Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
Re: 3x17 - Unity
...ovo mi je odlična epizoda, odmah 10...
...lijepo je vidjeti nove članove posade... no ne volim kad posluže ko red shirt !! Kaplanica je dobila isti fazorski pogodak ko i Chakotay... ...i ona umire on ne... hmmm ...
...uvidjeli su da je Chakotay malo zanemaren u zadnje vrijeme pa su mu dali malo prostora...
...na početku sam nasjeo na priču da su oni ljudi zapravo tamo dovedeni bez njihove volje te sad izbijaju sukobi između njima...
...no ispada da su to sve radilice koje su se odvojile od kolektiva... te se ne žele vratiti ali bi željeli da su mislima povezani...
...za to su iskoristili Chakotaya... da ima pomogne, i ostvari se njihov plan... i uspiju... ali nekako mi je drago što su uspijeli... ...jer su njihve namjere dobre... ...a ne žele samo pokoravati ko Borg...
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.