Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
Božić je blizu....
Ljudi moji još malo pa Božić.... meni je ovo najljepše vrijeme u godini... Poslao sam jedan mali poklon u udrugu... nadam se da će vam se svidjeti...
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
Re: Božić je blizu....
Morqam vam reći da je Božić najlijepše vrijeme...
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
volim Božić zbog okupljanja ljudi koji su mi dragi. grozno mi je kad poslije halloweena skidaju po izlozima bundeve, vještice, paučine, duhove i sl. i stavljaju božićne ukrase.
Pridružen/a: sub 31 lis, 2009 6:35 pm Postovi: 40 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI
Smatram da ova tema treba ponovno ozivijeti, posto se predblagdansko raspolozenje vec počelo osjećati. I da ako niste znali na trgu je opet postavljen veliki stand sa kuhanim vinom i onim prefinim kobasicama
_________________ What'll you do when you get lonely And nobody's waiting by your side? You've been running and hiding much too long. You know it's just your foolish pride.
I tried to give you consolation When your old man had let you down. Like a fool, I fell in love with you, Turned my whole world upside down.
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
Layla je napisao/la:
veliki stand sa kuhanim vinom i onim prefinim kobasicama
...uf dvostruki bljak... ...ali to sam samo ja...
...i nakon skoro 2 godine... (zanimljivo, prošlu ga nismo slavili u ovoj temi ) ...topic je ponovo živ...
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
aaaah, Božićno vrijeme ... eh, treba se počet slušat Transiberian Orchestra.
ali to tek početkom 12tog, sredinom, nabrijavanje na Božić.
_________________ The woods are lovely, dark and deep, But I have promises to keep, And miles to go before I sleep, And miles to go before I sleep...
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
Obožavam Božić, a nekoliko dana prije njega mi je i rođendan, tako da posebno volim taj dio godine. Međutim, tek je počeo studeni, ima još puno do Božića.
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.