| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: O Anketi, programu i rasporedu emitiranja na HRT-u.
Mr.bobo je napisao/la: ...vidim da ti je teško što sam ti otvaraš ankete, pa eto smijenjujem te s dužnosti i ja preuzimam... Mr.bobo je napisao/la: ...no imam ja i life...  ...dao sam priliku da netko novi otvori anketu... Koje je točno na kraju - ti preuzimaš otvaranje anketa ili prepuštaš drugima... poruke su ti u suprotnosti jedna od druge Sovereign je napisao/la: @Bobo i Cviček: Ne prepucavajte se tu oko toga tko će otvorit anketu Za to postoje drugi podforumi Koji su to drugi podforumi i teme u kojima je bolje pričati o anketi i rasporedu emitiranja na HTVu? 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 25 ruj, 2009 1:40 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Cvicek je napisao/la: Koje je točno na kraju - ti preuzimaš otvaranje anketa ili prepuštaš drugima... poruke su ti u suprotnosti jedna od druge ...da li je tebi teško otvarati ankete...? ...jer stalno jadikuješ kako si ih već 7,8,9 zaredom otvorio... ??
| pet 25 ruj, 2009 3:24 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Cvicek je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: ...vidim da ti je teško što sam ti otvaraš ankete, pa eto smijenjujem te s dužnosti i ja preuzimam... Mr.bobo je napisao/la: ...no imam ja i life...  ...dao sam priliku da netko novi otvori anketu... Koje je točno na kraju - ti preuzimaš otvaranje anketa ili prepuštaš drugima... poruke su ti u suprotnosti jedna od druge Sovereign je napisao/la: @Bobo i Cviček: Ne prepucavajte se tu oko toga tko će otvorit anketu Za to postoje drugi podforumi Koji su to drugi podforumi i teme u kojima je bolje pričati o anketi i rasporedu emitiranja na HTVu?  Ma sve je to ok, al vas dvojica se tu prepucavate
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pet 25 ruj, 2009 11:13 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Bili ste s peticijom u ovoj emisiji sto govori o htv-ovom programu ! Rekli su da smo ih pritisli bravo ljudi 
| pet 25 ruj, 2009 8:15 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
| pet 25 ruj, 2009 9:06 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
woho jesmo ih pritisnuli  tako im i treba .. treba ih jos stisnuti, iscijediti 
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| pon 28 ruj, 2009 4:06 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
Ovoga cini se da je HRT ponovo pogrijesio [ponovo] u prikazivanju epizoda...po mojem sada bi trebala ici epizoda 3×24 Worst Case Scenario a ne 3×25 Displaced sto upravo prikazuju...
Netko je ovdje u krivu..

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| pon 28 ruj, 2009 4:48 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...da istina, zamijenili su... ...otvorit ću ja ankete za oboje... ...pa će mo vidjeti... 
| pon 28 ruj, 2009 9:26 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
Hmm...sad nakon ponovnog istrazivanja...na Memory Apha Worst case scenario dolazi kao 25 epka a Displaced prije nje....ja imam skinut Voy gdje kontra....takoder su na HRTov str. napisali da prvo ide Worst Case Scenario...LoL

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| pon 28 ruj, 2009 9:36 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
ah, ja se vec navikla na njihove propuste 
| pon 28 ruj, 2009 9:38 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
Cmd Data je napisao/la: Hmm...sad nakon ponovnog istrazivanja...na Memory Apha Worst case scenario dolazi kao 25 epka a Displaced prije nje....ja imam skinut Voy gdje kontra....takoder su na HRTov str. napisali da prvo ide Worst Case Scenario...LoL ...a da, i ja sam to vidio... ...na ST centru je epizoda kao 24... ...pa ću ipak samo jednu anketu otvoriti onda... 
| pon 28 ruj, 2009 9:44 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Konačno objavljeni rezultati za prvu sezonu Voyagera, kroz par dana bit će za drugu, hvala na strpljenju.
| sub 24 lis, 2009 7:22 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Nije mi jasno zasto ako je popodne sabor emisiju nepuste u nocnom terminu nego tek se sljedeci dan pusta ? 
| uto 03 stu, 2009 12:10 am |
|
 |
|
fluffy
|
slažem se, ako su ju mogli prije puštati u tom terminu šta fali da i sada to naprave... 
| uto 03 stu, 2009 12:11 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...pa nije baš logično da to naprave... ...ako su počelu po jednoj shemi puštati epizode... ...onda će se držati toga... ...i bolje je tako... ...nego da jedan dan bude jednu, drugi dan drugo... 
| uto 03 stu, 2009 6:15 pm |
|
 |
|