|
|
Registracija • Chat • ČPP
• Pretražnik • Prijava |
|
Sada je: pet 18 ruj, 2026 9:45 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
|
Stranica: 1/1.
|
[ 6 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 27 srp, 2006 5:16 pm Postovi: 706 Lokacija: Sl.Brod
|
 Glupa pitanja?
Ovdje pisite glupa pitanja koja ste culi Bila je rasprava o gorivu, ljubavi, svemu... Kad cujes ovog frenda:"Draga, sta ti mislis o cijeni kruha?" 
| čet 24 srp, 2008 12:56 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
 Re: Glupa pitanja?
Nema glupih pitanja samo glupih odgovora ( ono, niko ne ferma temu pa da malo ja... )
_________________ It's me. Dax !
|
| sub 26 srp, 2008 12:22 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 27 srp, 2006 5:16 pm Postovi: 706 Lokacija: Sl.Brod
|
Ezri je napisao/la: Nema glupih pitanja samo glupih odgovora ( ono, niko ne ferma temu pa da malo ja... ) Boga mi, ima glupih pitanja Ajde, ne budite gay, postajte 
| sub 26 srp, 2008 1:19 pm |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
Ezri je napisao/la: Nema glupih pitanja samo glupih odgovora ( ono, niko ne ferma temu pa da malo ja... ) e, to je i meni palo na pamet kad sam vidjela naslov topica 
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| pon 28 srp, 2008 1:59 am |
|
 |
|
Lieutenant
Pridružen/a: ned 18 vel, 2007 2:33 am Postovi: 171 Lokacija: Cyberneticca
|
Marsoni je napisao/la: Boga mi, ima glupih pitanja Ajde, ne budite gay, postajte  Mind you, what is that supposed to mean?
_________________ Gdje god vidiš dobar forum, tu trola posadi.
|
| pon 28 srp, 2008 8:03 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
hm,ovaj topic je onako,malo nejasan,ne kužim svrhu*mislim vjerojatno je za neku kao zabavu ali opet ga ne kužim  *
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| uto 29 srp, 2008 8:38 pm |
|
 |
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 6 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|