| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 2x12 - Resistance
Resistance (Otpor) Sezona: 2 Epizoda: 12 Datum premijere: 27.11.1995. Prikazano na HRT-u: 5.8.2009. Scenaristi: Lisa Klink (teleplay) Michael Jan Friedman & Kevin J. Ryan (story by) Redatelj: Winrich Kolbe Stardate: Nepoznat (2372) Gostujući Glumci: * Alan Scarfe - Augris * Tom Todoroff - Darod * Glenn Morshower - Mokra guard * Joel Grey - Caylem Kratak sadržaj: (preuzeto sa ST centra) U potrazi za telerijem, potrebnim za Voyagerovo napajanje, Janeway, Tuvok, Neelix i B'Elanna teleportiraju se u alsaurijski grad kojeg su okupirali neprijateljski raspoloženi Mokranci.Detaljnije informacije: Memory AlphaKompletan scenarij: Resistance
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 06 kol, 2009 2:09 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: 2x12 - Resistance
Opet jedan poznati TNG lik , to jest glumac  (glumio dvije uloge romulanaca) , inace mokre uz to sto malo asociraju na kardassiance su dosta slicni i u onoj stvari gdje smatraju neku rasu nizom i iskoristavaju je , nesto kao trabe kazonce ili kardassianci bajorance , uz sve to ovo sa janeway i onim nesretnim covjekom , podsjeca na tekenya i kiru , to jest illianu , uzasno mi je zao bilo kad je na kraju morao umrijet caylem , bas je nesretan taj covjek  7
_________________ Surviving the new decade
|
| čet 06 kol, 2009 2:20 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
captain je napisao/la: Opet jedan poznati TNG lik , to jest glumac  (glumio dvije uloge romulanaca) , inace mokre uz to sto malo asociraju na kardassiance ...ne kužim kako si našao usporedbu Kardasijanaca i Mokri... ...ajde pokušaj gledati Voyager samo za sebe, bez pokušalja usporedbi s stvarnim događajima ili iz nekih drugih epizoda... bolje je... 
| čet 06 kol, 2009 2:35 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Necu , ja gledam voyager kako hocu i gledat cu ga i dalje tako 
|
| čet 06 kol, 2009 2:47 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...nisi fora... ...previše okolnih utjecaja...
| čet 06 kol, 2009 2:48 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
8 ocjena ovo kao neki vojni red ,predobro
| čet 06 kol, 2009 11:13 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...u trgovačkoj koloniji ekipa se sukobi s Mokrama... ...nabavljali su terelij i upali u nevolje...
B'Elanna i Tuvok su u zatvoru, a Janeway spasi neki lik... koji je umislio da je ona njegova kćer...
...zanimljiv raspored događanja...
...ali Neelix se uspije vratiti na Voyager i donjeti terelij... ...od svih njih on je jedino izvukao krači kraj... 
Chakotay nema milosti prema Kimu, sve neke teške zadatke mu zadaje... a on uvijek ima zanimljiva riješenja...
Janeway uspije upasti u zatvor i onesposobiti iznutra neke barijere...
...šteta što je starac na kraju poginuo... no možda je tako i bolje... a Janeway se pobrinula da pred smrt čuje ono što želi pa da spokojno umre...
...Jeaneway je zakon...
8
| čet 06 kol, 2009 12:27 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
...meni je bio najbolji dio sa onim starim i kapetanicom, pretpostavljala sam da ce ovaj morati umrijeti ...8
| čet 06 kol, 2009 1:20 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Malo prenapeta epizoda, ne volim takve. Bilo mi je, međutim, zanimljivo kad su poručnicu Torres i natporučnika Tuvoka stavili u istu ćeliju - odmah sam znala da će biti sukoba između vulkanske logike i klingonske ratobornosti.  Mokre su užasni. Ne treba im razlog da nekog napadnu i muče. Starac je bio baš simpatičan, iako vrlo nerazuman. Zapravo, baš je ta nerazumnost simpatična, ali i tužna. Cijela mu je obitelj mrtva, ali on u to ne vjeruje te i dalje riskira život da je spasi.
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| čet 06 kol, 2009 3:33 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Točkica je napisao/la: Malo prenapeta epizoda, ne volim takve. Bilo mi je, međutim, zanimljivo kad su poručnicu Torres i natporučnika Tuvoka stavili u istu ćeliju - odmah sam znala da će biti sukoba između vulkanske logike i klingonske ratobornosti.  Mokre su užasni. Ne treba im razlog da nekog napadnu i muče. Starac je bio baš simpatičan, iako vrlo nerazuman. Zapravo, baš je ta nerazumnost simpatična, ali i tužna. Cijela mu je obitelj mrtva, ali on u to ne vjeruje te i dalje riskira život da je spasi. Da njegova priča je stvarno tužna... a još da ne kažem da se najvjerojatnije osječao užasno nakon što je ostavio svoju kčer i ženu da budu zarobljeni... To je najvjerojatnije i razlog zašto je izmislio svu tu priču i sam sebe uvjerio da je to stvarnost... I koliko god bilo tužno... nakraju je dobro što je umro pomažući Janeway i ostaloj ekipi... na taj način se je uspio "iskupiti" i sam sebi "oprostiti" za "kukavičluk" koji je prije napravio...
| čet 06 kol, 2009 11:34 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Da , na neki nacin mu je Janeway bila iskupljenje 
|
| pet 07 kol, 2009 2:09 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
8 Da, onaj "Janewayin otac" je zbilja ispao totalni tragičar... skroz ga je uništilo to što je izgubio i ženu i kćer... Ali barem je zato to dobro došlo Janeway da uspije spasiti Tuvoka i Bellanu  Mokranci imaju fakat nočan dalekometni "top" .... čudno mi je da druge rase rijetko imaju tako močnu planetarnu zaštitu. OK, poneki top, koliko god da je jak ne bi puno značio protiv flote koja bi došla okupirati planetu... ali svejedno... Za razliku od nekih drugih epizoda/serija, izvukli su ekipu iz opasnosti, ali nisu ostavili neku nadu da će se na tom planetu išta promjeniti u budućnosti, samo to da se i Mokrancima može pobjeći iz zatvora... i smrt jednog od njihovih vođa...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 11 kol, 2009 9:05 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Dosadnjikava epizoda sa već masom puta viđenim scenarijima u TNG-u i DS9-u.... I kako to da prethodnoj epizodi možete dat istu ocjenu kao i ovoj? Moja ocjena 2 ....
|
| sub 05 ruj, 2009 11:52 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
PrincMatias je napisao/la: Dosadnjikava epizoda sa već masom puta viđenim scenarijima u TN-u i DS9-u.... I kako to da prethodnoj epizodi možete dat istu ocjenu kao i ovoj? Moja ocjena 2 .... ...trebaš još malo odrasti da bi skužio samu bit epizode... 
| uto 08 ruj, 2009 1:15 am |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Ja sam malo odrastao, pa je svejedno i meni dosadna epka. Ima tragičnu notu u radnji, ali sve je to već viđeno.
|
| uto 08 ruj, 2009 11:04 am |
|
 |
|