|
Sada je: ned 03 svi, 2026 9:22 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
|
Stranica: 1/1.
|
[ 10 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 3x01 - Basics, Part II
Basics, Part II (Osnove, 2. dio)Sezona: 3 Epizoda: 01 Datum premijere: 04.09.1996. Prikazano na HRT-u: 26.08.2009 Scenarist: Michael Piller Redatelj: Winrich Kolbe Stardate: 50023.4 Gostujući Glumci:Simon Billig - zastavnik Hogan David Cowgill - tuđinac br. 2 Scott Haven - kazonski strojar Michael Bailey Smith - tuđinac br. 1 Anthony De Longis - Culluh Kratak sadržaj: (preuzeto s ST CENTRA) Ostavljeni od Kazonaca na nenaseljenome planetu razrušenom od potresa i u opasnosti od stvorenja iz pećine posada Voyagera nastoji pronaći zaklon i hranu. U isto vrijeme Paris koji je uspio šatlom pobjeći s Voyagera prije nego li su ga zauzeli Kazonci traži pomoć od Talaksijanaca. Detaljnije informacije: Memory alphaDetaljnije informacije: Basics, Part II
| sri 26 kol, 2009 1:28 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: 3x01 - Basics, Part II
Citat: "Medical log, stardate 50032.7. I have determined that Commander Chakotay is not the father of Seska's child. I only wish there was some way to inform him. What am I supposed to do? Lead a revolt with a gang from Sandrine's? Conjure up holograms of Nathan Hale and Che Guevara? I'm a doctor, not a counterinsurgent. Get hold of yourself. You're not just a hologram. You're a Starfleet hologram. Maybe... maybe I could access a tactical database, teach myself guerrilla warfare. But that would take time." Ovaj je hologram car nad carevima , strasan je  . legenda Valjda samo kazonci mogu izgubit brod u borbi kontra nedefiniranog i psihoticnog sudera , koji se bori sam sa sobom i zapravo je raskidan između svoje borbe kontra nasilja i svog obozavanja nasilja , i kontra EMH -a koji nemoze dalje od bolnice a jos kad tome dodamo mali satl i dva talaxianska broda , gubitak voyagera od strane kazonaca djeluje jos smijesniji  Sudera mi je zao ali se spasio jer je njegova borba kontra samog sebe bila uistinu teska , i cak se taj ubojica pokazao vecim junakom od jednog culluha koji je pobjegao cim je shvatio da mu sve neide od ruke , seska je na kraju umrla a dijete je ipak culluhovo a ne chakoteyevo Zvijerka sa planete je bas zastrasujuca i zao mi je sto je bas hogan morao nastradat i sto smo jednog solidnog lika izgubili  , jako zanimljivo je bilo vidjet voyagerovu posadu u kontaktu sa domorodcima i bez tehnologije , i dobro su se snasli , cak su i stekli prijatelje i mislim da ce oni utjecat dosta na tu novonastalu grupu humanoidne inteligencije i moguce civilizacije  , doduse za vrijeme neprijateljstava je fight bio nelos ali mislim da ipak nije nitko nastradao , bolja epizoda nego prvi dio definitivno 9
_________________ Surviving the new decade
|
| sri 26 kol, 2009 2:08 am |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Meni je lošija od prvog dijela, dajem ocjenu 6.
Upravo to što si rekao Captaine, Kazonci olako gube nadmoćniji brod zbog pretjerane samodopadnosti. Sva sreća da je ovo posljednja epka sa njima, jer se previše forsiralo ove smrdljivce u seriji. Scena sa lavom i onom neadertalkom alienkom koja je zapela na stijeni, pa kao evo dobrih Fedsa mi je klišejizirana. Al ajde, Parisova i talaksijska domišljatost, Doktorovi vaginini monolozi, te Suderova žrtva malo podiže ocjenu.
A Hoganovu lešinu će za par tjedana otkrit naši dalji rođaci dinosauri
|
| sri 26 kol, 2009 11:32 am |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
obje epizode genijalne.... što se tiče sudera...
TUVOK: "I offer you a Vulcan prayer, Mr. Suder. May your death bring you the peace you never found in life."
9
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| sri 26 kol, 2009 2:34 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
...meni je bio najbolji dio sa doktorom i onim psihopatom...pretpostavila sam da ce ovaj morati umrijeti na kraju  ...šteta i radi Hogana  ...ono na planetu sa onim domorocima, sjetila se da sam to nekad davno gledala...bezveze... ...8
| sri 26 kol, 2009 7:09 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 11:26 pm Postovi: 100 Lokacija: vž Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact
|
Bolji dio i početak treće sezone.  8 dašo je napisao/la: TUVOK: "I offer you a Vulcan prayer, Mr. Suder. May your death bring you the peace you never found in life."
|
| čet 27 kol, 2009 2:19 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...malo bolja epizoda od prošle...
Imao sam dobar feeling oko djeteta, nije Chakotayevo...
Dktor je uspio zavarati Sesku... da je neutralan... barem u početku...
Suder i on smisle plan kako da uspore Voyager...
...Tom se rekao bih sretno probije do Talaksijanaca... ...te ih zamoli za pomoć...
...nekako mi se ne čini na planetu nema oko 160 članova posade... koliko biih trebalo biti... ima ih oko 100 manje... 
...a i s lokalnim domorocima su se skompali... ...Chakotay se je u divljini najbolje snašao...
...Tom smisli plan preuzimanja Voyagera... ...onako savog ga sprži... Suder je tu imao jednu od glavnih uloga...
...kako su ga lako preuzeli Kazonci, tako su ga lako opet vratili... samo što su prelako umrli Seska i Suder...
...9...
| sri 02 ruj, 2009 11:19 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
8 i za nastavak... Suder se je u ovoj epizodi fakat iskazao.... i dostojno je otišao iz serije... Sredio je onih nekolicinu Kazonaca kako samo jedan manijak to može... nije čudno što ga je Chakotay trpio u svojoj blizini bez obzira što voli nasilje - Makijima su takvi kao on bili potrebni  Kako smo tipkali u temi o opstanku bez tehnologije, mislim da je ekipa na planetu dosta utjecala na domoroce, njihov budući razvoj... ni nije baš da su imali previše izbora... teško se može očekivati da bi se žrtvovali i radije pomrli nego da "kontaminiraju" lokalnu populaciju... Scena spašavanja domorotke je zbilja bila, kako kaže Miki, skroz klišeizirana... morali su ubaciti nešto što će zbližiti dvije strane, ali mogli su scenaristi biti malo inventivniji u tome... Doktor je bio odličan, i dobro je nasamario sesku sa spikom da ga nije briga koga liječi, da mu je isto da li brod vode Fedsi ili Kazonci... vidi se da je daleko dogurao od onog medicinskog holograma kakav je bio na početku... a ona spika da on nije che Guevara... opet se malo zaletio s komentarom, jer u budućim epizodama će isprobavati raznorazne personalityje koji će zakomplicirati život posadi Voyagera  Ono "dadada uništili smo Parisov shuttle i to je to" je bilo bezveze od Culluha... baš pokazuje koliko su Kazonci primitivni i da bez nekoga kao što je Seska ništa ne mogu napraviti kako spada...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 03 ruj, 2009 4:42 am |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Odličan nastavak za ocjenu 8 .... Premda se nakon 1. dijela znalo tko će pokušat pobijedit Kazonce:Doc, Suder,Tom i Talaksijanci....
|
| uto 15 ruj, 2009 7:59 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
dobra epka solidna 6, iako mi je prvi dio bio zanimljviji... 
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| čet 17 ruj, 2009 9:35 pm |
|
 |
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 10 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|