| Autor/ica |
Poruka |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
 Carevo novo ruho
frenky je napisao/la: ..mlaćenje prazne slame ... Hmmm... sušaj , pravila i priča o nekorektnosti oko donošenje pravila nisu nigdje to što si rekao , pa ni kod nas . Nemoj branit neobranjivo tvoj šef @Cvicek (koji je u zemlju propa odjedamput) je sam , ničim izazvan , nama lipo obeća i njavia da ćemo svi sudjelovat u donošenje pravila ( bar mi od udruge ) . Uostalom zar nije predsjedništvo odgovorno članstvu na neki način a admini i osoblje boarda je (bar za sada) u nadležnosti tog istog predsjedništva . Što bi u prijevodu s južnojapanskog značilo da su admini odgovorni nama , članovima udruge ! Dobro u praksi to tako nebi funkcioniralo ni jedan dan , iako ni ovo "vaše" "unitarno" ponašanje ne funlcionira više od par mjeseci , pa se napravi frka u udruzi . Naravno šefovi , pučanstvo se i ne pita . Zato mi je bilo lipo čut druga @Cviceka kad je reka da ćemo i mi "velo niš" napokon moć izreći svoj sud i sudjelovat u nečem konkretnom , kao što su izrada pravila ponašanja na boardu . No , već rekoh ranije , car se izgleda "ugriza za tipkovnicu" ! Pozdrav Carevog novog ruha 39

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 23 srp, 2008 6:59 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
 Re: Carevo novo ruho
IBTL 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| sri 23 srp, 2008 9:47 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Šef Cviček i došef TerNek samo mudro šute, a Frenkija su poslali kao glasnogovornika.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sri 23 srp, 2008 9:56 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
T'Grel je napisao/la: a Frenkija su poslali kao glasnogovornika.  kaj bu banana 
|
| sri 23 srp, 2008 10:03 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 16 srp, 2007 7:35 pm Postovi: 692 Lokacija: BiH
|
T'Grel je napisao/la: Šef Cviček i došef TerNek samo mudro šute, a Frenkija su poslali kao glasnogovornika. Neshto mi ovaj scenario poznat, samo su malo promijenjeni pojedini glumci, ali su uloge ostale iste.
Odavno je poznato da, kako @T'G veli, "doshef @Ternek" voli biti po strani dok je "gusto", a onda naglo "izroni" iz nekuda.
Pozdrav. Holivudske avenije 253
| sri 23 srp, 2008 10:04 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
El Zvonko je napisao/la: T'Grel je napisao/la: a Frenkija su poslali kao glasnogovornika.  kaj bu banana  Nek bude. Onda će i oni čuti moju bana-nu. Kako će onda bit moćni ako me banaju.... uuuu, ideš... Banali bu me.... ajde... da i to doživim. U biti, zaboli me gurtna. Mogu me zauvijek banat s foruma. 
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sri 23 srp, 2008 10:05 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
@BST Gdi su šefovi...joj pa tu sam 
|
| sri 23 srp, 2008 10:05 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
I znate kaj ljudi: ne mogu oni toliko tema lockati koliko ih mi možemo otvarati. Živjela slobodna rasprava bez lockanja! Živio slobodni forum. ----------------------------------------- Podržite akciju "Free forum". Uplate na žirac: 015844152656565-545454-22. Javite se na mail: freeforum@neit.hr
|
| sri 23 srp, 2008 10:08 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
El Zvonko je napisao/la: @BST Gdi su šefovi...joj pa tu sam  Ma ti nisi šef. Ti si generalni sekretar. I vidim, uvijek si uz narod. Tako treba. 
|
| sri 23 srp, 2008 10:09 pm |
|
 |
|
Admiral
|
El Zvonko je napisao/la: @BST Gdi su šefovi...joj pa tu sam  Meni se chini da si ti nekako zalut'o s tom farbom u tu "plejadu glumaca".
Pozdrav. Zhita u kukolju 7
| sri 23 srp, 2008 10:12 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Bosonoga STonoga je napisao/la: El Zvonko je napisao/la: @BST Gdi su šefovi...joj pa tu sam  Meni se chini da si ti nekako zalut'o s tom farbom u tu "plejadu glumaca".
Pozdrav. Zhita u kukolju 7"Plejadu glumaca" .....  Odakle si samo taj naziv uzvukla. Svaka čast!
|
| sri 23 srp, 2008 10:17 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
hm moram raditi multiquote  kad nema moderatora da spoje postove T'Grel je napisao/la: I znate kaj ljudi: ne mogu oni toliko tema lockati koliko ih mi možemo otvarati. hehe ali oni mogu banati T'Grel je napisao/la: Podržite akciju "Free forum". Uplate na žirac: 015844152656565-545454-22. Javite se na mail: freeforum@neit.hrne reklamiraj Bosonoga STonoga je napisao/la: Meni se chini da si ti nekako zalut'o s tom farbom u tu "plejadu glumaca".  čini mi se da si u pravu 
|
| sri 23 srp, 2008 10:17 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
@T'G Znaš kak se zva board di sam bija voditelj ..hmmm... zanimljivog li naziva jel te podsjeća na nešto "Freedom board "  Nije da se uvlačim al mi se čini da je @EL.Z okey ...sad ! Hmm.... Pozdrav Palih boraca 21 Editirao buco : zaboravija "r"

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 23 srp, 2008 10:21 pm |
|
 |
|
Admiral
|
El Zvonko je napisao/la: T'Grel je napisao/la: I znate kaj ljudi: ne mogu oni toliko tema lockati koliko ih mi možemo otvarati. hehe ali oni mogu banati @El Zvone, i onako nije neka posjechenost, pa ako banaju nas 10-ak aktivnih, koji komentarishemo sve i svashta, i ako che im tako biti zabavnije, pa bujrum neka banaju.
Pozdrav. Sam svoj moderator 1
| sri 23 srp, 2008 10:26 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
El Zvonko je napisao/la: T'Grel je napisao/la: I znate kaj ljudi: ne mogu oni toliko tema lockati koliko ih mi možemo otvarati. hehe ali oni mogu banati I opet neće ništa s time postići. Još više ćemo se boriti protiv takve politike bananja i rigorznog postupanja s pravilima. @buco, dižemo pobunu, ustanak, revoluciju? Ja ću ako treba, biti pučki pravobranitelj ovih malih, običnih korisnika foruma u udruzi.
|
| sri 23 srp, 2008 10:27 pm |
|
 |
|