|
Sada je: sub 08 kol, 2026 4:19 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Game of Thrones (HBO) - Brbljaonica za serijal
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
 Re: Game of Thrones (HBO) - Brbljaonica za serijal
Syrio - Bog Drogo - Bog Tyrion - Bog Da, bogovita epka.
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| uto 07 lip, 2011 5:55 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ja bih dodao i Ser Barristana.
i scena sa Umberom i Robbom je dobra.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 07 lip, 2011 5:59 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
The Boz je napisao/la: Drogo - Bog
Donator sperme, niš više. 
|
| uto 07 lip, 2011 6:04 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
The Boz je napisao/la: Syrio - Bog Drogo - Bog Tyrion - Bog
Štuješ previše bogova, Boz, sine od...nekog. Osma epka, najgora dosad.
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| sri 08 lip, 2011 6:14 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Mir'Na Riker je napisao/la: The Boz je napisao/la: Syrio - Bog Drogo - Bog Tyrion - Bog
Štuješ previše bogova, Boz, sine od...nekog. Osma epka, najgora dosad. Playa hayta!
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| sri 08 lip, 2011 8:19 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Igra prijestolja ipak u Hrvatskoj? Kako je preostalo točno mjesec dana do početka snimanja druge sezone Igre prijestolja, zahuktavaju se spekulacije oko lokacija na kojima bi se ista trebala snimati, a već mjesecima je poznata neslužbena činjenica da je Gemma Jackson, produkcijska dizajnerica koja radi na seriji, svojedobno posjetila Hrvatsku i još nekoliko mediteranskih zemalja u potrazi za prikladnom lokacijom. Sam George R.R. Martin, autor književnog predloška po kojem je nastala serija, je ovog četvrtka dolio ulje na vatru tijekom svojeg gostovanja u Ljubljani. Ostale vijesti: Puno više vizualnih efekata u 2. sezoni, angažirana natalie Dormer.
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| sub 25 lip, 2011 4:34 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
like za Natalie Dormer.
sto se ostalog tice, nekako mi se cini da ce nasi propisi i birokracija uspjeti otjerati HBO.
|
| sub 25 lip, 2011 8:43 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Bilo bi lijepo da im netko objasni da bi to bila odlična promidžba Hrvatske, primarno turizma. Uz to što bi se dosta spominjalo u medijima, sigurno bi i bilo fanova koji bi htjeli posjetiti taj fntasy grad kojeg bi Dubrovnik glumio  No opet, za sada su sve to samo glasine na temelju Martinovog komentara da mu se sviđaju Dubrovnik i Split  I da, Slovenci su sigurno uživali kad je kod njih na potpisivanju knjige Martin počeo hvaliti Hrvatsku 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sub 25 lip, 2011 10:55 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
Mislim da ih birokracija neće spriječiti. Jedna epizoda Doctora Who snimana je u Zadru (Zadar je glumio Veneciju) pa mislim da neće reći 'ne' za GoT.
_________________ It is smaller on the outside!
|
| ned 26 lip, 2011 12:27 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Mimi Sky je napisao/la: Mislim da ih birokracija neće spriječiti. Jedna epizoda Doctora Who snimana je u Zadru (Zadar je glumio Veneciju) pa mislim da neće reći 'ne' za GoT. Ne, snimana je u Trogiru. 
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| ned 26 lip, 2011 9:41 am |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
Jep... my bad... stalno govorim Zadar... ne znam zašto...
|
| ned 26 lip, 2011 11:30 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
jer je Zadar cool!
|
| pon 27 lip, 2011 3:04 am |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
DAENERYS TARGERYEN  Napokon sam se sjetio kak se zove. NIkak upamtit dok sam gledao seriju, stalno sam je zvao Dinara Turgur, Trgon Valkirija...kak god. Sramotio se po anketama. I onda danas cijeli dan mi se to ime mota po glavurdi. Eto kak mi je dan bio ispunjen. 
|
| uto 28 lip, 2011 11:14 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
|
Bravo za tebe... baš sam te mislila zezat zbog toga... 
|
| sri 29 lip, 2011 2:13 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
| pet 01 srp, 2011 2:06 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|