| Autor/ica |
Poruka |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
 Omiljeni citati
eto tak, sjetila sam se da bi mogla otvoriti topic u kojem bi stavljali citate koji su nas ili dojmili, ili nasmijali ili koji su nam samo tak sami po sebi dragi.znaci citati mogu biti iz knjiga, filmova, tv serija, pjesama...svejedno je. No question now, what had happened to the faces of the pigs.The creatures outside looked from pig to man, and from man to pig, and from pig to man again; but already it was impossible to say which was which.(George Orwell-Animal Farm) Otho: Don't mind her. She's still upset because somebody dropped a house on her sister.(Tim Burton-Beetlejuice(movie)) 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| pon 04 kol, 2008 10:46 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
 Re: omiljeni citati
Huh evo par mojih...
"This is usually the part when people start screaming."
"She's a shiny new toy and she's all mine."
"I'm a natural progression of the species. Evolution is a part of nature and nature kills. Simple, right?"
Sylar: I wasn't begging for my life. Sylar: [a suddenly terrified Mohinder steps back] I was offering you yours.
Ovaj mi je najbolji 
Sylar: When I was a kid... I used to wish some stranger would come and tell me my family wasn't really my family. They weren't bad people, they were just... insignificant. And I wanted to be different. Special. I wanted to change. A new name, a new life. The watchmaker's son... became a watchmaker. It is so futile. And I wanted to be... important.

"This is usually the part where people start screaming."
|
| pon 04 kol, 2008 12:33 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
oh da  ,kak sam mogla sylarove citate zaboraviti 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| pon 04 kol, 2008 12:39 pm |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
I want to know God's thoughts... the rest are details. Albert Einstein
Postoje dvije skupine ljudi: - oni koji ljude dijele na dvije skupine - i oni koji to ne čine. Murphey
"Somebody help me, I'm being spontaneous!!" Truman, The Truman Show
There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy. Hamlet
If I could have any job in the world I'd be a professional Cinderella. Lisa Rowe, Girl Interupted
Bethany Sloane: Sex is a joke in heaven? Metatron: The way I understand it, it's mostly a joke down here, too. Dogma
If a man cannot choose, he ceases to be a man. Minister, A Clockwork Orange
"As flies to wanton boys, are we to the gods; They kill us for their sport." Kralj Lear, Shakespeare
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| pet 08 kol, 2008 2:30 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Hmmmm baš čudno , pa ni jednog "zdravoseljačkog" citata ? Sve neki kineski !? Koji smo narod neobičan , valjda se držite one "tuđe slađe " ili mislite da ste tako "in" !? Pozdrav Gundulićeva 0

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 08 kol, 2008 11:21 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
buco je napisao/la: Hmmmm baš čudno , pa ni jednog "zdravoseljačkog" citata ? Sve neki kineski !? Koji smo narod neobičan , valjda se držite one "tuđe slađe " ili mislite da ste tako "in" !? Pozdrav Gundulićeva 0 Ma kakvi kineski bogte Svatko ima pravo na svoj izbor, ti stavi onda naske citate ako te to tako boli... 

|
| pet 08 kol, 2008 2:58 pm |
|
 |
|
Environmentalist
|
You know what I am? I'm a dog chasing cars. I wouldn't know what to do with one if I caught it!You know, I just, do things..
Dark Knight
|
| uto 12 kol, 2008 1:55 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Lucius je napisao/la: Svatko ima pravo na svoj izbor... To nitko ne spori ! Ako se ne varam . Nek citiraju koga hoće makar i Jesenjina ! Samo nek to iapk prevedu na zravoseljčki Hrv. jezik da pučanstvo razumije . Jer je ovo ipak Hrvatrski board ne "kineski" . Pozdrav Pekinške patke 2 P.S. Vidi sam ovdje na boardu citat onog kineskog vojskovođe Tzsu ... , tako nekako mislim , no nije bia na kinskom napisam nego gle čuda na "kineskom" , baš neobično kad držimo do dosljednosti Zar ne @Lucius ?

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 12 kol, 2008 5:36 pm |
|
 |
|
Admiral
|
aha mislio si na prijevod  sry krivo sam te shvatio... E jbg ne zvuci tako dobro na naskom...

|
| uto 12 kol, 2008 10:21 pm |
|
 |
|
Environmentalist
|
khm khm zaĆetavate 
|
| uto 12 kol, 2008 10:39 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
"We make our choices, but in the end our choices make us"
Jel zna netko mozda otkud je ovo, ja se nikako ne mogu sjetiti gdje sam to cuo...
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| uto 12 kol, 2008 11:23 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
MB je napisao/la: khm khm zaĆetavate Daj @MB uzmi ti to fino u svoje ruke pa na prevedi da i mi pučani kapimo , ča se gona !? @MG to ti je reka 100% oni Ho-Ši-Min ! Viš da je odande stiga citat ... Pozdrav Liporijeka 33

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 13 kol, 2008 5:13 pm |
|
 |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
MacGyver je napisao/la: "We make our choices, but in the end our choices make us"
Jel zna netko mozda otkud je ovo, ja se nikako ne mogu sjetiti gdje sam to cuo... Možda iz igrice BioShock http://www.boardofwisdom.com/mailquote.asp?msgid=195649http://en.wikipedia.org/wiki/Bioshock
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| uto 28 lis, 2008 10:31 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
"I nogom u guzicu je korak naprijed." (meni nepoznat autor)
| uto 28 lis, 2008 11:18 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
,,Ol se ne vidi da piturajen?!" Ivo Tijardović, ,,Splitski akvarel"
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| uto 30 pro, 2008 10:17 pm |
|
 |
|