| Autor/ica |
Poruka |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
 Rai'tara i manekenstvo
@_Oz Otkud ti sad da je @RAI manekenka? Hmm.. možda sam skužija na što misliš! Pozdrav Treće proleterske 77

Tehnika Pucanstvu !
|
| pon 09 ožu, 2009 4:34 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
 Re: Neugodnosti zbog treka
buco je napisao/la: @_Oz Otkud ti sad da je @RAI manekenka? Pričamo o Rai'Tari, jel? Jer RAI'TARA se na SFC forumu poprilično hvalila svojim zanimanjem...
|
| pon 09 ožu, 2009 4:41 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
_Oz je napisao/la: buco je napisao/la: @_Oz Otkud ti sad da je @RAI manekenka? Pričamo o Rai'Tari, jel? Jer RAI'TARA se na SFC forumu poprilično hvalila svojim zanimanjem... Interesting 
|
| pon 09 ožu, 2009 4:43 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
PrincMatias je napisao/la: Interesting  Više o svemu ovdje: http://forum.sfcentar.com/viewtopic.php?f=4&t=6286 
|
| pon 09 ožu, 2009 4:48 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
_Oz je napisao/la: buco je napisao/la: @_Oz Otkud ti sad da je @RAI manekenka? Pričamo o Rai'Tari, jel? Jer RAI'TARA se na SFC forumu poprilično hvalila svojim zanimanjem... Da na nju mislim. Hmm... mora da joj je dečko nogometaš! Na SFC-u sam bio samo radi nekog istraživanja o Borgu, mislim. Pozdrav Roko Sfecci 35

Tehnika Pucanstvu !
|
| pon 09 ožu, 2009 4:52 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
_Oz je napisao/la: buco je napisao/la: @_Oz Otkud ti sad da je @RAI manekenka? Pričamo o Rai'Tari, jel? Jer RAI'TARA se na SFC forumu poprilično hvalila svojim zanimanjem... Ja jesam manekenka između ostalog. I još mi nije jasno što neki ovdje od toga prave halabuku. Ja se ne hvalim, već ste me vi prisiljavali svojim pritiscima, što nikako nije uredu niti pošteno. Niti ja peglam vas zbog vaših zanimanja nebiste ni vi mene trebali zbog mog. Što se tiče star treka, što ja ljudima imam pričati o star treku, ako njih to ne zanima, pa nisam luda, govorim sa prijateljima i ljudima s kojima se družim o temama koje su nam zajedničke. A na forumima se ispucam o star treku.
|
| pon 09 ožu, 2009 5:09 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Uvik se uspijete posvađat 
_________________ Surviving the new decade
|
| pon 09 ožu, 2009 7:51 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: Rai'tara i manekenstvo
Možda je to tako zbog činjenice što si to više puta spomenula ... i u prvom postu, ljepotu i manekenstvo... pa je ljudima čudno zašto je to tako 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 09 ožu, 2009 11:36 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ljepota je subjektivna. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pon 09 ožu, 2009 11:49 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Beauty is in the eye of the beholder. Sasvim logično.
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| uto 10 ožu, 2009 12:08 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Ja nemogu reći za neku curu kak izgleda, ako joj nikad nisam vidio sliku, a i mislim da ako se neka cura bavi manekenstvom, to ne mora značit da ostale nisu lijepe
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| uto 10 ožu, 2009 12:12 am |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Pa definitivno. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| uto 10 ožu, 2009 12:12 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Uostalom... ovdje nam je tako svejedno kako izgledamo.... Ovdje se primarno cjeni ono što je napisano, nečije mišljenje, stav, zanimljiv post i sl... vanjski izgled u tome ne igra nikakvu ulogu 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 10 ožu, 2009 12:13 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Cvicek je napisao/la: Uostalom... ovdje nam je tako svejedno kako izgledamo.... Ovdje se primarno cjeni ono što je napisano, nečije mišljenje, stav, zanimljiv post i sl... vanjski izgled u tome ne igra nikakvu ulogu  Tako je - slažem se s tobom Cviček, ali ćeš najbolje nekog upoznat, ako ga upoznaš uživo
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| uto 10 ožu, 2009 12:15 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ako vam ne odgovaraju njezini postovi... IGNORE... ...i svi će biti sretniji...
...zar je to tako teško... ?
| uto 10 ožu, 2009 12:42 am |
|
 |
|