| Autor/ica |
Poruka |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
 6x02 - Survival Instinct
| pon 04 sij, 2010 7:06 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: 6x02 - Survival Instinct
Koliko je darova samo dobila kapetanica ..uff  .... bas mi je zao trojke koja je bila spojena u mali kolektiv ..stvarno je zbunjujuce imat karakter i osobnost ali neznat koje su misli tvoje ..mislim da na kraju odlukaizmeđu nekoliko mjeseci zivota i povratka u kolektiv i nije bila teska ..ipak je bolje malo slobode imat nego cijeli zivot ropstva ..sedma je to super opisala na primjeru doktora ..tuzan kraj unatoc svemu ipak  Paris i Kim opet rade nerede 8
_________________ Surviving the new decade
|
| pon 04 sij, 2010 7:15 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Devetka. Sretno-tužni kraj. Trio je mogao jednostavno doći k 7/9 i pitat ju za pomoć, al nisu joj vjerovali jer misle da je ona ista individua koja ih je reasimilirala. Ujedno je i character build epka; pokazuje kako je Annika bila uplašena bez kolektiva; iako je bila okružena sa radilicama, pa makar to bile tri zbunjene radilice koje se počinju prisjećati svojih prijašnjih života.
|
| pon 04 sij, 2010 8:09 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Dio di radilice pocinju dobivat svoja sjecanja je odlican 
|
| pon 04 sij, 2010 9:35 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Ocjena 9. Zanimljiva i tužna epizoda, a na momente čak i smješna.
Onaj dio sa Tuvokom, Chakotay-om i Janeway u uredu mi je bio smješan. '' pa to su samo manji prekršaji........ima i druga stranica.........istina neki su teži ali opet..........ima i treća stranica...............''
Isto tako ona biljka hvatala Janeway, a i dio sa Parisom i Kimom je smješan.
Bajoranka Marika je napokon na federacijskom brodu, ali na žalost preživjet će najviše samo mjesec dana.
|
| uto 05 sij, 2010 3:24 am |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
10... 7/9 u borg izdanju... ne znam zašto, al mi nekak izgleda ful slatka bez kose... zanimljiva epizoda o karakterima...
| uto 05 sij, 2010 2:19 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
8
moglo se to srediti i bolje...
početak je nelogičan... trebala se sjetiti ko je taj tip...
_________________ It is smaller on the outside!
|
| uto 05 sij, 2010 3:03 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
RDM evo ga opet...nisam znala da je pisao i za Voyager ...onaj pocetak mi je najjaci hehe...kata i biljka i kosa ...a onda kasnije kada su Sedma i Naomi išle na rucak pa kada se sedma zaderala u hodniku...kako su se brzo razmakli  ja sam uvijek vjerovala u to, tako bi ja u busu kada se spreda naguraju svi ...inace,  prica sedme i ostalih sedmica je bila poprilicno tužna...sedma je radi straha ucinila to što je ucinila ne razmišljajuci da bi jednog dana mogli svi oni izaci iz kolektiva...to se desilo i posljedice su izašle na vidjelo... ...no barem ih je na kraju u dvojbi između vracanja ponovno u kolektiv ili pružajuci im mjesec dana tišine u glavi izabrala ono što im je trabala dati prvi put...slobodu...pa makar i na samo kratko vrijeme... 9
| uto 05 sij, 2010 3:30 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Citat: ..onaj pocetak mi je najjaci hehe...kata i biljka i kosa Daa .... umalo je konzumiralo cvijece katicu 
|
| uto 05 sij, 2010 4:13 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
jedna ok epka...opet borga i sedma i prijašnji njezin život...to na planeti gdje su bili njih četvero odvojeni od kolektiva se baš vidi na koji način borg radilica koja je trenutno radi samostalno uviđa da je borg zlo sjeća se svoga prijašnjeg života i bližnjih i želi što prije zbrisati od svoga kolektiva ali eto sedma se našla tu i vratila ih u borg sistem......naomi se opet pojavljuje...smiješno je bilo kad je upitala onoga u restoranu kako se zove a ovaj je samo ljutito šutio ocjena 7
|
| uto 05 sij, 2010 11:42 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...dajem 9 samo iz razloga... ...što smatram da je ovoj epizodi mjesto u 4 ili 5 sezoni... ...no dobro... to je moje mišljenje...
...pa zanimljiva je cijela situacija... i cijela ta priča... ...prvi kadar je genijlan kad kugla projuri i ka-bum... ...pa se radilice... snalaze po nekakvoj močvari... ...pa e pobune... pa se Sedma uspaničari te ih ponovo odvede na ''pravi put''... no tako napravi nepovratnu vezu između njih troje...
...Tom i Harry su opet upali u nevolje... ...upustili se u igri koja je završila s tučnjavom...
Tuvokovi reportovi osiguranja... si bili fora... ''ima stranica 2, ima stranica 3''
...no na kraju... Sedma i Doktor pričaju o situaciji oko situacije... te ih Doktor operira te si njihove misli samo njihove ali imaju maximalno mjesec dana života...
...fakat jako teška situacija... ...ni sam neznam što je ispravnije napraviti...
| sub 09 sij, 2010 12:48 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
9.. Janeway i biljka  zakon hehe vidih da je to RMD ruku dijelo
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| sub 09 sij, 2010 8:18 pm |
|
 |
|