|
Sada je: sub 12 ruj, 2026 1:45 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pon 25 ruj, 2006 1:37 pm Postovi: 1032 Lokacija: Deep space Spol: Muški Naj Serija: VOY Opis Stanja: Care to buy my ship? Koje si vrste?: Ferengi
|
 ICQ, MSN i smajlići
Meni je icq totalno glup smajlici su mu koma zato mi je msn najbolji
_________________ Mind is terible thing to waste
9. Prilika + instinkt = zarada. 10. Pohlepa je vjecna. 48. Sto je veci osmjeh, to je ostriji noz 95. Prosiri posao ili umri. 190. Cuj sve, ne vjeruj nista. 285. Niti jedno dobro djelo ne prolazi nekažnjeno.
|
| čet 22 sij, 2009 10:37 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: Koja su vam omiljena mjesta za virtualno druženje?
Shadowh86 je napisao/la: zato mi je msn najbolji ...a tamo ih nema a? ...LOL ...sad si nnadrapal, kad te vidim online...
| čet 22 sij, 2009 11:56 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Mr.bobo je napisao/la: Shadowh86 je napisao/la: zato mi je msn najbolji ...a tamo ih nema a? ...LOL ...sad si nnadrapal, kad te vidim online... bobo, si ti vidio kako smajlici izgledaju na ICQ-u? naravno da ih ima i na MSN-u, ali nisu toliko gadni.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 23 sij, 2009 3:16 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ant je napisao/la: bobo, si ti vidio kako smajlici izgledaju na ICQ-u? naravno da ih ima i na MSN-u, ali nisu toliko gadni. Da, ICQ smajlići su baš koma iako imaju 2 vrste.... i nemaju nekih bitnih emoticona..... tak da se slažem s konstatacijom - ICQ smajlići sucks!
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 23 sij, 2009 3:38 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pon 25 ruj, 2006 1:37 pm Postovi: 1032 Lokacija: Deep space Spol: Muški Naj Serija: VOY Opis Stanja: Care to buy my ship? Koje si vrste?: Ferengi
|
I sto je najbolje kod msn-a smajlice uvijek mozes upadat i normalno stvarno dobro mozes poboljsat msn do iznemoglosti Neces vise nikad morat izrazavat osjecajem licem vec samo na msn-u
_________________ Mind is terible thing to waste
9. Prilika + instinkt = zarada. 10. Pohlepa je vjecna. 48. Sto je veci osmjeh, to je ostriji noz 95. Prosiri posao ili umri. 190. Cuj sve, ne vjeruj nista. 285. Niti jedno dobro djelo ne prolazi nekažnjeno.
|
| pet 23 sij, 2009 4:10 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: ICQ, MSN i smajlići
Istina je da je MSN napredniji glede smajlića.... (i na ICQ se dalu promjeniti btw) ali to mi ne znaći puno kad mi je 90% frendova na ICQu i Skypu... Nisam duuugo pokrenuo MSN, ali Skype je po meni isto toliko napredan, ako ne i više - uvijek super zvuk dok se priča, brz, možeš s njega i telefonirati na fiksne i mobilne telefone, nije Microsoftov, i ima okej smajliće 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 23 sij, 2009 5:07 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
mene isto zivcira kaj na icq-u nemres uploadati svoje smajlice.zato je msn zbog toga super i ima bolji dizajn 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| pet 23 sij, 2009 9:41 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
al znate što me živcira kod ove dječurlije (ispričavam se ako netko od vas spada u ovu kategoriju) kada umjesto rijeći stave neki fakin smajlić i onda ja moram dešifrirati što je osoba rekla ...
jezzus, nemojte to raditi, stavite dvotočku ili zvijezdicu ispred koda ... !!!!!
mrzim to ...
(i da ... MSN smajlići su zakon)
| pet 23 sij, 2009 11:29 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Msn definitvno ima sam ICQ i Skype .
| sub 24 sij, 2009 2:29 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
-fallen-one- je napisao/la: al znate što me živcira kod ove dječurlije (ispričavam se ako netko od vas spada u ovu kategoriju) kada umjesto rijeći stave neki fakin smajlić i onda ja moram dešifrirati što je osoba rekla ... U kojem smislu? Kada na poruku samo odgovore smajlićem? Mene živcira kad dječurlija (  ) počne skroz amerikanizirati hrvatski, pa umjesto "bilo je ludo" napišu "bilo je loodo", ili koriste w umjesto v i sl.... dobro, nema nema ih puno 
|
| sub 24 sij, 2009 4:28 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Cvicek je napisao/la: -fallen-one- je napisao/la: al znate što me živcira kod ove dječurlije (ispričavam se ako netko od vas spada u ovu kategoriju) kada umjesto rijeći stave neki fakin smajlić i onda ja moram dešifrirati što je osoba rekla ... U kojem smislu? Kada na poruku samo odgovore smajlićem? Ne, nego u ovom stilu: "Danas sam jako  i  jer sam sinoć pretjerao sa  . Ako opet tako pretjeram, treba me  ." 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sub 24 sij, 2009 5:07 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Pa to i nije tak grozno za ponekad vidjeti, skoro pa je simpatično 
|
| sub 24 sij, 2009 5:08 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
To je samo mala demonstracija. Neki to sigurno koriste do ekstrema od kojih te zaboli glava.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sub 24 sij, 2009 5:10 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Mislim da je fallenica mislila na ono kada imate neki smajlić koji ima kod (sada lupam bezveze) love (jel kako se dva smajlića vole ili neko srce) i onda ta osoba napiše Nemam love i dobiš Nemam smajlić-srceko ili već što. Da je recimo kod za smajlić :love to se nebi dogodilo. Možda nije neki primjer, ali valjda ste hvatili poantu. 

|
| sub 24 sij, 2009 6:33 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
joj, da, kako to mrzzziiiimmmM!!!!! aaaa!!!! poludim kad netko tako ima hrpu smajlica koji nasumicno uljecu okolo!!! nemogu s takvim ljudima razgovarat!!! AAA!!!!!  (anyway, sorry, imam frendicu kojoj u svaku drugu rijec upadne neki smajlic... ponekad i dva, tri... uzas...)
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sub 24 sij, 2009 8:37 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|