| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Okupljanje forumaša zbog rušenja rekorda korisnika online
...eto , cvicek imao ideju... da bi mogli srušiti broj korisnika koji je online...
...to za sad iznosi 13... no taj nam broj ne odgovara... hoćemo vas više...
...forumsko okupljanje bit će 06.01.2009 od 23:00 sata pa do 00:00...
...budite online u to vrijeme da srušimo rekord...
| pon 05 sij, 2009 7:44 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: Okupljanje forumaša zbog rušena rekorad korisnika online
Mozda si trebao suziti vrijeme okupljanja na period od samo 1 sat.... da se moze coljano doci  Ali nema veze, ja cu biti tu sutra navecer 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 05 sij, 2009 7:46 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ja bih samo rekao da ovo smatram zaista jednim. tako umjetno i neznam... fake. nemozes tako nesto... organizirati. a da ne spominjem kako bi tako neko izorkestrirano okupljanje bacilo ljagu na ono ljepo sjecanje na "proljetnu vecer". to je bio zaista prekrasan spamerski trenutak, vrijedan da ga se ovjekovjeci u klingonskoj pijanki i da ga se prisjecamo u godinama koje dolaze. i sada da tu neko iscenirano, nesponano i neprirodno okupljanje s pozivnicama zasjeni jedan tako divan i spontan događaj...
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 05 sij, 2009 7:54 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Slažem se sa Mravom. 

|
| pon 05 sij, 2009 8:06 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
To stoji u tom nekom poetskom gledistu, ali bez obzira na rusenje rekorda nije li lijepo sudjelovati u forumskim okupljanjima? 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 05 sij, 2009 8:14 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...kako god...
...okupljanje i dalje stoji, a vas se ne prisiljava na nikaj...
@Ant ti napravi anti okupljalistički projekt...
| pon 05 sij, 2009 8:15 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Cvicek je napisao/la: ali bez obzira na rusenje rekorda nije li lijepo sudjelovati u forumskim okupljanjima?  Joj ja bi neko forumsko okupljanje van foruma Jel se moze opet organizirat neka forumska kavica? 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 05 sij, 2009 11:12 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Za sada donekle nesluzbene informacije: izgleda da ce kod mene biti trekerski tulum, vjerojatno 17.1. (godisnjica udruge) pa ce i forumasi biti sluzbeno pozvani 
|
| pon 05 sij, 2009 11:24 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 05 sij, 2009 11:29 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Ja sam stigo... 
| uto 06 sij, 2009 12:16 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Bojim se da si uranio 24 sata ako se ne varam...  A nisi, sorry...  Damn it! Ipak jesi... 

|
| uto 06 sij, 2009 12:18 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
Shadowmaster je napisao/la: Ja sam stigo...  LOL ...pročitaj prvi post... ! ...sura druškane, sutra... 
| uto 06 sij, 2009 12:19 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
A ja msilio da ti to od 5 na 6 prvi tako mi je Cvicek rekao...
| uto 06 sij, 2009 12:21 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
Shadowmaster je napisao/la: A ja msilio da ti to od 5 na 6 prvi tako mi je Cvicek rekao... ...piše sve u prvom postu... ...i onda meni spočitavate da ne čitam forum , samo bezveze postam... ...mislim zalomi se... no tko je bez takvog posta neka prvi baci kritiku...
| uto 06 sij, 2009 12:29 am |
|
 |
|
Kingslayer
|

|
| uto 06 sij, 2009 12:30 am |
|
 |
|