| Autor/ica |
Poruka |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
 Možete li preživjeti zombi apokalipsu?
http://www.survivetheoutbreak.com/  Interaktivni film-igra. Ak je Oz igrao i reče da je to staro, onda lock. Uglavnom, to su filmići u trajanju od negdje minute i nešto, na kraju svakog morate odabrati što dalje. Vaši odabiri će odrediti vašu sudbinu. 
|
| ned 13 stu, 2011 10:59 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
 Re: Možete li preživjeti zombi apokalipsu?
Ma di se ovo pokreće? Piše da stisnem begin, a il sam čorava il begina nema 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| ned 13 stu, 2011 11:11 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
BEGIN
GUMB BEGIN
Kak nema?
|
| ned 13 stu, 2011 11:19 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
nema eo, probala sad na bratovom laptopu, kod njega se pojavio kod mene ga jednostavno nema 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| ned 13 stu, 2011 11:24 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Je, staro je, igrao sam prije par godina. Mogao si radije otvorit temu o "Walking dead"  Enivej, tada sam odigrao nekolicinu puta sve dok nisam pogodio "točan" slijed događaja. Stavljam u navodnike, jer koliko se sjećam, izbori i nisu bili toliko bazirali na logici koliko na sreći...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 13 stu, 2011 11:24 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Kuiš, to je invazija zombija. Tu nema logike. Walking dead - nikad čuo.
Dejanira - ti garant imaš flash block na Chromeu pa ti zato ne prikazuje. Ili bilo koji add on za browsere koji blokira flash.
|
| ned 13 stu, 2011 11:39 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Miki je napisao/la: Walking dead - nikad čuo. To je (bila) nova serija smještena u zombi postapokalipsu. Trenutačno se prikazuje 3. sezona i meni je čist okej za pogledati. Zna biti vrlo eksplicitnih scena no nju mogu gledati uz ručak za razliku od Housea u kojem staaaalno ima nekih gadnih scena povračanja, rezanja, ispuštanja raznoraznih tekućina i biopsija iz očne šupljine 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 07 stu, 2012 11:49 pm |
|
 |
|