| Autor/ica |
Poruka |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
 5x07 - Infinite Regress
"Infinite Regress" Sezona: 5Epizoda: 07Scenarist: Louise Dorton, Ron Mason, Leslie ParsonsRedatelj: Kenneth Biller, Cliff BoleGostujući Glumci: * Scarlett Pomers as Naomi Wildman * Neil Maffin as Ven Kratak sadržaj: (preuzeto sa Drugi program HTV)Voyager nailazi na polje ostataka borgovskog broda, ali senzori osjećaju i prisutnost Borga. Istodobno Sedma čuje glasove pod utjecajem kojih počinje mijenjati ličnost. Čas je Klingonka u potrazi za hranom, čas djevojčica koja se želi igrati. Ostali počinju shvaćati što se događa sa Sedmom tek kad ona, u fazi Klingonke, napadne B'Elannu Torres... Detaljnije informacije: Memory Alpha Kompletan scenarij: ST Minutae
| uto 24 stu, 2009 12:36 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: 5x07 - Infinite Regress
Sedma ima napadaje multi-osobnosti zbog borgove tehnologije koja je u blizini Bilo je par smijesnih scena danas..kao ona sa komadom mesa u neelixovoj kuhinji ili kad se sedma igrala s naomi a smijesno je i kad je preuzeo lik ferengija pa je htjela kupit brod ..e da i borba s bellanom isto Zao mi je sedme jel ono mora da je bilo mucno ..cak se i tuvok nasao u probleimima u njenom kaoticom umu ...ali na kraju je sve dobro zavrsilo i sedma se vratila ..tj ostali umovi su postali neaktivni 7
_________________ Surviving the new decade
|
| uto 24 stu, 2009 12:44 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
dobra epka je bila....ocjena 8 lijepo je bilo vidjeti naomi ponovno,,,ovaj put kako se lijepo družila sa sedmać....baš mi je smiješno bilo kako naomi doživljava da će biti jednom kapetanica...to je njoj kao ništa ej.. ali ajmo malo konkretno o epki..ovo je bila jedna teža uloga Jeri Ryan gdje je glumila jako dobro ove promjenjive osobine koje su je hvatale.....bilo je baš tužno onda kad ju je preuzela neka žena koja traži svog sina koji je sudjelovao u bitci protiv borga kod wolfa i kad ju je kapetanica onako tužno gledala 
|
| uto 24 stu, 2009 12:46 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
... ajd 9 od mene... ...prije svega radi odlične glume Jery Rayan...
...zbilja je respectabilno dočarala sve likove koje je glumila... ...i mijenjala glas, vedrinu, način govora... ...zbilja fenomenalno...
...i tu je početak jednog zanimljivog prijateljastva... Naomi i Sedma...  ...bilo mi je dobro kad je Naomi opisivala kao će postati kapetanica... ...i kako je sljedila Sedmu...
...Zanimljiva je isto bila ona rasa što su napravili oružje protiv Borga... jako zanimljivo i domišljato...
...na kraju je sve opet dobro završilo... ...vinkulum su deaktivirali... a Tuvok je pomogao malo da se Sedma ne izgubi među mnogim osobnostima koje joj je nametnuo vinkilum...
...i zadnje scena je dobra kad Naomi daje gomilu zadataka kako bi čim prije postala kapetaničina pomoćnica... 
| uto 24 stu, 2009 2:10 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Odlična epizoda, dajem desetku! Sviđa mi se kako su se ličnosti izmjenjivale, kako ih je bilo različitih - od Klingonca do uplašene djevojčice.
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| uto 24 stu, 2009 3:44 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
7 Ok epizoda ali ništa previše dojmljivo... Stoji sve što ste do sada napisali o Jerynoj glimi raznih likova  Naomi je bila smiješna s pračenjem sedme  Zamislite si djete koje je nešto načulo o zlim Borgima, i sazna da je jedna članica posade borg... još je mala bila poprilično skulirana blizu Sedme koja bi joj na neki SF način bila verzija baba roge Fora je i vidjeti rasu koja se bori protiv borga.... Malo je bezveze ispala situacija da su se našli u konfliktu radi Sedme, umjesto da razmjene taktike kako se što bolje boriti protiv borga...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 24 stu, 2009 7:06 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
sadma je bila baš jaka jucer ...prvo klingonka, pa curica, pa vulkanka...ma sve je prošla ...no ipak, najjace mi je bilo kada je kao klingonac zvala toresicu na parenje ...drago mi je što se sprijateljila sa Naomi 8
| uto 24 stu, 2009 7:46 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Ocjena 10. Najviše zbog fenomenalne glume Jery R. Odlično je skinula likove, bez potrebe maski, već zahvaljujući samo svojom glumom.
Sama tema epizode mi je također zanimljiva. A i lijepo e opet vidjeti Naomi. 
|
| uto 24 stu, 2009 8:02 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
Dajem devetku... Najbolji dio mi je bio kad se prvi put pretvorila u dijete, ko Ksena je napravila par faca... odlicno je to odglumila...

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| sub 28 stu, 2009 2:17 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
7... 7/9 je ok, al naomi... 
| sub 28 stu, 2009 2:52 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
3 ocjena meni ova epizoda suck !
| ned 29 stu, 2009 9:58 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
4 od 1 je napisao/la: 3 ocjena meni ova epizoda suck ! ...a objašnjenje radi čega... molio bih... ??
| sri 02 pro, 2009 4:54 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
8 - zanimljiva epka
Sedma se našla u nezavidnoj situaciji te počela dobivat višestruke ličnosti zbog Borgovog vinikuluma te je počela šizit zbog toga i prijetila joj je smrt
Najsmješnija mi je Sedma bila ko Ferengi kad je skoro pola broda rasprodala , ali i ko Klingonka
Srećom su ipak nekak uspijeli deaktivirat vinkulum i spasili Sedmu od sigurne smrti
I lijepo je što su se Sedma i Naomi sprijateljile te bi i pohvalio Tuvoka kako je uspio pomoć izvuč Sedmu iz onog kaosa u njenom umu
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| uto 08 pro, 2009 5:21 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Blijeda četvorka. Od svih trek epki koje u sebi imaju B od Borga, ova mi je nekak najslabija; čak mi je i ENT Regeneration uvjerljivija. Uvijek ozbiljna 7/9 u ovoj epki je bila super, pogotovo kao Ferengi i klinkica, no ostatak mi je traljav i iritantan. Tuvok se razbacuje sa svojim mind meldovima kad se sjeti. Do kraja serije skoro da i neće bit člana posade kojeg nije zgrabio za glavu, a to je kakti riskantan i duboko intiman proces; što Tuvoka čini najvećim kurvišem na brodu. Grupni mind meld je ono što mi srozava epizodu, ona vijugava gužva, ona klinkica koja vrišti, i hrpa aliena koji ne dozvoljavaju TUvoku da se pokrene. I još pritom urlaju. Vinkulum je isto zasebna priča; dosta dobro osmišljena kao nešto što povezuje sve Borgove u jednu svijest, no kasnije u Unimatrici Zero, svrhu povezivanja će imati neka druga tehnologija 
|
| sri 09 pro, 2009 7:01 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Pa i Spock je sa svakim spajao umove, još u TOS-u.
A susreti sa Borgom su u VOY-u, bolji i uvjerljiviji nego u TNG-u. 
|
| čet 10 pro, 2009 2:04 am |
|
 |
|