|
Sada je: čet 03 ruj, 2026 6:21 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
4x08 - Year of Hell, Part I
4x08 - Year of Hell, Part I
| Autor/ica |
Poruka |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: 4x08 - Year of Hell, Part I
Zasto jednostavno se nije sjetio unistit brod i sve vratit na pocetak , tako bi dobio kianu prime obnovljenu i neostecenu koloniju ? 
_________________ Surviving the new decade
|
| pet 16 lis, 2009 11:29 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
captain je napisao/la: Zasto jednostavno se nije sjetio unistit brod i sve vratit na pocetak , tako bi dobio kianu prime obnovljenu i neostecenu koloniju ?  Hehe, to je jedina prava rupa u ovoj epizodi. Briljantni Annorax, čovjek sa izrazito razvijenom percepcijom vremena, nije se sjetio iz povijesti izbrisati uzrok vlastite mizerije - svoj brod! Doduše, postoji još jedan problem. Mi znamo da taj brod egzistira van vremensko-prostornog kontinuuma, a to automatski znači da on ne postoji u vremenskom pravcu. Okej, u trenutku kad je uništen, nalazio se u kontinuumu, no na koji bi način njegovo brisanje iz povijesti utjecalo na "vrijeme" provedeno van kontinuuma? Prije nego što me zaboli glava, samo ću kopipejstat jedan Danielsov citat iz ENT-a koji sve naše rasprave o vremenu čini besmislenima. "You think of time-travel like some Jules Verne novel. It's much more complicated than that. You couldn't possibly understand."Dakle, koliko god se mi trudili sami sebi objasniti vremenske paradokse, mi to jednostavno ne možemo jer još nismo dovoljno evoluirali. Pa zašto se onda uopće trudimo?
|
| pet 16 lis, 2009 11:47 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Baš me zanima tko je dao 4 ovoj epizodi. 
|
| pet 16 lis, 2009 11:48 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
RAI'TARA je napisao/la: Baš me zanima tko je dao 4 ovoj epizodi.  Ako te toliko zanima, zašto jednostavno ne pročitaš jedan od ranijih postova? PrincMatias
|
| pet 16 lis, 2009 11:52 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Hehe. Čini se da sam trebala. 
|
| pet 16 lis, 2009 11:58 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
_Oz je napisao/la: captain je napisao/la: Zasto jednostavno se nije sjetio unistit brod i sve vratit na pocetak , tako bi dobio kianu prime obnovljenu i neostecenu koloniju ?  Hehe, to je jedina prava rupa u ovoj epizodi. Briljantni Annorax, čovjek sa izrazito razvijenom percepcijom vremena, nije se sjetio iz povijesti izbrisati uzrok vlastite mizerije - svoj brod! Doduše, postoji još jedan problem. Mi znamo da taj brod egzistira van vremensko-prostornog kontinuuma, a to automatski znači da on ne postoji u vremenskom pravcu. Okej, u trenutku kad je uništen, nalazio se u kontinuumu, no na koji bi način njegovo brisanje iz povijesti utjecalo na "vrijeme" provedeno van kontinuuma? Prije nego što me zaboli glava, samo ću kopipejstat jedan Danielsov citat iz ENT-a koji sve naše rasprave o vremenu čini besmislenima. "You think of time-travel like some Jules Verne novel. It's much more complicated than that. You couldn't possibly understand."Dakle, koliko god se mi trudili sami sebi objasniti vremenske paradokse, mi to jednostavno ne možemo jer još nismo dovoljno evoluirali. Pa zašto se onda uopće trudimo? ..da, da, dobar Quote... ...da ti je i meni palo na pamet, kako Annorax nije skontao da postoji mogućnost da ako uništi brod da bi se možda stanje vratilo u normalu... ...ili možda je pa se nije usudio to napraviti... ...a 200godina bez željenog rezultata u vremensko-prostornog kontinuumu... ...trebalo mu je biti dovoljno za finalni bljesak...
| sub 17 lis, 2009 4:51 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
10
Meni su te dvije epizode među najboljim epizodama Voyagera. Iskomentirat ću više u drugom djelu.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 15 stu, 2009 12:03 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
da i meni je ta epizoda jedna od najboljih u voyageru 
|
| ned 15 stu, 2009 2:45 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|