Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
Re: Game of Thrones (HBO)
zaljubljena sam
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
jeimie
i ajd, mooožda cersei ipak neće bit baš totalan promašaj
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
Dejanira je napisao/la:
jeimie
i ajd, mooožda cersei ipak neće bit baš totalan promašaj
Jup, Jeimie dobro izgleda. I ovaj oklop mi je čist OK.
Ma mislim da će Lena biti OK Cersei, što ne poništava činjenicu i moje mišljenje (kao i mišljenja mnogih) da bi Tricia bila bolja za tu ulogu. BTW. nemoj me ubit Mašo, mislim konačno si malo popustila glede Lene kao Cersei... ali ja moram, jednostavno moram primjetiti njene obrve na ovoj slici.
I da, Tyrion, tj. Peter Dinklage će biti genijalan kao Tyrion. Samo kad vidim ovu sliku na podu u tamnici... to je to!
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
Ok, SMEĐE obrve na ženi koja bi sva trebala biti zlaćana i i i plava i i i svijetla i i i...pobogu.
I Jon mi je pomalo fail.
Al je zato Sean...nda...*uzdah*
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
Evo svih ovijeh slika u visokoj rezoluciji + 4 nove slike koje do sada nisu bile dostupne online...
Klikajte na sličice za veće verzije.
Tu su i dvije prije objavljene...
I još jedna vijest... Iduće nedjelje (ne sutra) nam HBO priprema 15minutni video Inside Game of Thrones.
Nda, i novi tizer za seriju... oh, puno toga u zadnje vrijeme izlazi...
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
Očekivao sam da će biti, onak, kvalitetno, dobro, zakon... Ali ovo je... AaaaAAaaAAAAAA!!! Želim preskočiti iduća 4 mjeseca i samo se baciti u travanj 2011.!!!
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.