda veoma svidjela, pogotovo Kes kao nakupina stanica. I mene zanima kako se ona osjećala u tom stanju. Proživjela je jedinstveno iskustvo. Šteta što poslije nije pričala o iskustvima iz... hm, okampanske verzije maternice (ne sjećam se je li u ,,Elogiumu" spomenula kako se zove ona grba na leđima u kojima nose djecu). Sama priča nije osobita - bezbroj smo puta vidjeli da se tko nađe u životu u kojem ga svi poznaju, a on se nikog ne sjeća (vjerojatno je najpoznatija takva epizoda The Inner Light), ali intrigantnost teme svijesti u fazi u kojoj svijest još nije razvijena (kao što je rekao captain) diže epizodu u mojim očima.
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| sri 23 ruj, 2009 6:47 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
10 Ova epizoda je jednostavno bila savršena. Nemam nikakvu zamjerku i niti u jednom trenutku se nije osjetio zamor... Možda je razlog tome što sam ovu epizodu gledala po prvi put... 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| čet 24 ruj, 2009 2:56 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Ocjena 10. Meni jedna od najdražih Voyagerovih epizoda. Kes napookon dobila dugu kosu. A pravi razlog te duge kose sam već rekla. 
|
| pet 25 ruj, 2009 10:17 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
10 Jako mi se svidjela epizoda. Prva u ovih 21 epizodu 3. sezone kojoj sam dao 10 (još se premišljam za Futures End pt2, i bit će 10 za "Distant Origin" i vjerojatno Scorpion) Ovo je epizoda prepuna zavirivanja i u događaje koji će se tek dogoditi i u događaje koji bi se dogodili da je sve skupa bilo malo drugačije... Zanimljiv je koncept življenja unatrag, tj. od trenutka smrti pa unazad uz periode sinkronizacije s linearnim vremenom... Mislim da toga još u treku nije bilo, makar, kako je i captain napisao, i mene je dosta podsjetilo na zadnju epizodu TNGa i anomaliju koja, slično kao i Kes, putuje u prošlost. U tih 45 minuta smo dobili jednu zanomljivu priču ispričanu iz perspektive jedne članice posade, majke i bake. Jedna priča koji se neće dogoditi, ali je bez obzira na to i emocionalna i zanimljiva, bilo da se radi o djeci i mužu koje je mogla imati, bilo da se radi o budućnosti kakvu je Voyager mogao imati. Jedno putovanje iz potencijalne budućnosti u prošlost pa ponovno u budućnost, ali ne drugačiji način, koje je dalo je Kes još jednu širu sliku stvarnosti, prošlosti i budućnosti, koje će joj pomoći da još više razvije svoje sposobnosti i da jednoga dana dostigne više stanje svijesti... captain je napisao/la: Mrvicu me ova epizoda podsjeca na all good things ali samo zbog skakanja kroz vrijeme i tu slicnosti prestaju Captain, ja tebe ne volim  Svaki put kad napišem neki komentar epizode, prije nego pošaljem pogledam šta su drugi napisali, i prečesto vidim da si napisao slične stvari kao i ja ... pa onda moram ili preformuliravati post da ne bude previše sličan tvom ili reći "a šta se može" i poslati  El Zvonko je napisao/la: 7 Zvonko, I tebe ne volim  Zbog tvoje sedmice epizoda možda neće završiti u finalnoj anketi 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sub 26 ruj, 2009 9:11 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
6 ocijena slabo i dosadni su vise s vremeskim putovanjima .
| sub 26 ruj, 2009 12:59 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Cvicek je napisao/la: El Zvonko je napisao/la: 7 Zvonko, I tebe ne volim  Zbog tvoje sedmice epizoda možda neće završiti u finalnoj anketi  4 od 1 je napisao/la: 6 ocijena slabo i dosadni su vise s vremeskim putovanjima . Mislim da će se svakako trebati promjeniti sistem po kojem epizode idu u finalno glasanje... 
|
| sub 26 ruj, 2009 1:05 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Cvicek nemoj se ljutit ali ova mi epizoda nije nesto posebno ima Voy puno boljih epizoda .
| sub 26 ruj, 2009 1:09 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
8 Opet jedna temporalna epizoda, što meni ne paše previše, ali je dobro napravljena, pogotovo zbog putovanja unatrag kroz vrijeme. No gledajući kraj epke, Katica pita Kes da joj objasni sve o tim Krenimima. Kad dođu do Krenima, ničega se neće sjećati. Tko zna koliko se vremenskih pravaca iskrižalo u tim scenarijima 
|
| ned 27 ruj, 2009 8:05 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Miki je napisao/la: 8 Opet jedna temporalna epizoda, što meni ne paše previše, ali je dobro napravljena, pogotovo zbog putovanja unatrag kroz vrijeme. No gledajući kraj epke, Katica pita Kes da joj objasni sve o tim Krenimima. Kad dođu do Krenima, ničega se neće sjećati. Tko zna koliko se vremenskih pravaca iskrižalo u tim scenarijima  Tko kaže da se neće sjećati. 
|
| pon 28 ruj, 2009 12:21 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Epizoda "Year of hell" kaže da ih se neće sječati  Kad Voy dođe u Krenimski prostor, to da je Krenimsko carstvo moćno će biti samo jedna od varijanti koju je Anorax (ili kak se već zove) stvorio sa svojim kemijanjima po vremenskim pravcima...
|
| uto 29 ruj, 2009 12:13 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|