Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
Chaky bye bye
meni nije jasno zašto ovakav nastup... čuo sam da je bilo problema između pojedinih ljudi i da su se napravili klanovi... ali nije mi jasno zašto dopuštate da vas vaš ponos rastavi... od ponosa se ne živi od prijatelja jest... zašto ne dopustimo da federacija koju svi toliko volimo cijenimo i priželjkujemo riješi ovaj spor... kako? diplomacijom
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
Re: Chaky bye bye
Ja sam ipak ocekivao da cemo se svi mirno sjesti u udruzi ili izvan udruge popiti pivo konacno reci sve sto mislimo i zasto se svadzamo i kako je to Daso rekao rjesiti diplomatskim putem, no ocito je da taj dan nece doci... šmrc.. A svi smo ga toliko dugo cekali...
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
Ja se slazem sa Dasom, stvarno to nije razlog za ovakav rasplet situacije. Sve se moze rijesiti i zelja mi je da se to sto prije rijesi.
Chaky ako je to stvarno tvoj zbogom, onda ti zelim puno srece, zdravlja i ljubavi. Nadam se kako ces se ipak jedan dan predomisliti i vratiti u udrugu.
Od kada sam vidio onaj post, trazio sam temu u kojem mozemo to komentirati i mozda ga odgovoriti od tog cina. Daso hvala ti na ovoj temi.
Mozda ga nasim komentarima uspijemo odgovoriti, zato pozivam sve da napisu nesto...
Mogo bi ja pokupit ban, al uf jal me k***c boli... Koji vam je k***c]? Svadate preko foruma... ko djeca... zbog "ponosa"... O pa je** vas konj. Forumi su jedno tesko sr***e. Trebate vise izlazit van, druzit se, pit, razbijat, bilo sta... Pa jeste prijatelji il sta? Koji vam je k***c... Jebote ako imate razlicita misljenja, moze se nac kompromis... Treba bit covjek pa nekad i radit nesta sto ne volis. Je**s diplomaciju, rjesite to ko ljudi. Fino u facu kazes sve sto imas rec i gotovo. To je tvoje misljenje. Al ne moze uvijek bit po tvom je**mu led... Treba se nekad malo i zrtvovat, slusat druge, radit sto oni kazu i tako... Tako se prijateljstva odrzavaju...
_________________ Yo, pretty ladies around the world Gotta a weird thing to show you So tell all the boys and girls!!!
Zadnja izmjena: Gost; sri 09 srp, 2008 3:06 pm; ukupno mijenjano 2 put/a.
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
Marsoni je napisao/la:
Mogo bi ja pokupit ban, al uf jal me k***c boli... Koji vam je k***c]? Svadate preko foruma... ko djeca... zbog "ponosa"... O pa je** vas konj. Forumi su jedno tesko sr***e. Trebate vise izlazit van, druzit se, pit, razbijat, bilo sta... Pa jeste prijatelji il sta? Koji vam je k***c... Jebote ako imate razlicita misljenja, moze se nac kompromis... Treba bit covjek pa nekad i radit nesta sto ne volis. Je**s diplomaciju, rjesite to ko ljudi. Fino u facu kazes sve sto imas rec i gotovo. To je tvoje misljenje. Al ne moze uvijek bit po tvom je**mu led... Treba se nekad malo i zrtvovat, slusat druge, radit sto oni kazu i tako... Tako se prijateljstva odrzavaju...
POTPISUJEM odlično si to napisao
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
...moram priznati, oći su mi se zasuzile kad sam poročitao nekoliko postova u kutku...
...ah, žao mi je zbog te tvoje odluke... i naravno da ne želim da odeš... ...jer si mi ti na neki način bio poticaj na forumu...
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
Ako je to njegova odluka, naše je da ju poštujemo. A koko su počeli padati komentari vezani oko Chakyevog odlaska, još če se neki i posvađati i pisati prostačke postove.
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
meni je stvarno žao kaj se sve to raspalo i kaj chaky odlazi.meni je on stvarno bio jedan od najzabavnijih ljudi na forumu i sve...
chaky,nadam se da budeš koji put posjetio malo forum,a ako ne...puno sreće i dalje
sve se raspalo zbog običnih sranja...ma u ku***
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
Koja drama lol Nije me briga za vase interne razgovore ali ovo odlazim s foruma i slicno je smijesno , ako vec se ne osjeca tu ugodno nek ode na SF centar i tamo komentira seriju(e) Bar na netu ima dovoljno mjesta za komentare dat i slicno (ako mu je do toga stalo) Za otic s foruma nije potrebna kilometarska najava , potrebno je samo prestat pisat ili otic negdi drugdi pisat a za ovo s udrugom(vas 3D svijet) me nije nit briga
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
alien she je napisao/la:
meni je stvarno žao kaj se sve to raspalo i kaj chaky odlazi....
sve se raspalo zbog običnih sranja...ma u ku***
ne kuzim o cem vi pričate, kaj se je raspalo? Volja jednog clana/forumasa ne predstavlja misljenje svih
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
upravo tako... ništa se nije raspalo... tenzije se osijećaju... ali ja sam se osijećao sasvim ugodno na službenim i neslužbenim sastancima...
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
Žao mi je zbog Chakijevog odlaska. Nisam ovo želio niti očekivao. Mislio sam da ćemo se svi ponovno veseliti i sve ostalo šta ide uz to...
Chaky, hvala ti na željama o upisu na povijest i nadam se da ćemo se nekada naći na kavi.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.