|
Sada je: sub 18 tra, 2026 12:26 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
 o sigovima
novi sig upravo gotov, sada cu azurirati profil
| sri 13 ruj, 2006 8:44 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
hehe, isto si koristio flare kao i ja, vidim da si još upotrijebio efekt wind-blaze ili nešto slično. I oko Archera i Picarda si stavio glow, prilično jednostavno, ali ni moj nije ništa kompliciraniji.  U svakom slučaju mi se sviđa!
Evo ja surfam malo po netu!

"This is usually the part where people start screaming."
|
| sri 13 ruj, 2006 9:02 pm |
|
 |
|
Über Trekker
|
kako si b'lanu napravio prozirnu i prijelaznu? s ljeva na desno?
kako ti se svidza poruka i smisao?
| sri 13 ruj, 2006 9:22 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 16 svi, 2006 7:02 am Postovi: 1066 Lokacija: Atlantis
|
Evo ja ću iskomentirati sig, nadam se da će biti koliko toliko smisleno. Odmah sam ga uočila i poruka je jako dobra. Prava trekovska. U te efekte se ne kuži, voljela bih to sve naučiti, ali nemam vremena a ni volje trenutno sad u ovoj fazi. No zato mrdam po video materijalu uz pomoć movie makera (glupi program stalno se zamrzava ali se može složiti pristojan video). Do sad sam se s time zezala, mislim da sam postala prepospana da bih napravila išta smisleno.... dakle pauza, ideja je zahtjevna...
_________________ "That is Lt. Colonel errand boy to you."
|
| sri 13 ruj, 2006 9:47 pm |
|
 |
|
Über Trekker
|
o hvala. meni je, nasuprot ocekivanjimaa, bilo najteze smislit neku poantu siga, i poruku, sto je pravi smisao siga, a ne samo sastaviti ljepu sliku.
Meni je najljepsi ovaj ''batch'' u sredini.
| sri 13 ruj, 2006 10:00 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Vidiš ovaj citat kod mene? Moglo bi se skombinirati nešto, vezano uz trek i pravu znanost, a da taj citat bude lajtmotiv.
|
| sri 13 ruj, 2006 10:25 pm |
|
 |
|
Über Trekker
|
Da , primjetio sam ga prije, i pomislio slicno.
| sri 13 ruj, 2006 11:50 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Trenutno mi fali kreativne enrgije da se tako nečim bavim... čekaju me neki prizemniji i banalniji poslovi koji puno vremena uzmu. Inače trenutno sjedim u uredu, sama s toplom kavom ispod nosa. Upravo sam sa zida pomela ogromnog i gnjusnog pauka (bljaaaahahhahaaaaak!!) i sad sam mirna... 
|
| čet 14 ruj, 2006 9:16 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
Nightshoot je napisao/la: kako si b'lanu napravio prozirnu i prijelaznu? s ljeva na desno?
kako ti se svidza poruka i smisao?
Poruka mi je super, a za fadeove ti evo ovaj tutorial, ja sam koristio drugi, ali ga nemogu trenutno naći, nije teško jednom prođeš tutorial znati ćeš fade-at kao profesionalac!  Ukratko koristi sam mask i gradient tool!
http://www.lunareclipse.net/basicfades.htm

|
| čet 14 ruj, 2006 10:18 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
kad vec ovdje pricamo o sigovima, jedna stvar vezana uz vb23ov sig.
dakle, sig je dosta ljepo slozen, nije prekompliciran, ali i pak je oku ugodan, i tako dalje, i tako blize, ali jedna stvar smeta: likovi su ti osvjetljeni sa krive strane!
ako ti se ona zvijezda (izvor svjetla) nalazi u gornjem-ljevom kutu slike, onda ti na likovima svjetlo treba dolaziti sa ljeve strane.
ovo isto vrijedi i za Archera na Nightovom sigu.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 14 ruj, 2006 3:59 pm |
|
 |
|
Über Trekker
|
Da, sada vidim iako to nisam bio primjetio ranje.
Sada mi se neda raditi, ali cu na iducem sigu pripaziti na to.
Znam kako se to radi...
| čet 14 ruj, 2006 4:52 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Nightshoot je napisao/la: Znam kako se to radi...
stvar kompozicije
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 14 ruj, 2006 5:07 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Ant je napisao/la: kad vec ovdje pricamo o sigovima, jedna stvar vezana uz vb23ov sig. dakle, sig je dosta ljepo slozen, nije prekompliciran, ali i pak je oku ugodan, i tako dalje, i tako blize, ali jedna stvar smeta: likovi su ti osvjetljeni sa krive strane! ako ti se ona zvijezda (izvor svjetla) nalazi u gornjem-ljevom kutu slike, onda ti na likovima svjetlo treba dolaziti sa ljeve strane. ovo isto vrijedi i za Archera na Nightovom sigu.
Znam, znam vidio sam to još u kada sam ga radio. Jednostavno je ova Parisova slika namještena tako da gleda na lijevu stranu, a B'Elannina na desnu, tako da su mi se poklopili. Izgledalo bi glupo da sam Parisa smjestio u skroz lijevi kut, a B'Elannu desno od njega. Smatraj taj izvor svjetlosti kao neku anomaliju koja izvlači sjećanja iz Parisa i privlači ih samome izvoru, tako da je onda B'Elanna više osvijetljena sa Parisove strane jer još nije potpuno izbrisana, a ovaj dio koji je bliže izvoru taj je već kao u zaboravu
ANT daj mi reci kako stavljaš ove pozadine iza, evo zanima me sig od Mr. Boba. Onaj komet, za to si koristio neki brush, ako jesi koji? I za ove zvijezde, kako si ih učinio tako plavo svijetlećim i koji si brush koristio za njih? Imam samo jednu zamjerku kod tog siga, malo si Archera kod vrata loše izrezao, barem tako izgleda, ali sve u svemu fenomenalan mi je sig!

|
| pet 15 ruj, 2006 11:21 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Evo da ti kažem kako ja doživljavam taj tvoj sig - Paris je negdje daleko i ne može se vratiti B'Elanni. Uvjeren je da je ona zauvijek dio prošlosti. Međutim, nešto mi govori da se ipak vara... 
|
| pet 15 ruj, 2006 11:27 am |
|
 |
|
Admiral
|
Capri je napisao/la: Evo da ti kažem kako ja doživljavam taj tvoj sig - Paris je negdje daleko i ne može se vratiti B'Elanni. Uvjeren je da je ona zauvijek dio prošlosti. Međutim, nešto mi govori da se ipak vara... 
hehe može i tako, u tome i je fora siga, mašti na slobodu!!!  Nije mi fora napraviti sig: Paris u sredini i oko njega ne znam, neki efekti. Bolje mi je ubaciti neki žar, neku priču, dijalog(nevidljivi dijalog  ) i onda pustiti ljude da ga prokomentiraju kako god hoće! Naravno svatko na svoj vjerojatno drugačiji način! 

|
| pet 15 ruj, 2006 11:39 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|