|
Sada je: ned 03 svi, 2026 10:18 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 3x18 - Darkling
Darkling (Pomračenje) Sezona: 3 Epizoda: 18 Datum premijere: 19.2.1997. Prikazano na HRT-u: 17.9.2009. Scenarist: Joe Menosky Redatelj: Alexander Singer Stardate: 50693.2 (2373) Gostujući Glumci: * David Lee Smith - Zahir * Stephen Davies - Nakahn * Noél De Souza - Gandhi * Christopher Clarke - Lord Byron * Sue Henley - Ensign * Majel Barrett - USS Voyager computer voice Kratak sadržaj: (preuzeto sa ST centra) Voyager posjećuje bazu putnika zvanih Mikhali i tamo susreću skupinu sličnu Romima koji su spremni podijeliti svoje znanje o prostoru u koji Voyager treba ući. Dok Kes nadgleda predaju medicinskih pomagala počinje ju privlačiti Zahir, mikhalski pilot. Detaljnije informacije: Memory AlphaKompletan scenarij: Darkling
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 18 ruj, 2009 1:34 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: 3x18 - Darkling
Evil doctor Rasa putnika ima nos slican bajorancima a ime slicno kao nas putnik sa tau alphe C , kes se pravo zaljubila u jednog putnika ovaj put  Doktor je kao i Data eksperimentirao sa upoznavanjem slavnih licnosti ali nazalost EMH je dodavao njihova znanja svom programu i slucajno ih spojio u svoj zli alter ego , zapravo je zli doktor bio zanimljiv lik , picardo ga je super odglumio , nekako je lud bio Na kraju je stvar spasena u zadnji cas , strasno je kako su spasili kes i doktora u padu sa litice u zadnji cas , bas klisej Evill EMH tvrdnja da je zlo iskonskije mozda ima smisla ali i greska je iskonskija od pogotka pa zar bi to znacilo da svi moramo namjerno grijesit ?  7
_________________ Surviving the new decade
|
| pet 18 ruj, 2009 1:54 am |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
...Bobo nam nešto zaspao, pa je sada Cvicek preuzeo vodecu palicu ...gledala jucerasnju epku nešto polovicno no cist dovoljno da bacim neki komentar  ...joj doktor je bio tako smiješan  pogotovo kada je na pocetku snubio Torresicu  ...no oteo se on ipak malo kontroli i doveo malo neke u opasnost...fora je bio na kraju kada se vratio u normalu pa kada se cudio što je tako obucen ...e jedno pitanje, kada i zasto su Kes i Neelix prekinuli, ne sjecam se... 
| pet 18 ruj, 2009 5:54 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Neznam , prekinuli su u onoj epizodi gdje je kes imala ukradeno tijelo , ali to opet nije bila kes 
_________________ Surviving the new decade
|
| pet 18 ruj, 2009 6:32 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Jako mi se svidjela epizoda! Gandhi, Sokrat, Byron... Doktorova tvrdnja da je zlo iskonskije od dobra i da je nadišao dobro i zlo podsjeća me na Nietzschea, a Kesino razuvjeravanje na moj komentar iz zaključka maturalnog rada o knjizi ,,Tako je govorio Zaratustra". Također mi je dobar bio doktor kad je rekao: ,,Spustite oružje dok se netko nije ozlijedio. Ja ću vas morati krpati." Neka bude deset!
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| pet 18 ruj, 2009 8:16 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Šestica. Tak-tak radnja. Doktor je htio prtljati sa svojim programom u svrhu poboljšanja samog sebe, pa je dobio kontra efekt. I to je oke ideja, no ovo Kesino ljubakanje mi je pokvarilo epku; nekako je dosadnjikavo i patetično. 
|
| sub 19 ruj, 2009 12:48 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
Ok... jedna od najdražih epizoda gdje se pojavljuju doktori... jednostavno wau... onak...zadivljen sam... dobro, zlo, dvije strane u čovjeku koje se bore, ali na kraju dobro opstaje... mnogo medicine... Ona doktorova: Tijelo je slabo, Kes, nikad to en zaboravi... joj pregenijalno...ali kraj... ja sam se na sam kraj tako naježio... bolje zvuči na engleskom...
"I swear this oath by Apollo physician, by Asclepius, by health and by all the gods and goddesses: In whatsoever place that I enter I will enter to help the sick and heal the injured, and I will do no harm."
sjetio sam se svog polaganja zakletve i svega onoga što meni znači u životu...i onoga što sam postao... upravo zbog nje... i bio sam sretan jer nisam postao jedan od onih kojima su to prazne riječi na zidu ordinacije ili kuće....
a da... 10...
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| ned 20 ruj, 2009 9:51 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
6 ocjena nije bas nista posebno !
| pon 21 ruj, 2009 3:13 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
8 i kes je izgledala nekako ljepše nego inače....
|
| pon 21 ruj, 2009 4:24 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
Dao osmicu...
nije losa previse epka...svida mi se Evil Doc

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| uto 22 ruj, 2009 7:47 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pon 27 tra, 2009 8:19 pm Postovi: 463 Lokacija: Zemlja-Europa-Hrvatska-Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: I Opis Stanja: Space is cool and so am I
|
Ova epizoda mi je fora jer po(do)kazuje da svi imaju tamnu stranu, i da ju trebaju prihvatiti. Devetka
| uto 22 ruj, 2009 8:22 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Ocjena 8. Kes je napokon prekinula vezu sa Neelixom. Oni mi nisu nikako odgovarali kao par.
|
| pet 25 ruj, 2009 10:57 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
RAI'TARA je napisao/la: Ocjena 8. Kes je napokon prekinula vezu sa Neelixom. Oni mi nisu nikako odgovarali kao par. Da...u tome se definitivno slazem...koja je to logika bila??...mislim da je to jedan od najvecih promasajeva Voy-a..

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| pet 25 ruj, 2009 10:59 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
7 Doktor postao zločest ... eto što se događa kad se previše petlja po kodu i personalitijima  Doktor je dobro odigrao ulogu negativca, ali osim toga, nema mi ničeg posebnog u epizodi... Ima to oko dobra i zla, ali ne ostavlja ništa za zamisliti se, dosta klišeizirano... Kes skoro otišla sa svemirskim Romom (tako je ekipa na SFC opisala tu rasu istraživača  ) captain je napisao/la: Neznam , prekinuli su u onoj epizodi gdje je kes imala ukradeno tijelo , ali to opet nije bila kes  Koliko se sječam, to što ju je onaj vođa zaposjeo je imalo puno utjecaja na nju (tako je bar na kraju pričala s Tuvokom), to ju je promjenilo, pa je valjda i jedna od promjena bila i to da napuca Neelixa...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sub 26 ruj, 2009 2:13 am |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
A to joj je bila stvarno dobra promjena. Drag je Neelix ali on i Kes zajedno nikako.
|
| sub 26 ruj, 2009 3:27 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|