|
Sada je: ned 31 svi, 2026 12:29 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
|
Stranica: 1/1.
|
[ 10 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
 top 10 mjesta smrti
Evo gdje ja nebi volio ni posjeti a jos manje zivjeti pa sta mislite o tome . S. Koreja netreba se ni pojasnjavat zasto . Avganistan isto je jasno Irak isto je jasno S . Arabija Serijatski zakon, na snazi 100% zabrana alkohola Iran umijerenija verzija serijatskog zakona Brazil velike razlike medu stanovnistvom ,velika stopa kriminala ,velika stopa otimica gdje su stranci cesto mete ,svi naoruzani Jar Gledo sam dok . ima kvartova gdje hitna ,policija neulaze, ako bas moraju ici onda idu u pratnju par oklopnjaka ,ali cak ni oklopna vozila im nepomazu stopa kriminala penje se u nebo ,a ja neznam gdje je Fifi i Uefi mozak da njima daju Svijetsko prvenstvo Libija spoj muslimanske drzave i diktature ,takoder 100 % zabrana alkohola Kolumbija cijeko vrijeme traju gerilski ratovi oko droge,otmice se svi sluze Pakistan tocnije ovaj dio uz granicu gdje prepostavljaju da se krije Osama
| ned 22 vel, 2009 11:47 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
 Re: top 10 mjesta smrti
4 od 1 je napisao/la: Jar Gledo sam dok . ima kvartova gdje hitna ,policija neulaze, ako bas moraju ici onda idu u pratnju par oklopnjaka ,ali cak ni oklopna vozila im nepomazu Ajde ne pretjeruj... šta to takvog ima u tim kvartovima da im ni oklopnjaci ne pomažu??  Ako vojska ne može spriječit neke stvari, tko onda može?
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pon 23 vel, 2009 12:05 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
T'Grel je napisao/la: 4 od 1 je napisao/la: Jar Gledo sam dok . ima kvartova gdje hitna ,policija neulaze, ako bas moraju ici onda idu u pratnju par oklopnjaka ,ali cak ni oklopna vozila im nepomazu Ajde ne pretjeruj... šta to takvog ima u tim kvartovima da im ni oklopnjaci ne pomažu??  Ako vojska ne može spriječit neke stvari, tko onda može? lik je bio neki sef policiji ! i prica lik kako su ih napali raketnim bacacima rpg -ovom ,onda ih je poginiulu petorica ,lik prica kako mu je prijatelj poginio tako sto su ovi bacili kauc iz stana na njega, inace obicaj im je da ove gadaju stvarima iz stana i kuca kad dodu , onda im je fora da im blokiraju cestu kad se likovi vracuju i kad zastanu gadaju im vozila moljotevljevim koktelima i iproviziranim bombama ! ti krvartovi su pako zivi a kontam da ovi iz tih kvartova ,gledaju na Svijetsko prvesntvo kako na dobitak na kladionci 
| pon 23 vel, 2009 1:50 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
A SAD?  Tamo ne znaš jel ti susjed serijski ubojica, kolega u školi manijak koji sutradan poubija cijelu školu, itd. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pon 23 vel, 2009 2:51 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Hrčak je napisao/la: A SAD?  Tamo ne znaš jel ti susjed serijski ubojica, kolega u školi manijak koji sutradan poubija cijelu školu, itd.  da pazi ,tih manijaka imas u cijelom svijetu ! vjerovatno da i kod nas imas seriskih ubojica ali drotovi vjerovatno cekaju da umru od starosti nije to problem problem su glavni bande a oni su uglavom raporedeni na istoku i zapadu S.A.D-u Ali da ih pohvalim nema vise kvartova gdje murija i hitna nemogu uci ,ulozi su u svoja geta jako puno novca !
| pon 23 vel, 2009 8:37 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
4 od 1 je napisao/la: Hrčak je napisao/la: A SAD?  Tamo ne znaš jel ti susjed serijski ubojica, kolega u školi manijak koji sutradan poubija cijelu školu, itd.  da pazi ,tih manijaka imas u cijelom svijetu ! vjerovatno da i kod nas imas seriskih ubojica ali drotovi vjerovatno cekaju da umru od starosti nije to problem problem su glavni bande a oni su uglavom raporedeni na istoku i zapadu S.A.D-u Ali da ih pohvalim nema vise kvartova gdje murija i hitna nemogu uci ,ulozi su u svoja geta jako puno novca ! Nema u cijelom svijetu. Cini mi se da sam cuo da je u Americi stalno aktivno oko 50 serijskih ubojica, dok je u Europi bio samo jedan u zadnjih 20 godina ili tako nesto... Onih manijaka koji naprave pokolj ima i u Europi tu i tamo, ali ipak puno vise u Americi Amerikanci su puno bolesniji od ostatka svijeta
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| uto 24 vel, 2009 2:19 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Jesu , ali opet u europi su se dogodila najveca zvijerstva u povijesti , i to na prostoru di mi zivimo 
_________________ Surviving the new decade
|
| uto 24 vel, 2009 3:29 am |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
captain je napisao/la: Jesu , ali opet u europi su se dogodila najveca zvijerstva u povijesti , i to na prostoru di mi zivimo  Da samo ironično je to što upravo sva ta zvijerstva u najviše slučajeva nismo mi sami napravili, nego svi do jednih vojska koje su se kroz povjest prešetavale kroz naš teritorij... a moramo priznati da ih je stvarno bilo napretek. Od Francuza, Turaka, Mađara, Austrijanaca, Njemaca, Talijana... i tako možemo pola Europe nabrojit.... 
| uto 24 vel, 2009 10:11 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
MacGyver je napisao/la: 4 od 1 je napisao/la: Hrčak je napisao/la: A SAD?  Tamo ne znaš jel ti susjed serijski ubojica, kolega u školi manijak koji sutradan poubija cijelu školu, itd.  da pazi ,tih manijaka imas u cijelom svijetu ! vjerovatno da i kod nas imas seriskih ubojica ali drotovi vjerovatno cekaju da umru od starosti nije to problem problem su glavni bande a oni su uglavom raporedeni na istoku i zapadu S.A.D-u Ali da ih pohvalim nema vise kvartova gdje murija i hitna nemogu uci ,ulozi su u svoja geta jako puno novca ! Nema u cijelom svijetu. Cini mi se da sam cuo da je u Americi stalno aktivno oko 50 serijskih ubojica, dok je u Europi bio samo jedan u zadnjih 20 godina ili tako nesto... Onih manijaka koji naprave pokolj ima i u Europi tu i tamo, ali ipak puno vise u Americi Amerikanci su puno bolesniji od ostatka svijeta pa kad bi gledo kroz povijest ima i Europa svoje konje za trku ,Vlado Tepes do Jacka Trbosjeka do ovog rusa http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/planir ... osobe.htmlA ako se primjetili malo malo u istocnoj Evropi (Poljaska ,Ukrajna ,Rusija ) dogodi se neko ubojstvo koje zavrsa hanibalizmom ! Vjerovatno oni imaju vise seriskih ubojica i oruzanih ubojstva ,ali Evropa prijednaci u uporabi teskih droga ,pedofiliji i seksulanim deliktima !
| uto 24 vel, 2009 5:04 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Morbidna tema.
Umrijeti u HR je odvratno. Previše birokracije.
|
| sri 31 kol, 2011 10:17 pm |
|
 |
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 10 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|