| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Zatvaranje pojedinih topica
Znaći ja sam za zatvaranje topica "pearson above you" i "Asocijacije" ...zato jer ti topici imaju već preko 100 strana, već su polagano izlizani i sudjeluje u njima 5-6 ljudi... tako da je njihova era završila i treba izmisliti neku novu zafrkanciju...
...a vaše mišljenje o tome je?
| pet 10 stu, 2006 11:01 am |
|
 |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
ni pod milim bogom...
to su mi jednostavno omiljenoi topici u zoff topicu...
nema boljeg od smjeha kada vidim kojim smjerom idu asocijacije...
Osim toga...cak i da su izlizane, nemoraju biti pobrisani....
Kome se neda ili ne svidza, neka jednostavno ondje ne posta
| pet 10 stu, 2006 3:35 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Ti topici su zgodni i jednostavni i nema razloga da ih se briše. Bar se na njima poštuje odrednica topica i ne spama se kao na većini drugih topica u "Zoff topic" podfurumu.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pet 10 stu, 2006 3:45 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
cudno je to... ti protiv dosadnih poruka (spama)?
cudno...
pa kaj niste konacno dosli na svoje sad kada imate zoff topic skroz slobodan za spameraj?
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 10 stu, 2006 4:00 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Chaky je napisao/la: :shock: cudno je to... ti protiv dosadnih poruka (spama)? cudno... pa kaj niste konacno dosli na svoje sad kada imate zoff topic skroz slobodan za spameraj?
...zašto ti je čudno?? ... već sam prije rekao da ako takve teme dojdu do 100 stranice, da su već isfurane , trebaih lockati , i izmislit neku novu zafrkanciju...
...ja sam za kvalitetu...
| pet 10 stu, 2006 4:28 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ma treba jednostavno ostaviti.
evolucija je zakon stvar, i ja tvrdim da ce isfurani topici zamrijeti sami od sebe, posjecenost ce im pasti i srozati ce se na dno ljestvice.
tako da nije potrebno locati neki topic radi isfuranosti, isfuranost ce to sama uciniti
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 10 stu, 2006 4:31 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
Mr.bobo je napisao/la: Chaky je napisao/la: :shock: cudno je to... ti protiv dosadnih poruka (spama)? cudno... pa kaj niste konacno dosli na svoje sad kada imate zoff topic skroz slobodan za spameraj? ...zašto ti je čudno?? ... već sam prije rekao da ako takve teme dojdu do 100 stranice, da su već isfurane , trebaih lockati , i izmislit neku novu zafrkanciju...
...ja sam za kvalitetu...
Nitko ti ne brani da otvaraš nove zaje... topice i populariziraš ih tako da isfurani padnu u zaborav. Podijeli s nama tu kvalitetu koju zagovaraš.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pet 10 stu, 2006 8:18 pm |
|
 |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
ja sam za to da ostanu...
salzem se s antom, kada nesto postane dosadno ljudi prestanu postati...pa se na to zaboravi.
Ali najbolje je ostaviti slobodno jer se neki nisu jos izguštali koliko bi hteli..
| pet 10 stu, 2006 11:30 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
Nightshoot je napisao/la: ja sam za to da ostanu... salzem se s antom, kada nesto postane dosadno ljudi prestanu postati...pa se na to zaboravi. Ali najbolje je ostaviti slobodno jer se neki nisu jos izguštali koliko bi hteli..
...ok, ok ... kako god... ja sam samo dao prijedlog, pa me zanimalo vaše mišljenje...
| pon 13 stu, 2006 11:11 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
Još nisi pokrenuo novi topic koji bi privukao zanimanje, a stare topice potisnuo na dno da ih se mirne duše reciklira.
|
| pon 13 stu, 2006 12:37 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...pokrenuo sam topic... ...jedan od nekoliko prošli tjedan...
...a o drugom djelu tvoje rečenice... neznam o čem pričaš...
| pon 13 stu, 2006 1:14 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 16 svi, 2006 7:02 am Postovi: 1066 Lokacija: Atlantis
|
By all means no, no, no don't close them!!!
_________________ "That is Lt. Colonel errand boy to you."
|
| pon 13 stu, 2006 2:12 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
Ni pod razno.
|
| pon 13 stu, 2006 3:33 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
ja sam protiv zatvaranja 
_________________ njanjanja
|
| čet 16 stu, 2006 12:02 am |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
ja glasam za pojedini prijedlog ili protiv njega, a ne protiv čovjeka i njegovih ideja općenito.. (uh sad bih iz inata glasala za...) :)
_________________ njanjanja
|
| čet 16 stu, 2006 12:13 am |
|
 |
|