| Autor/ica |
Poruka |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
 Za Prince of Persia fanove
Evo ovako, za one koji su igrali PoP i svidjela im se biti će sretni kada im ja priopčim da Walt Disney radi film. No da bi nešto pridonijeli molio bih vas da glasate za glumca koji ba ga glumio na ovom site-u: http://www.princeofpersiafan.com/3/pop-movie-poll/
I da ja sam glasao za Johna Abrahama!! Dosta mu sliči, pa vjerojatno zato, a što se tiče akrobatskim sposobnostima.....ne znam, to me malo plaši, jer što ako bude neki mlohavi žgoljavac. Uglavnom film bi trebao biti kvalitetan, Walt Disney se je dosada pokazao u izuzetnom dobrom svijetlu, da vas podsjetim Pirates of the Caribbean 1 i 2!!!

"This is usually the part where people start screaming."
|
| uto 18 srp, 2006 9:24 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Igrao sam nešto PoP-a i ok mi je, ali ipak mi je nekako draža legendarna 2D verzija za Nintendo.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| uto 18 srp, 2006 1:29 pm |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: ned 23 tra, 2006 5:35 pm Postovi: 358 Lokacija: Vulcan
|
ja sam jedino igro onu 2D verziju na kompu, ali nikad nisam uspio preći onaj dio kad imaš ponuđeno mnogo napitaka i treba se popiti onaj koji nije otrovan
_________________ http://s5.gladiatus.com/game/c.php?uid=141511
|
| čet 03 kol, 2006 10:51 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...nit čuo nit vidio... ...ali sad nešto znam... ...kad me primi, znam ko ima... 
| pon 04 ruj, 2006 12:02 pm |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
to sam i ja čak igrala. ali 2d sa onim smješnim zvukovima. to i prehistorik 
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| sri 23 svi, 2007 9:08 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Ja sam igrao PoP 1 i 2 2d no kad je dosao prvi 3d nazalost nisam igrao tek sljedeci dio TTT na PS2 i zivcira me jos uvijek jedna te ista stvar a to je da nemrem sejvati poslije kad se izvucem iz jednog djela i napadnu me neke vatrene zvjeri i onda ih ubijem i onda neznam kuda moram ici citao sam sve zive walktroughe no ni jedan mi nije pomogao jer poslije vise nisam uspio ubiti zvjeri pa me vracalo stalno na pocetak nivoa sto je malo glupo ako mene pitas zato bas ne volim igrice za psp koje su jos toliko debilne za sejvanje... Inace igra je jako zanimljiva, no neke malecne stvari ju ubijaju. Film bi vjerojatno trebao biti bolji...
| sri 23 svi, 2007 11:38 pm |
|
 |
|
Environmentalist
|
igrao tko SOD? (to je bilo prije wolfensteina) ugl, prastaro. vjerujem da se neki forumaši nisu ni rodili.
|
| sri 23 svi, 2007 11:42 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
jesu postojali kompjutori prije wolfensteina? 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| čet 24 svi, 2007 12:14 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Jel tko igrao Prahistoric na Amigi ili Ramba na Komodoru? 
| čet 24 svi, 2007 12:34 am |
|
 |
|
Environmentalist
|
prahistorik! prvi je nema boja skoro uopće. uglavnom roza. sigurno je rađen za žene.  ma, šalim se. nisam to dugo igrala. mislim da ću si ga skinuti.  i naravno, mislim da ću prvi put igrati jako loše.
|
| ned 03 lip, 2007 1:49 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Neko vrijeme sam imao i Pahistoric 2 za PC... ali ga je virus i bed sektor popapao... 
| ned 03 lip, 2007 9:59 am |
|
 |
|
Environmentalist
|
Shadowmaster je napisao/la: Neko vrijeme sam imao i Pahistoric 2 za PC... ali ga je virus i bed sektor popapao... 
imala sam ga do nedavno, ali sam instalirala windowse nanovo tako da ga više nemam. super je što je ta igrica stala na disketu, a na disketi je još ostalo mjesta za još jednu igricu 
|
| ned 03 lip, 2007 12:56 pm |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: uto 22 kol, 2006 10:26 pm Postovi: 363 Lokacija: ROMULUS. ROMULAN STAR EMPIRE
|
igrao sam i jedva čekam film....
_________________ http://nosgoth.dogoo.us/index.htm forum koji je samo za ljubitečje fantastike,ljubitelje magije i metala..... i koji su visoko tolerantni na druge religije...
|
| ned 03 lip, 2007 4:19 pm |
|
 |
|
Environmentalist
|
Scimitar je napisao/la: igrao sam i jedva čekam film....
snimaju film?
|
| ned 03 lip, 2007 5:51 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 17 pro, 2006 2:34 am Postovi: 584 Lokacija: bie you tian di
|
Ookej, a sad polako odskrolaj do vrha stranice i pročitaj prvi post  .
pozdrav
_________________ BATracer
Otkad sam na forumu prepucavam se s T'Grelom, a to mi nije strano ni s drugim korisnicima te uvijek želim potencirati na to da je ne znam što pa se njegove teme ne mogu kozinstento čitati.
Blessed Be Her Holy Hooves, Peace Be Unto Her
I like your flowers...
|
| ned 03 lip, 2007 5:55 pm |
|
 |
|