| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
 Plinska kriza
Sta kazete na ovo ,sto oko nas drzave ostale bez plina . A mi imamo rezervi na mjesec dana ?
| uto 06 sij, 2009 10:42 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
 Re: Plinska kriza
4 od 1 je napisao/la: Sta kazete na ovo ,sto oko nas drzave ostale bez plina . A mi imamo rezervi na mjesec dana ? suckers!!! 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 06 sij, 2009 10:44 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Ili imamo puno veće rezerve od susjeda ili nas naši plinodistributeri "farbaju".
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| uto 06 sij, 2009 10:45 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Mi imamo za jos 2 mjeseca a susjedna ekipa bas i nema , nece bit krize , sve ce se rijesit u zadnji momenat i svi ce bit sretni i ugrijani 
_________________ Surviving the new decade
|
| uto 06 sij, 2009 10:46 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
TerNek je napisao/la: Ili imamo puno veće rezerve od susjeda ili nas naši plinodistributeri "farbaju". Navodno postoji to skladiste sto je izgradeno 60-ih ! Njemci ,Francuzi i ostali iz zapadnog Evrope neobaziru se bas puno jel oni imaju zalihe za par godina . Da slusam tog nekog strucnjaka na tv ,kaze da preci na lozivo ulje i bas danas idem kod bake i prolazi vlak vuce jedno 30 vagona (cisternih) i ide za zg !
| uto 06 sij, 2009 10:51 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
ja sam več zavrnul moš si mislit  to naše skladište koje spominjete postoji kod Siska negdje-ne znam napamet mjesto, nisam znao da je izgrađeno 60-tih kriza bu se riješila kad dođu topliji dani pa ne bude više potražnja 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| uto 06 sij, 2009 10:53 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...mi drva ložimo...
...a ja u sobi imam grijalicu na struju... ...dok HEP ne rikene... ja sam relativno na toplome...
| uto 06 sij, 2009 10:55 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
4 od 1 je napisao/la: prolazi vlak vuce jedno 30 vagona (cisternih) i ide za zg ! to ti nije ništa...redovno dolazi u zagrebačku toplanu mazut.
|
| uto 06 sij, 2009 10:58 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Ja sam u stanu i mi imamo gradsko grijanje (toplana Osijek) ,nema pojma sta oni rade ? Ali kod bake mi je plin ama bas sve ,bojler ,grijanje ,pec .
| uto 06 sij, 2009 11:05 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Ja idem sutra u pevec kupit neku grijalicu... nemrem si dopustit da ostanem u zimi u slucaju da fakat crkne do kraja plin onda cu kubit jos jedan mali radijator koji ima ulje neko u sebi pa bolje grije...
| uto 06 sij, 2009 11:10 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
joj nemojte paničarit 
|
| uto 06 sij, 2009 11:10 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Nemoj ti meni... ja sam bio na moru i dozivio sam to kad nema ni sutruje ni grijanja i to usred Uskršnjeg ponedjeljka to uopce nije zima a ja sam se smrzo ko lud...
| uto 06 sij, 2009 11:12 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Shadowmaster je napisao/la: Nemoj ti meni... ja sam bio na moru i dozivio sam to kad nema ni sutruje ni grijanja i to usred Uskršnjeg ponedjeljka to uopce nije zima a ja sam se smrzo ko lud... kaj te nije Banditić uvjerio da smo bez brige mi u ZG 
|
| uto 06 sij, 2009 11:12 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Da mos mislit.. ja se idem osigurat imam jos jedan mali vantilator koji ima mogucnost grijanja i to mi je taman... sljedeci korak je elektricna deka...
| uto 06 sij, 2009 11:14 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
prijedlog: ak namjeravaš ići kupovati Bauhaus ti ima bolju ponudu...u Pevcu je koma 
|
| uto 06 sij, 2009 11:17 pm |
|
 |
|